Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234
Return to list New
8624
View
64
Reply

"Juara Pun Datang 2 Jam Awal... Respek Sikit!" - Khir Rahman 'Naik Hantu' Pelawak Baru Datang Lambat

[Copy link]

Author: kikilala_comei       Show all posts   Read mode

Post time 29-2-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 27-2-2020 11:03 PM
Kata kawan2 dlm gelanggang lawak..... Kalau kawan2, tak sampai hati nak rekod and upload bagi satu d ...

Setuju. Ni kira bukak aib kwn ni. Ingt tapai tupai chiwann tu nak manis muka ke lepas ni dgn si man ni. Ni rehearsal kan. Nanti real show mcm mana? Man ni x pikir berul. Khir dh tegur kira bagus la tu. Peringatan. Aku x sokong upload ni. Dh la sama2 geng lawak. Fasha  yg bising2 artis baru buat hal pun x de up video
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-2-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Uishh dia punya marah tu mcm dia Tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 05:04 PM
mcm propa n di buat2 je

Betul.. supaya dpt free kontrovosi marketing... xreal
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 28-2-2020 05:16 PM
Aah.... Dia up lagi satu full video prank... Lepas tu dia kata dah maafkan orang yg maki hamun dia ...

elok la satu group dengan pu ali susun man ni dulu elok je. sejak juara ni tiba2 lapar perhatian pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 01:19 PM | Show all posts
dikatakan prank dan hebahan biar org tau pasal teater ni
xtahulah betul ke atau nk cover malu sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list