Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11962
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hollahop replied at 27-2-2020 04:18 PM
tido yg ada gerak2 mcm ngigau x ngigau tu ke maksud u.

kenapa ek?

Blh baca lebih lanjut pasal tahap tidur kat google.. sbb setiap org x sama, maybe tido yg gerak2 tu dah masuk tahap rem(rapid eye movement) stage, masa ni biasanya kita bermimpi sbb tu mata bergwrak gerak dan ngigau, waktu ni aktiviti otak kita aktif wlaupun sedang tidur.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti sarah ni takut bila Allah bagi laki bagus2 maknanya cepat Allah tarik balik

Sindrom mak2 ketika happy life smooth semua takut terjelepuk tiba2
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 27-2-2020 06:40 PM
Pergh nama anak anak...

Terus i beklog cari nama anak2 dia heheee

Susah nak igt. Jenuh . Hehee
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 27-2-2020 06:50 PM
Terus i beklog cari nama anak2 dia heheee

Susah nak igt. Jenuh . Hehee

Sudahnya karang duk panggil abang..adik..kakak...  
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:55 PM | Show all posts
klu yea pun nk berlovey dovey tnjk yg elok skit x boleh ke... punggok nau perangaiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni..bila dgr AS ni meninggal..Rasa sedih walaupun takde kaitan ....hensem pun hensem..rugi rasanya mati muda...tp bila tgk syuib ni entah lah....susah nk ckp. Korang paham2 sudah lah....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 27-2-2020 06:39 PM
Fisikal tak lawo tak per yeop

Jgn perangai tak lawa

Such objectification already known
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni makin lama makin annoying pula...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:18 PM | Show all posts
grouper replied at 27-2-2020 06:47 PM
Blh baca lebih lanjut pasal tahap tidur kat google.. sbb setiap org x sama, maybe tido yg gerak2 t ...

ooo i see... tu yg sampai tahap ada sleep walking kan...
i biasa jugak berdepan dgn org2 yg mengigau dia teruk ni.


Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2020 04:10 PM
nasib baik lah dia dtg agih2 waktu siang, kalau dtg waktu malam, mau bertempiaran wartawan2 tu sem ...


Omg kak kiah tersembur i gelak
Lawak betul komen2 dlm ni
Kejam u ols
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:31 PM | Show all posts
Tertido lps ehem2 2 round ke tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry but gelilah
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:42 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-2-2020 12:13 PM
Amboi masing2 kannnnnn...

Benda2 mcm ni dia dtg x diduga tau.. bukannya aritu tgok laki org mati. ...

Syukur la laki dia tak meninggal time dia post benda alah tu kat IG
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Amenda maksud yg dia tidor sgt dalam tu..dalam apa? mcm ayat fin jamal lak
Konfiden ja up gambo laki...kesian kat netz, ada yg x lalu nengok rope gitu ..hhaaahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jgk dia no pon
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Urm..kita xde suami laa nak tgk dia tidur dalam2..cenggane nih?{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ini lagi seekor.. hidup kalau tak merekod video sehari, boleh meninggal.. tak padan dengan takda rupa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 27-2-2020 12:17 PM
meluat rengsa dowh sejenis bini batak suka tunjuk laki tgh tido. kawan meolls ada sorang cam gini le ...

Hahahahahaha sadis yach cite kawan uols ni
Bini baru nak acah2 romantik tetibe kena sound dgn tok laki
Pdehal selalu toklaki wat dono je kalau bini suka upload atau tag fb laki sdiri mende bkn2 hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pose wedding photo tu.... hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sanggup dia post gmbr before renovate tu khen?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list