Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8104
View
64
Reply

"Juara Pun Datang 2 Jam Awal... Respek Sikit!" - Khir Rahman 'Naik Hantu' Pelawak Baru Datang Lambat

[Copy link]

Author: kikilala_comei       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2020 04:46 PM | Show all posts |Read mode


Pengarah teater Korupsi Dewan Semandung, Khir Rahman mengamuk apabila ada dalam kalangan pelakon yang terbabit dalam pementasasn teater itu tidak menepati masa.

Rakaman aksi Khir yang naik hantu ketika sesi latihan teater itu baru-baru ini dikongsikan salah seorang pelakon utama teater tersebut, Man Raja Lawak di Instagramnya.

"Kau tengok berapa ramai dah standby kat sini?

"Kau beritahu aku sekarang kau datang balik pukul berapa? Kau tau shooting macam mana kan... Kena respek time orang.

"Kau tahu latihan mula pukul berapa, kalau hari pertama kedua ketiga boleh beralah," tutur Khir menerusi rakaman video tersebut.


Difahamkan, dua pelawak baru yang ditegur Khir menerusi video berkenaan ialah Chiwan dan Tapai.

Bagaimanapun, video yang asalnya telah dimuat naik semalam telah dipadamkan berikutan gesaan netizen yang dianggap menyebarkan aksi berkenaan tidak wajar.




Man juga telah membuat permohonan maaf menerusi akaun Instagramnya.


Namun, video sama telah dimuat naik semula pada pagi Khamis sebagai pengajaran kepada semua.

"Ramai netizen maki saya semalam pasal video ni..jadi saya post balik.

"Siapa yang salah siapa yang betul sebenarnya, korang jadi saksi.

"Juara pun datang 2 jam awal tau..respek sikit!" tulis Man.

Teater komedi seram Korupsi Dewan Semandung dipentaskan di Istana Budaya bermula 28 Februari hingga 1 Mac ini.

Teater itu dibintangi Mufti Perlis, Datuk Dr. Mohd Asri Zainal Abidin, Joey Daud, Vicha, Mark Adam, Tauke Jambu dan Sharif Zero.




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2020 04:47 PM | Show all posts


  




  

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:52 PM | Show all posts
Chiwan? Tapai? Apsal aku tak kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:54 PM | Show all posts
teringat dialog jijoe alfonso dlm Rock ..
ko kena igt Amy, kita ada visi..
ko tgk Amy Search..aku dgr dh pakai honda accord
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lps ni maybe, maybe ye, org akan google korang tu sapa
Tp aku malas, so whoareyoussss???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2020 05:00 PM | Show all posts
chiwan sebelah bell peserta maharajalawakmega



berjambang tu

keduanyaa peserta maharajalawak mega
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
oohhhh dah tu nk kena mggelabah tetek lah ke ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2020 05:03 PM | Show all posts
moral of story sila la tepati masa kalo tak nak kena marah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm propa n di buat2 je
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:08 PM | Show all posts
Whoareyusss sangat pun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape juara.. X follow bab2 retis ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan khir yg cakap juara pon datang awal skali rupanya masuk bakul angkat sendiri tapi betul la yg juara cakap tu, suka hati habiskan masa org menunggu kauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:21 PM | Show all posts
kikilala_comei replied at 27-2-2020 05:00 PM
chiwan sebelah bell peserta maharajalawakmega

Baru tau nama. tq.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:24 PM | Show all posts

ala2 konsep nak tular supaya dapat free promo lah khuens sis...let's gelabah tetek sis!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:27 PM | Show all posts
mcm terdengar Khir Rahman maki PUKIMAK  

tetiba teringat troll Azman Ali mencarut ayat tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
man saja nak panjangkan kes. dah padam pastu post balik apo. suka latu org kena marah tapi padam muka siapa suruh datang lambat.

'kau kena respect time orang PUKIMAK betul lah'- Khir Rahman 2020
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:54 PM | Show all posts
nampak kecut perut di situ
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus kn marah..lps ni dik..tepatilah masa..respek org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 05:02 PM
oohhhh dah tu nk kena mggelabah tetek lah ke ni?

Yg ni lelaki kak kiah kena memgelabah telor hahahs
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:16 PM | Show all posts
tetiba aku rasa macam x boleh husnuzon
2nd time upload utk promosi ke? grab opportunity kekdahnya
alang2 video dah disebut2 org, up satu kali lagi utk tujuan promosi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list