Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7227
View
144
Reply

[Politik] PM8: Anwar Vs Muhyiddin

[Copy link]

Author: Reymz       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 27-2-2020 07:05 PM
PRU sudah pasti akan menjejaskan ekonomi negara, sedangkan wang ini boleh digunakan untuk memulihk ...

Aku dah jawab komen ang semlm.. Tapi mcm biasa la.. Tak boleh reply.. Attack personal aku dgn ayat "darah tinggi "
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_shalom at 27-2-2020 07:45 PM

Secara tsiratnya dia bgitau agong.. U xde kuasa...

Betul X ramalan Ak smlm


Tu la Tuanku..ttiba Tuanku Buka mulut menyindir dia...sengaja Tuanku Cari penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:42 PM | Show all posts
sarah82 replied at 27-2-2020 07:39 PM
Aku dah jawab komen ang semlm.. Tapi mcm biasa la.. Tak boleh reply.. Attack personal aku dgn ayat ...

Maafkan saya sekiranya saya telah tidak sengaja menguriskan hati Makcik. Tidak ada niat, sekadar memberi pandangan sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nes3in1 replied at 27-2-2020 06:54 PM
Amiiin

Aamiin ya rabb.. InsyaAllah malaysia Memilih 2020.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 27-2-2020 07:41 PM
Secara tsiratnya dia bgitau agong.. U xde kuasa...

Betul X ramalan Ak smlm

Betul.. Dan agong juga tersirat.. Nak PRU15..supaya semua rakyat puas hati.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape diadap ragam ongtua nyanyok..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:47 PM | Show all posts
tahniah pm ke 8..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 pemilihan dan keputusan dibuat dgn aman di parlimen tanpa  adegan kerusi meja berterbangan pada dua mac nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pusing2.. dia tetap nak jd PM.
Demi legasi..bukan sebab nak tolong rakyat pun.
Bila menang kang..orang melayu malas!
Hadap subsidi.

Kerajaan terpaksa mansuhkan pencen.
Dan lain2 lagi.

Melayu jangan lupa yee
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 27-2-2020 07:41 PM
Secara tsiratnya dia bgitau agong.. U xde kuasa...

Betul X ramalan Ak smlm

die la org yg kurgkan immuniti raja2..
die lupa tu dap dah mula attack tunjuk tru color haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 27-2-2020 07:52 PM
Pusing2.. dia tetap nak jd PM.
Demi legasi..bukan sebab nak tolong rakyat pun.
Bila menang kang..o ...

yg lupa  tu mahacai mcm koneght tu je
aku rasa komeght tu dipecat jd rba sbb bengap sgt.. tu ayam oh ambik alih.. tu pun takleh pakai haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 27-2-2020 07:54 PM
die la org yg kurgkan immuniti raja2..
die lupa tu dap dah mula attack tunjuk tru color haha


Ak yakin..dia akan mula belakon utk mdapat sokongan marhem..kalau berlaku konflik Agong dengan tun.


AGong Nak anuar..

Tun terus cadangan Nama yidin


So ummah Malaya ci...if blaku Agong vs tun....korg pilih siapa hahhaha

Ngan lkorg skali atok game kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 27-2-2020 07:41 PM
Secara tsiratnya dia bgitau agong.. U xde kuasa...

Betul X ramalan Ak smlm

Dengaq nya ada sesi lobi melobi MPs dengan dijanjikan upah yang lumayan lagi masyukkk

Berpuluh juta
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:01 PM | Show all posts
The fight for the post of PM-8 between Anwar and Mathathir is still on.... Even the King not able to dissolve it and now has pass the baton to parliament.

Best man win

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 27-2-2020 07:59 PM
Dengaq nya ada sesi lobi melobi MPs dengan dijanjikan upah yang lumayan lagi masyukkk

Berpuluh  ...

Selagi org Melayu X sanggup utk berkorban seketika utk masa singkat sahaja

Selagi tu tun akan guna korg utk DIA kekal berkuasa hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg tlaku takut sngt nuar Jadi pm walaupun utk seketika... sedangkan segala malapeta kt Malaysia Ni tun tu la puncanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:05 PM | Show all posts
ular pun boleh surrender kalau jumpa mahathir kerala kutty
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu sebabnya agong panggil semua askar luar negara balik kot...bersedia tun akan menjadi hero menentang nuar JD pm...dan org Melayu betempik menyokong tun
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 27-2-2020 08:04 PM
Korg tlaku takut sngt nuar Jadi pm walaupun utk seketika... sedangkan segala malapeta kt Malaysia Ni ...

Soalnya sekarang tidak relevan anwaq untuk membentuk kerajaan minoriti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2020 08:08 PM | Show all posts
cmf_shalom replied at 27-2-2020 08:04 PM
Korg tlaku takut sngt nuar Jadi pm walaupun utk seketika... sedangkan segala malapeta kt Malaysia Ni ...

Presepsi, itu lah masalah dia.... Saya tak cakap Anwar tu maksum, tapi yang terbukti tua kutuk tak sedar diri tu boleh plak lalang bertepuk tangan masa dia nak back stab PH. Rekod dah terlalu banyak orang tua nie... Takut nanti mati pun waktu berdiri meroyan nak kuasa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list