Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6697
View
53
Reply

Khai Bahar Celebrate Birthday di IGLIVE bersama Fans. Siti Nana di WHoareyus kan

[Copy link]

Author: duapembaris       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-2-2020 11:12 AM | Show all posts |Read mode
Edited by duapembaris at 1-3-2020 11:34 AM

saje nak cerita hari ini birthday Khai 28.2.2020
smlm buat iglive dgn fans celebrate besday..
ramai yang terharu sebab sudi meluangkan masa iglive dgn fans.dan dan siti nana di whoareyus kan up igp wish besday tapi khai tak reply & like pon wlupon dah tag dan mention .
kepanasan shipper khainana sebab team satukan rasa yang wish dia reply dengan laju pulak..
.
Noted: Khai reply pun dah tengahari ntah-ntah sebab baca gosip sini nak jaga airmuka siti nana tu.. Tapi hakikatnya takde hati pun nak reply..
Khai yang dulu telah kembali.. Perjalanan jauh lagi khai jauhkan daripada gosip cinta.. Tapi kalau nak brcinta cari yang lebih muda bukan dah senja..



Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 11:27 AM | Show all posts
jap lagi kiah masuk tanya nak gelabah tek ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni gosip ape ni? Shipper tersakiti ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dh tu kita nk kena mnggelabah tetek lah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 28-2-2020 11:27 AM
jap lagi kiah masuk tanya nak gelabah tek ke tak

kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Karatz ke cuolls?  Sebab cuolls pun lain macem punya teruja ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli jiwa ke chuols??
Dngrnya tiket x brp laku
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dappnyoo replied at 28-2-2020 01:39 PM
Beli jiwa ke chuols??
Dngrnya tiket x brp laku

Tiket tak laku ke cuolss?  PLP tu cuolls?  Ke simpan duit untuk mengudi nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah....udah2 ler gelabah tetek tu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 28-2-2020 02:02 PM
Kak kiah....udah2 ler gelabah tetek tu....

masuk porum tak sah kalau x gelabah teksss sbb gosip2 bukan biasher biasherrrr
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 28-2-2020 01:55 PM
Tiket tak laku ke cuolss?  PLP tu cuolls?  Ke simpan duit untuk mengudi nanti

I dngr ura2 je chuols..
Utk 2hari konsert,tolak tambah darab bahagi..tiket belum 50% pn terjual..dlm 40% cmtu je

TT..Khai dh acknowledge ucapan birthday dari Siti Nana..dh reply dh pn..
Still nk bittersweet ke dh tahap sourgrapes??

X menyempat nmpk nk bkk benang
Khai tu beradab..xde nyer heols nk bt derrk je kt kakak kesayangan heols tu
Sesuai sngt tt dgn shippers...kepanasan...bila yg dinginkn x terjd spt yg dihajatkan



Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:14 PM | Show all posts
nak fliphair je... wish salah, x wish salah.. hmmm..alih-alih nana juga d hencap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dappnyoo replied at 28-2-2020 02:22 PM
I dngr ura2 je chuols..
Utk 2hari konsert,tolak tambah darab bahagi..tiket belum 50% pn terjual.. ...

Hahahaha tak menyempat la cuolls. Cm nana ni terhegeh sgt nk wish kat PLP tu.  Sebagai rakan retis rasa normal je wish2 ni.  Nana pun takde wish melebih tp tulaa fantaik kb yang lelebih excited bila kb x reply lagi igp nana.  Kalu ye pun tunggu 2 3 hari dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikediss replied at 28-2-2020 03:14 PM
nak fliphair je... wish salah, x wish salah.. hmmm..alih-alih nana juga d hencap..

Dengki sgt dengan nana.  Nana pun iolls nampak takde la nampak teringin benor kat kb tu. Tp karatz kb ni rasa yang nana ni tergila2 kan sangat kb sampai bkk thread bila wish nna tak di reply.  Motipp sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
TT ni nak apa sbnrnya? Nak melaga2kan kbe dgn snfc ke?? Elok je khai ucap terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:57 PM | Show all posts
TT sakit hati dgn shipper . g lah gaduh dgn shipper jangan buka benang tak ketahuan
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Astagaaaa serius lah mcm ni pun jadi issue? Hahahahahhahaha ketawa tetek2 ku membacanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 28-2-2020 04:01 PM
Astagaaaa serius lah mcm ni pun jadi issue? Hahahahahhahaha ketawa tetek2 ku membacanya

Masalah negara ni cuolsss.... Plssss jangan gelak.................
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 28-2-2020 04:01 PM
Astagaaaa serius lah mcm ni pun jadi issue? Hahahahahhahaha ketawa tetek2 ku membacanya

Kannn..kb siap like comment n share kt igs dia lg..haiyooo kelakar la..ni pun nk jd isu..better delete je la
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:36 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-2-2020 02:14 PM
masuk porum tak sah kalau x gelabah teksss sbb gosip2 bukan biasher biasherrrr

Kak kiah manjang gelabah t*tek
Udah2 lah tu, idak ke loyot nanti benda alah tu
Sampai ke pusat
Kang mcm citer kak limah tu ha..mak, panjang nya kopekkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list