Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8441
View
64
Reply

"Juara Pun Datang 2 Jam Awal... Respek Sikit!" - Khir Rahman 'Naik Hantu' Pelawak Baru Datang Lambat

[Copy link]

Author: kikilala_comei       Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2020 08:51 AM | Show all posts
sekel replied at 27-2-2020 05:27 PM
mcm terdengar Khir Rahman maki PUKIMAK  

tetiba teringat troll Azman Ali mencarut ayat tu

kira trending la perkataan tu skrg kan

yg menaga berkepul2 tu sape..kuang ajo lak aku rase



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-2-2020 08:57 AM | Show all posts
Edited by missannabella at 28-2-2020 09:00 AM
pavlovachoc replied at 27-2-2020 10:02 PM
X mnt man belon ni tp yg dtg lmbt tu lg la bianh masa org lain

Tak minat satu hal. Caption macam budak-budak je naip. Kowang jadi saksi... Sejenis potong betul nak baca kalau taip macam budak tak cukup umur ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:07 AM | Show all posts
patut yang main fon pun kena marah sekali, tak serius. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:11 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 27-2-2020 05:18 PM
ingatkan khir yg cakap juara pon datang awal skali rupanya masuk bakul angkat sendiri  tapi bet ...

Khir pun juara kan utk Muzikal Lawak (J-Born - khir, joey, vicha)..
man cakap utk khir kot.. lagi2 khir tu otai, anak otai...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:20 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 27-2-2020 10:02 PM
X mnt man belon ni tp yg dtg lmbt tu lg la bianh masa org lain

man belon dgn man pos ... lain2 gerangan daa...

hope man pos jangan over la. Ko baru nak disukai lepas dapat menceriakan Sepahtu Reunion masa Pakya takde...
kalau nak mendongak langit.. takut tak kemana semula mcm PU wannabe team ko tu man oiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-2-2020 08:43 AM
Alerrrr juara pun henpon harap abang yg belikan

Ooo kalo mcm tu mls la nak ambik tau.. Kita kembali ke isu politik.. Hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:45 AM | Show all posts
timah03 replied at 27-2-2020 10:59 PM
Tu bukan man belon la....

yeke.... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Celah mna kekakanya man pos ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:40 AM | Show all posts
ok  le takat nak rekod nak bgtau dtg lambat tu xhelok, tapi toksahla beriye letak caption "JUARA" tu.. awok juara pun sbb org kesian je wokkk...kalau idak hambar sehambarnyaaaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa lah byk job kot...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:18 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 05:02 PM
oohhhh dah tu nk kena mggelabah tetek lah ke ni?

gelabah x yah kak kiah..goyang inul je tetek tu..kalu ada laa
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus khir rahman. Kasi basuh bbdak takdak disiplin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/p/B9E7eF8FJvn/?igshid=m7sfudozf8kv
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:24 PM | Show all posts
MAN bukan ganti arwah abam ke...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:36 PM | Show all posts
tintong replied at 28-2-2020 01:19 PM
https://www.instagram.com/p/B9E7eF8FJvn/?igshid=m7sfudozf8kv

ni semua prank jer, tp btul laa mmg kena punctual lah sepatutnya kan. 1st day plak tu.
si juara Man tu, mmg dtg awal 2 jam sebelum katanya, dgr kat radio pagi td.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:22 PM | Show all posts
alahai mannnn awat dah delete post balik ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 27-2-2020 06:16 PM
tetiba aku rasa macam x boleh husnuzon
2nd time upload utk promosi ke? grab opportunity kekdahnya
...

Ada yg kata prank . Pastu marketing katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
LolaLombing replied at 28-2-2020 04:37 PM
Ada yg kata prank . Pastu marketing katanya.

Aah.... Dia up lagi satu full video prank... Lepas tu dia kata dah maafkan orang yg maki hamun dia...
Apoooo.... Kau yg up video mengundang... Lepas tu tertiba maafkan orang yg mengata...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 28-2-2020 05:16 PM
Aah.... Dia up lagi satu full video prank... Lepas tu dia kata dah maafkan orang yg maki hamun dia ...

Lapar viral ek. Hahaha lantak ko la man
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 05:47 PM | Show all posts
ni kira marketing untuk man who are yousss
ke teater kak ogy neh????

sapa tengok nanti review sikit
best ke tak teater ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list