CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Sally6162

ANUGERAH MELETOP ERA - AME 2020

  [Copy link]
Post time 4-3-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 4-3-2020 08:05 AM
Ni iols tolong listkan Top 5 untuk setiap kategori:

Lagu MeleTOP Era


boleh tak jgn kadi mira tu menang ??
tentera dia tgh berusaha bekerja
dan dan la kuar gosip xde paper dgn emir astar tu
ntah paper jeee
nak beli jiwa fanss la tu



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 12:12 PM
boleh tak jgn kadi mira tu menang ??
tentera dia tgh berusaha bekerja
dan dan la kuar gosip x ...

Bole je klu chouls vote bgi artis lain menang..ingt senang ke fans Mira nak bgi artis lain menang..tgok ABP ritu sudah..Mira kan Sweetheart Malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 4-3-2020 12:19 PM
Bole je klu chouls vote bgi artis lain menang..ingt senang ke fans Mira nak bgi artis lain menang. ...


of course iolss tak vote dia
tapi tu keburukan vote macam ni

retis yg pulun siap bala tentera vote vote vote macam mira and wany barista je la akan menang ...
macam tak aci jerr
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 12:27 PM | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 12:12 PM
boleh tak jgn kadi mira tu menang ??
tentera dia tgh berusaha bekerja
dan dan la kuar gosip x ...

kalau dia dah nak kawin, tak boleh undi ke?

apa punya mentalilty fans mira
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 12:29 PM | Show all posts
kalau dulu tibaiunta boleh menang bnyk tahun berturut turut

anything is possible
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 4-3-2020 01:18 PM
Incanto replied at 4-3-2020 12:27 PM
kalau dia dah nak kawin, tak boleh undi ke?

apa punya mentalilty fans mira


di mmg selalu buat perangai klu dekat dekat nak anugerah ni semua

nak semua bala tentera fan partner in drama pon vote  dia , mmg beli jiwa laaa

dan dan kuar artikel macam nihh , takde paper semua laaa .. huhuhu ... demi nak menang anugerah
dia tak nak dikaitkan dgn sesiapa


https://kisahdunia.com/berkawan-tak-semestinya-bercinta-mira-filzah-mohon-peminat-jangan-buat-andaian/

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 01:10 PM | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 12:35 PM
di mmg selalu buat perangai klu dekat dekat nak anugerah ni semua

nak semua bala tentera fan ...

plizzz lah....date tunang dan kawin pun dah set


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 4-3-2020 09:24 AM
done vote hari ni guna account astro.. nk sms mmg idok la

Itulerrr..tkejut tgk costing 1 vote dah sama harga kuih..baiklah kupilih kuih..
Hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 4-3-2020 01:10 PM
plizzz lah....date tunang dan kawin pun dah set

for real ke...
masalahnya mira tak ngaku
hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 01:33 PM | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 01:17 PM
for real ke...
masalahnya mira tak ngaku
hahahaa

ngade...
dah pakai cincin merisik.

aku report kang   tapi mungkin yg bakal laki pun nak kawin Malaysia 's most popular artis gitu. Lagi bnyk anugerah, lagi tinggi hantaran
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 4-3-2020 01:33 PM
ngade...
dah pakai cincin merisik.


yerr laa tahun ni retis semua main level2 70k
si migha ni mau la pulak berapa ...
mesti x nak kalah ... hehehe :.lol:

so kira jadi la dia dgn emir tu
dah tu , apa ke gedik benor x nak di kaitkan dgn sesapa ...

nak jugak menang segala mak nenek award ame la apa laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 02:14 PM | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 12:35 PM
di mmg selalu buat perangai klu dekat dekat nak anugerah ni semua

nak semua bala tentera fan ...

portal berita mcm ni pun ko layan ke ?

tengok la video dia kena interview
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 02:14 PM | Show all posts
Macam biasa setiap kali ada award show aku tunggu performance artis je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iollss tak lah fan nana tp miwa tu byk nauuu pcalonan utk dia... mmg iollsss yerkkksss dia mmg blakon 24/7 even dia bkn tgh shooting pun... iollss simpati pd heolll yg dia pnh d skandal2 kan tu.... heolllsss tu pun mcm tak sedor diri plk klu dah d canang seantero pelusuk dunia yg miwa suka dgn depa...  
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikediss replied at 4-3-2020 06:56 AM
UNDI SITI NORDIANA yach.. Done promo

*ANUGERAH MELETOP ERA 2020*

Oulsss selaku fans nana taw ka duk bkicau kat twitter kata ada yg nak sailang karatz choulsss undi migha piljah sbb tak nak nana & khai naik pentas sama.. Siap ada org kbe pecah lobang tak undi Duo pun tp yg jijiknya nak undi migah piljah.. Biar migha menang top2.. Kesian karatz chouls d benci oleh kbe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 4-3-2020 12:10 PM
bosannya si Nana confirm menang

Tak confirm lagi.. Mgkin migha piljah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 4-3-2020 12:21 PM
of course iolss tak vote dia
tapi tu keburukan vote macam ni


Wany top5 penyanyi pn x sangkut
Alep satar yileks je ada kt situ
Kemana menghilang agaknya nizers

Tp logik jgk..fasa pertama hanya undian semata-mata..x guna duit..sorg blh vote sekali je satu kategori utk sehari
Nk vote bnyk kali,kena guna bnyk2 phone
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila singkirkan Khai Baha plz.. sendu menang tiap2 tahun tp lagu semua haprak x sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 4-3-2020 01:15 PM
Itulerrr..tkejut tgk costing 1 vote dah sama harga kuih..baiklah kupilih kuih..
Hehehe

Igtkn murah ket dari Abp..sbb Ame selalu d whoareyuss kn oleh forumers..SEKALIII...mak aihhh lg mahal dari kos satu undian Abp
Mmg idok la nk menyumbang kalu gituu..baik iolls beli super ring pek kecik satu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 4-3-2020 12:29 PM
kalau dulu tibaiunta boleh menang bnyk tahun berturut turut

anything is possible

Yeahhh..xde fans ramai n setia pn xde
Asal ada yg sudi melabur fulusss utk top5 ni
Anything can happen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 05:23 AM GMT+8 , Processed in 0.114223 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list