CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ultra78

[Tempatan] Penjaja makanan menang jackpot RM26 juta

   Close [Copy link]
Post time 4-3-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 4-3-2020 06:36 PM
i lebih 20 years main barcarat ....1 penny tidak pernah guna duit wininngs ...guna duit itu semula ...

Rasanya kazen akak pun buat gituh. Heol pon main totto lebih 10 tahun dah. But menang juta2 tu baru sekali, pehtu half a million like 500k ka berapa ntah, sekali. Lucky him.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow pakcik kayo







Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 4-3-2020 03:23 PM
Mcik tudung melayu ke indon?

Time dia cite ak saspek indon kot, tp klu tgk citer tanah kubur ada je episod liza abdullah beli nombor ekor cari belanja anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 07:20 PM | Show all posts
mujurlah msia tak menetapkan pemenang mesti datang ke press con utk ambik check. kalau tidak, terpaksalah gigeh pakai topeng utk mengelak drpd dicam oleh sedara mara yg materialistik







Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-3-2020 02:40 AM
Rasanya kazen akak pun buat gituh. Heol pon main totto lebih 10 tahun dah. But menang juta2 tu bar ...

yup ... kumpul untuk retirement + interest ...menang banyak bukan boleh cakap sis nanti ramai menyaku best friend hahahha ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 4-3-2020 12:06 PM
Kalau kena ali susun memang sapa2 tak kan dapat share duit tu hahahaha

Hareyyyy...tgh kusyuk aku bc..tetibe pikir...eh, name ali dtg mana ni..

Vongok la komen ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 4-3-2020 10:36 PM
Hareyyyy...tgh kusyuk aku bc..tetibe pikir...eh, name ali dtg mana ni..

Vongok la komen ni...

Hahaha ampun chuols.... sekarang apa2 berkaitan duit d minda memang keluar automatil wajah ali susun ni.. MasyaAllah... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 4-3-2020 10:49 PM
Hahaha ampun chuols.... sekarang apa2 berkaitan duit d minda memang keluar automatil wajah ali sus ...

Takpe..iols pon melawak jahh..tp malas nk ltk emoji..kasi nampak garang ciked.aummmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 4-3-2020 10:51 PM
Takpe..iols pon melawak jahh..tp malas nk ltk emoji..kasi nampak garang ciked.aummmm

Tau chuols bgurau2. Ye la. Kalau gini banyak sure acik ali susun tu sakan xbg orang duit tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 4-3-2020 11:29 AM
Haku masa keje bhg prod kilang ramai foreigner Bangla, Nepal n Indon jd bler dorg menang dorg beli l ...

Mknn yg haram bg kita, x boleh bg dekat org lain. Wpun dlm agama dia halal utk mkn. Itu yg tok guru i pesan. I pnh nk bg jajan korea yg ada unsur meragukan kt member non muslim. I dinasihatkan buang. Sebab bila mknn tu dikhuatiri mdtgkan bahaya bg kita, ia juga mdtgkan bhy bg org lain. Contohnya org bg kita daging babi, kita x boleh bg dekat non muslim yg mkn babi
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 4-3-2020 10:53 PM
Tau chuols bgurau2. Ye la. Kalau gini banyak sure acik ali susun tu sakan xbg orang duit tu..

Ali kepam tu mesti sambil susun sambil jari telunjuk digoyang2...sebut dosa! dosa! dosa!

Mulut je la ratib..tgn masih menyusun...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 4-3-2020 10:49 PM
Hahaha ampun chuols.... sekarang apa2 berkaitan duit d minda memang keluar automatil wajah ali sus ...

Ali susun tu sape plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 11:42 PM | Show all posts
Lolalala replied at 4-3-2020 01:22 AM
Islam Malaysia x boleh. Islam negara lain boleh masuk. Pernah bawak orang Jakarta ke genting. siap ...


Masih kekal ya Islam Malaysia tidak dibenarkan masuk. Good.


La ni org Indonesia dtg bukan sebagai buruh dah tapi sbg pelancung. Kaya dah mereka.







Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 4-3-2020 11:03 PM
Ali susun tu sape plak

Ali puteh.. nama baru dia ali susun sbb nak susun reta pninggalan arwah. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 4-3-2020 10:57 PM
Ali kepam tu mesti sambil susun sambil jari telunjuk digoyang2...sebut dosa! dosa! dosa!

Mulut  ...

Sambil bertasbih digital... haghammm haghammmmm duit jhudih... (slang kena ala2 erev gitu)
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 5-3-2020 01:26 AM
Sambil bertasbih digital... haghammm haghammmmm duit jhudih... (slang kena ala2 erev gitu)

Vonggggooookkkk lerrr chuolsss nihhhh...xmemasal iols gelak mcm org xbethoooll mlm2 gini.mih mih mih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 5-3-2020 01:31 AM
Vonggggooookkkk lerrr chuolsss nihhhh...xmemasal iols gelak mcm org xbethoooll mlm2 gini.mih mih m ...

Abeh la kita hijack thread jhudih ni drngan ali susun.. MasyaAllah, jauh kita terpesong kaka ladybird. (Skali lagi slang yereb kena  baca ikut slang tau)
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 5-3-2020 01:33 AM
Abeh la kita hijack thread jhudih ni drngan ali susun.. MasyaAllah, jauh kita terpesong kaka ladyb ...

Chuols la kepalanyerrr...

Marilah kita pulang ke pangkal pankreas mahupun ginjal...

isk iskk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:27 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bizsari replied at 4-3-2020 04:09 AM
benda no ni orang islam boleh beli ke?

jika menang boleh collect ke duit menang tu.

Adakah ko dari golongan kayangan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 05:58 PM GMT+8 , Processed in 0.098864 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list