Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8493
View
64
Reply

"Juara Pun Datang 2 Jam Awal... Respek Sikit!" - Khir Rahman 'Naik Hantu' Pelawak Baru Datang Lambat

[Copy link]

Author: kikilala_comei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 27-2-2020 05:18 PM
ingatkan khir yg cakap juara pon datang awal skali rupanya masuk bakul angkat sendiri  tapi bet ...

Tu laaa...ingatkn khir yg ckp pasal juara..ceh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mngada2 je man. Jenis lelaki mnggelabah. Ofis aku dulu bos mngamuk klu mki staff dpn2 muka aku je..tp xde plk aku ambik vid share kt mn2.isu dalaman  kerja kita xkn nk share kt netizen jgk. Sakai br dpt job?

Dia lmbt dia dh kne tegur. Yg kau btk nk show aib org knp.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:15 PM | Show all posts
Propa ja semua ni..Mufti Perlis dtg rehearsal tak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:18 PM | Show all posts
betul ke Mufti Perlis......
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:45 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 05:02 PM
oohhhh dah tu nk kena mggelabah tetek lah ke ni?

tak abis2 dgn tetek
mcmla tetek ko tegang membulat cantik

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 27-2-2020 05:18 PM
ingatkan khir yg cakap juara pon datang awal skali rupanya masuk bakul angkat sendiri  tapi bet ...

antara dua...

dia mksudkan dia juara(masuk bakul angkat sndiri)
atau
dia merujuk kpd khir,vicha,joey yg jd juara muzikal lawak superstar
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X mnt man belon ni tp yg dtg lmbt tu lg la bianh masa org lain
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 27-2-2020 10:02 PM
X mnt man belon ni tp yg dtg lmbt tu lg la bianh masa org lain

Tu bukan man belon la....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 27-2-2020 08:45 PM
tak abis2 dgn tetek
mcmla tetek ko tegang membulat cantik

Apa pulak.. Aku kan dah suggest supplement utk boobs kiah cantik semula.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata kawan2 dlm gelanggang lawak..... Kalau kawan2, tak sampai hati nak rekod and upload bagi satu dunia tahu....
Kalau nanti, sang juara yg kena maki and kawan sendiri pula yg record and upload, malu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nape man ni mcm propa je upload balik tu.. tau budak berdua tu salah. dah kne makipun. tak payah kot upload satu malaysia tau. mcm saje nk tunjuk aip org je
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Man cakap juara tu merujuk pd diri sendiri ke?  Eww kau xlawak lgsg kot.  Rezeki je tu dpt jd juara.  Bersyukur je la xyah nak riok sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-2-2020 05:24 PM
ala2 konsep nak tular supaya dapat free promo lah khuens sis...let's gelabah tetek sis!

kuennnnn.... propa sgtttt tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 27-2-2020 06:08 PM
Yg ni lelaki kak kiah kena memgelabah telor hahahs

hahaha.. labuh lah teloq khir tu nnti. hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Loya baca statement angkat bakul tapi loya lagi mengingati juara2 yg perangai hazab.. sekoq dah jadi PU, manPos dh nampak sisi riak skrg ni tinggal Mamak je la... Harap berakal la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Macho abang kei marah2 awww
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:51 AM | Show all posts


Aii follow si Man Post - dia ni kerja mmg ada sistem bukan jenis main main. Kalau tidak tak kan saban tahun selama 5 tahun dia cuba masuk raja lawak? Dah mmg dia juara biarlah dia angkat bakul. Kalau dia nak promosi/kasi laris theater pun tak mengapa sebab tiket mahal oiii

3 hari datang lambat mmg patutlah kena hamun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:09 AM | Show all posts
siap caps lock JUARA tu.. hahaha poyo nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 04:02 PM
oohhhh dah tu nk kena mggelabah tetek lah ke ni?

Tak cukup sensasi utk tetek meols menggelabah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 27-2-2020 05:12 PM
Sape juara.. X follow bab2 retis ni

Alerrrr juara pun henpon harap abang yg belikan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list