Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8452
View
72
Reply

Hos MELETOP yg happening

[Copy link]

Author: Sally6162    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-2-2020 05:20 PM
skala nguapan 10 yachhh   meols nak Amy Mastura sebab sheols kelakar ting tong gituuu

setujukkkkkk
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 27-2-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak pom2 nie agak nya mmg dia dah terbiasa pangai gitu gaya so buat mcm mn pun totap gitu.... kawin tak kawin pun sama jew... ada org blh hadam dgn dia but ada yg tak leh gie dgn pangai gila2  dia tu.... jenias org yg bl dpn camera dia jd teruja gichuuuussss
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:31 PM | Show all posts
iols tak follow meletop tapi iols rasa kak lina pompom macam kelakar je..
ctdk memang takkan la.. sheols bz nak preggy yach dgn album baru bagai
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasat penangan hajah boobi...2bln pon masih nggak ketemuin pengganti..hrp meletop cukupkan lg 2bln 10hari..lps hbs tempoh berkabung br bt pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lailerrr sbb macam ting tong gak masa dia join rancangan ain edruce Lima Letop.. tapi tu la terlalu awal dia nak kunci diri dlm rancangan malatof tu.. baik dia g berlakon drama & filem banyak2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hr tu tertgk jap yg k.lina pom pom...malu plak tgk..makin over plak gediknya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_pink replied at 27-2-2020 08:48 PM
hr tu tertgk jap yg k.lina pom pom...malu plak tgk..makin over plak gediknya...

Kannn..mmg la dia punya gedikss tu tp bila over meols rasa bingit plak
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_pink replied at 27-2-2020 08:48 PM
hr tu tertgk jap yg k.lina pom pom...malu plak tgk..makin over plak gediknya...

Bila over gedik sebegitu memang tak kelakar pun.... gedik bodoh-bodoh alang yang di buat-buat... yang peliknya netizens suka dan terhibur....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoever i wont take cara cara..istana iolss takdek asterukss ..mujur diorg ni keluar tv3 /rtm je baru iolls kenal kiki
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak lina pompom lah skg pun tgh zmn dia mndonia
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 27-2-2020 06:39 PM
Yg nabil tu..bia lah kot.. Ajak bia lah kt radio je,  masa ajak hos melodi pun cm suam2 kuku je dulu ...

Betul. Ajak best kat pagi suria tu. Kelakar bersahaja je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Vote kak kepom...letopz!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa plk add nama nieeee

8 - Nabil + Miwa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:54 PM | Show all posts
4 - Nabil + Sherry Alhadad

actualllyyy, tak blh dedua spesies bingittt dan dedua suka nk bercakappp. tp iols mcm teringin nak tgk Nadiya Nisaa jadi hos.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
erm iols no 4 la walaupun tak rajin tgk meletops ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:59 AM | Show all posts
aku ok je nabil..semenjak tukaq2 hos pompuan ni pun kurang dah nabil nak menyindir2 orang
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:04 AM | Show all posts
kak lina kepom pom
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:17 AM | Show all posts
Vote ;

7 - Nabil + Kak Lina pompom
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:42 AM | Show all posts
kak lina pom pom..i like!
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Nabil + pompom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list