Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11862
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2020 09:33 AM | Show all posts
grouper replied at 27-2-2020 06:47 PM
Blh baca lebih lanjut pasal tahap tidur kat google.. sbb setiap org x sama, maybe tido yg gerak2 t ...

kalau mcm ni tido.. rasa mcm tak cukup tido je.. banguntido rasa letihh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-2-2020 10:18 AM | Show all posts
tenung laki sendiri tido sorang2 dh la...dh knape nk suruh 1 msia tenung skali laki ko tido...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 28-2-2020 09:33 AM
kalau mcm ni tido.. rasa mcm tak cukup tido je.. banguntido rasa letihh

Ang boleh pantau deep sleep ang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:35 AM | Show all posts
alieyrina replied at 27-2-2020 07:47 PM
Amenda maksud yg dia tidor sgt dalam tu..dalam apa? mcm ayat fin jamal lak
Konfiden ja up gambo lak ...
kesian kat netz, ada yg x lalu nengok rope gitu
yer la noks.. tengok dahi, leher, lengan je dah rasa mual.. (nasib tutup keti)...
itu part yg bukan aurat si soeb ni...
bayangkan part aurat celah2 tu... tak tau gi mana lagi..
tu yg tak tau macamana nak undo kat otak lepas dah tengok gambar tu...
yang si bini fefeeling laki dia sedap... sedap kat mata ko sorang je sudah la.. takyah bagi netizen muntah jemaah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:35 AM | Show all posts
sarah82 replied at 28-2-2020 10:26 AM
Ang boleh pantau deep sleep ang..

mcm mana yea nak pantau. boleh share tips?

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:38 AM | Show all posts
evlinne replied at 27-2-2020 07:58 PM
Hahahahahaha sadis yach cite kawan uols ni
Bini baru nak acah2 romantik tetibe kena sound dgn tok ...

iyeeeee chuollsss.... wakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 28-2-2020 10:35 AM
mcm mana yea nak pantau. boleh share tips?


Aku ada beli smart watch utk track step dan juga tido.. Jadi pakai masa tido.. Bangun pagi aku akan sync phone dan app kat phone.. Jadi aku tau la hari tu aku dpt deep sleep brp jam

Contoh deep sleep aku hari ni.
Screenshot_20200228_103738_com.fossil.wearables.fossil.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:45 AM | Show all posts
sarah82 replied at 28-2-2020 10:39 AM
Aku ada beli smart watch utk track step dan juga tido.. Jadi pakai masa tido.. Bangun pagi aku a ...

i see.. okey boleh cuba cara ni. tq2
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 28-2-2020 10:45 AM
i see.. okey boleh cuba cara ni. tq2

No problemo..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Robitadotcom replied at 27-2-2020 05:10 PM
Tp kalau shuib bbetul meninggal ni mmg untong besau siti sarah ni

Yes absolutely correctional..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 28-2-2020 05:50 AM
kaka chazey ingat lagi ke haha

lama masuk gua. bertahun rasanya.


Uish, poromer best2 memang akak susah nak lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:57 PM | Show all posts
principal body. This fragment contains every supporting datum and conflict progression made arrangements for exhibiting the hypothesis सप्ताह का लेख. Each area should research a particular piece of this suggestion explanation. The entry's subject sentence announces this edge and how it supports this hypothesis, the segment's body reinforces this point sentence with disputes, the last sentence is shutting the section or gaining aground.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-2-2020 10:39 AM
Aku ada beli smart watch utk track step dan juga tido.. Jadi pakai masa tido.. Bangun pagi aku a ...

smart watch brand apa chuolss pakai?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:42 PM | Show all posts
dah lah.. tenung sendiri jer..

takyah pakat ramai2 tenung..

jaga aib suami ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-2-2020 02:18 PM
smart watch brand apa chuolss pakai?

Sy pakai brand murah saja.. Mi Band dan Fossil Hybrid
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:33 PM | Show all posts
Sarah ni dah masuk kategori opportunist mcm geng2 alif syukriah yach!

La ni orang bagi makan kat istana dia pun nak jugakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 03:59 PM | Show all posts
sarah82 replied at 28-2-2020 10:39 AM
Aku ada beli smart watch utk track step dan juga tido.. Jadi pakai masa tido.. Bangun pagi aku a ...

itu mcm punya apps pun ada skrg  ni yer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 28-2-2020 03:59 PM
itu mcm punya apps pun ada skrg  ni yer..

Yap.. Aku kan tido tak cukup.....jadi aku install apps ni utk pantau corak tido aku..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gopal replied at 28-2-2020 10:18 AM
tenung laki sendiri tido sorang2 dh la...dh knape nk suruh 1 msia tenung skali laki ko tido...

Berdekah aku bc...adoi..lawak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sedap di pandang takpe la jugak

Ni tak ,.......... di pandang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list