Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11601
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga hubungan suami isteri nie hingga ke jannah....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi masing2 kannnnnn...

Benda2 mcm ni dia dtg x diduga tau.. bukannya aritu tgok laki org mati. Tup2 esok laki ko lak yg mati.. mungkin tahun depan time org dh lupa arwah ashraf n abam.. ko tgh bergelek kat pentas. Tup2 laki ko meninggal. Cane?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
BCL dan ashraf je aku rasa blh approved kisah sweet2 ni ( selepas AS meninggal, semasa hayat aku tak follow rapat pun) yang artis lain out!!!.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:17 PM | Show all posts
meluat rengsa dowh sejenis bini batak suka tunjuk laki tgh tido. kawan meolls ada sorang cam gini letak gambar laki tak berbaju tgh tido kat fb, laki dia komen huruf besar DELETE!!!!! siap tanda seru panjang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:20 PM | Show all posts
Masalahnya bukan sebab x cantik mcm BCL atau kacak mcm arwah Ashraff, tapi sebab sarah ni TRY HARD sangat nak impress kan netizen dgn kebahagiaan dia... looks cheap rather than sweet. Sorry, sarah...

Baik lagi tgk sariyanti ngan jep, both nampak more relaxed and nothing to prove pada netizen... aman2 bahagia jaa... tau2 dah preggy anak ke 4 sari and ke 2 for jep....dia kalau cakap pasai soib sure nak kena relate dgn jep kan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:21 PM | Show all posts
nak tatap muka laki tengah tido ok je tapi tak payahla up kat socmed ye.. happy anniversary ye sarah
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:21 PM | Show all posts
ah nak jugak dia....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wpun rasa sarah ni mencapub jer
tapi ketakutan seorg isteri kehilangan suami is real

i tak tahu macam mana nak describe feeling tu

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa tanda putih kat dahi tu
Dgn rambut botak gini
Dah mcm sami indu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:47 PM | Show all posts
yaaasss boooommm baaaammmm pang pung peng..akhirnya dia tak tahan post jugak nak mencapub ..aeril sumardi sunari dah post, sarah chucky dah..tinggai keknis kekrul je belum
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:49 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 27-2-2020 12:05 PM
haritu si perasan wolverine kaitkan BCL dgn wawa gigi chiclets... dah ni si chucky pulak nak kait dg ...

Shuib ni masa belum berapa nak kaya, dia pernah cakap..badan dia banyak panau....agak2 sekarang ada lagi tak saki baki panau tu????
Tanya je...kot2 bini Chucky boleh jawab kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:49 PM | Show all posts
adelea replied at 27-2-2020 12:32 PM
wpun rasa sarah ni mencapub jer
tapi ketakutan seorg isteri kehilangan suami is real

ye faham sis..semua wanita bergelar isteri camtu..tapi sarah chucky ni opkoz la mencapub..tak tahan gamaknya dekat sebulan nak post lepas kehilangan arwah abam..pastu arwah ashraff..dia pun mau perhatian jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:54 PM | Show all posts
Bosan la sara ni..

Sendurina je sarah ni.. mengharapkan fufuler Suep je... Laaaaaaa

THANK YOU, NEXTTTT!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:56 PM | Show all posts
SANKURIANG replied at 27-2-2020 12:49 PM
Shuib ni masa belum berapa nak kaya, dia pernah cakap..badan dia banyak panau....agak2 sekarang ad ...

eishh... uols buat iols lagi rasa mual... dahlaa tengok gambar tdo tu pun tak tau mcmana nak hilangkan drpd ingatan ni...

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis ozlinwati,tin minyak yg suka menayang gambo laki tido xbrbaju busuk kepam euwwww geli
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tido ni ada beberapa stage..klau die tidur nyenyak mcm tu bagus la sbb paling lena. Klau asyik bergerak dlm tidur itu x bape lena x bagus la..cuba la tambah sikit ilmu tu dan kena ingat mati itu pasti xde siapa tau bila mati bukan time tido je ikut trend skang..trend ke...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 27-2-2020 11:37 AM
Jom gelabah teteks sesama..

@kiah_mai_pulak

hahahahahhaa. letssss gelabbbs teksssss berjemaah
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 27-2-2020 12:01 PM
Kak kiah kan peminat nomor satu isteri mithali ni... Lambat pulak masuk sini..

isshhhhh kosserrlah minat kat chucky,, smlm baru je seru couple sangkak negara ni kat tred anju lucah, ari ni muncul jua
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:36 PM | Show all posts
alahaiiii konon2 nak jadi BCL la tu. mati sungguh karang baru padann
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Naaakkk jugaaaaak si Chucky perasan Thalia niiii
Ko pikir, ko secantik BCL?? Gelik yach.
Ni, satu lagi. Pls lah nama anak perempuan kau tu. Muka dan nama tak selari yach. Sorry not sorry.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list