Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6221
View
213
Reply

[Politik] Pakatan Harapan SOKONG SEMULA Atok!!! #rinduzamanAtok [#185 - I'll Be Back!]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-2-2020 09:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 29-2-2020 06:24 PM


"My precioussss.."
~


Untitled.png

PETALING JAYA: Pakatan Harapan will throw its full support behind Tun Dr Mahathir Mohamad as Prime Minister.

  In a statement on Saturday (Feb 29), it said that Pakatan was a coalition which had received clear mandate during GE14.

  "Pakatan is against any attempt at a backdoor government, especially those involving kleptocrats and traitors to the cause, which will destroy all efforts at reformation that has been carried out until now.

  "Thus, to carry on with our fight, Pakatan has expressed full support behind Tun Dr Mahathir Mohamad as candidate for Prime Minister.

  "Pakatan holds true to the principle and will continue to fight for our manifesto in Government."

https://www.thestar.com.my/news/nation/2020/02/29/pakatan-harapan-backs-dr-m-as-pm

1.png


_______________________________________

1.png

Berita seperti di bawah #35

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:16 AM | Show all posts
GO..GO  atuk
Dr M kini kata ada sokongan majoriti lepas PH kembali sokong


Perdana Menteri Interim, Dr Mahathir Mohamad mengumumkan bahawa beliau kini mempunyai angka mencukupi untuk membentuk kerajaan baru.

Ini selepas beliau bertemu dengan pemimpin Pakatan Harapan pagi ini.


"Saya yakin bahawa saya mempunyai bilangan yang diperlukan untuk mendapatkan sokongan majoriti di Dewan Rakyat.

"Oleh itu, saya bersedia untuk menjadi calon perdana menteri.

"Keputusan ini akan disampaikan kepada Yang Di-Pertuan Agong," katanya dalam satu kenyataan.


Pakatan Harapan, dalam kenyataan yang berasingan, mengesahkan bahawa gabungan itu akan menyokong Mahathir.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah best ada kuasa kan..sanggup tu Uturn..lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts


aku speechless...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejadah hape ni???
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:53 AM | Show all posts
Ni dah bukan u-turn tapi dah jadi roundabout.............
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pilihan raya je la..u-turn mcm ni... demi kuasa apa pon sanggup....
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Perghhhhh.. Punya la gila kuasa
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaa..taknak PH dah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila babi punya plot.... Tak terjangkau pikiran aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha seperti biasa kalau dah pee esh tu mmg lembab hehehe dia ingat kalau ltk anwar boleh mng hahaha dia org baru sedar maksud majority dan consequence kalau tak dpt majority hehehe MN purposely play for a stalemate siapa pun ok so long as stalemate no need to win hehehe a stalemate is the first step to win hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga PH melingkup termasuk Tun dan pemimpin2 parti lain termasuk BN yg gila kuasa...sampai bila nak abis berebut kuasa ni setan. ...masalah hidup rakyat makin meruncing depa x abis2 rebut kuasa.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni namanya gila

gila babi
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
pening kita yg tgk diorg ni. tiap jam ada je perubahan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nie cerita yg penting atuk berkuasa. ..sampai bila mereka nak permainkan rakyat,takut pilihanraya tanpa atuk ke? ..peratikan je makin lama makin sesuatu mereka nie..macam mana nak mentadbir negara gini..sapa percaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
So valid lg tak pencalonan diri sendiri oleh anwar ibrahim semalam? Segala caci maki dari pee esh ke atok kena telan balik ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:03 AM | Show all posts
syukur alhamdulillah, terima kasih kepada semua yg support PH selama ni, selesai juga akhirnya, alhamdulillah Tun jadi PM ke 9
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 29-2-2020 09:55 AM
Perghhhhh.. Punya la gila kuasa

Kesian anak buah Sarah yang beria2 ni.
Akak tak hingin nak undi.
Screenshot_2020-02-29-09-59-39-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati nyerr tengok games ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list