Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11861
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kena kecam
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 03:47 PM | Show all posts
kepamm sumnggguh laaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:52 PM | Show all posts
mixed replied at 27-2-2020 01:48 PM
Ada yg ritu kt benang wawajeril dok sebut2 nama depa kan dah kuar hahhaah

Dia nak jugak cinta s ...

tulatu.. cinta sejati laa sangat sampai tercedok jering... kannAS dgn BCL tu mana ade dengar cedok2 walaupun both good looking...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan menjaja cinta sangat ya chuolls..bukan sebab takut orang benci,yang ni lantak pi..tapi kena ingat,Allah selalu uji hambaNya dengan apa yg kita sayang..sebab disini iman kita diuji.just saying..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
X mmpu nk tgk mendalam vid soeb tido tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk fb td, sarah ni dok agih2 air kt reporter yg berkampung kt istana negara. Halah2.... bini soep ni, nk jugak ala2 agong gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki hensem takpe jugak ko nk tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa rasanya video mcmni elok ko tgk sensorg bkn share.. lain la laki ko muka mcm pietro boselli
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sambalberapi replied at 27-2-2020 04:05 PM
Tgk fb td, sarah ni dok agih2 air kt reporter yg berkampung kt istana negara. Halah2.... bini soep n ...

nasib baik lah dia dtg agih2 waktu siang, kalau dtg waktu malam, mau bertempiaran wartawan2 tu semu lari sbb takutkan chucky yg muncul tetiba
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:18 PM | Show all posts
grouper replied at 27-2-2020 01:10 PM
Tido ni ada beberapa stage..klau die tidur nyenyak mcm tu bagus la sbb paling lena. Klau asyik berge ...

tido yg ada gerak2 mcm ngigau x ngigau tu ke maksud u.

kenapa ek?

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:03 PM | Show all posts
macamanalah sampai hati nak upload gambar laki sebegitu rupa...aduhaiiiii, confident ko kak sarah
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:10 PM | Show all posts
rospinki replied at 27-2-2020 11:40 AM
awww...lupa lak aku nga pasangan romantis ini
moga cinta kalian kekal ke jannah..renunglah d ...

Tp kalau shuib bbetul meninggal ni mmg untong besau siti sarah ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:21 PM | Show all posts
kerisnaga replied at 27-2-2020 03:38 AM
tak perlu kot tayang suami tido kt socmed. jagalah aib suami.

ni meols setuju. kot ternganga ke mulut, sian beliau nak berhadapan ummah netizen malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap maaf..kami nurtizen hanya takjub dan kagum melihat love story yg dibintangi watak2 berwajah indah sahaja.
Yang berwajah desa walau sedalam mana cintamu di media sosial tetap ku pandang sepi
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:10 PM | Show all posts
tak payah nak overrr la gilaaaa

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:36 PM | Show all posts
Tak maluka menangguk berita kematian orang gini? Kau feeeling sendiri-sendiri takyah share dengan public tak boleh ka?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 27-2-2020 11:37 AM
kesian Sarah Shuib
mentang2 tak lawa
terus kena kecam kena acik forum

Fisikal tak lawo tak per yeop

Jgn perangai tak lawa

Muke tak cantik tp klo perangai molek...abisss tutup keburukan rupa ok

Ni real experience aku dah jumpe bnyk

Itammmm bontot kuali pun kalah..dia pakai spek besorr mcm macik pidah haa
Tp perangaiii kusssss semangat...ko tgk ko teruih jatuh hati..bukn seksuali tapi humaniti..sejukkk ati n ko tertanya anok sapoooo ler ni..dia duduk kaki rapat..pastu tangan kt lutut..tunduk sipu sipu ..maklom laaa abam ni kire mcm awie campok noman hakeng aaa..ni dlm tram..sme omputihhh..kami dua melayu kelabu asap!

Tu sekali jumpe n sembang..klo dua tiga kali jumpe abam pinang teruih haaaa

Muke dia mcm kembo Whoopi Goldberg...pakai tudung..tp walo dia duduk gituu je u bleh rasa dia gadis yg baik perangai..otomatik suka klo tgk..tak dak rupaaa kata oang tu tp perangai grade A

Ni rupa cantik gedik cam cacing krawit psstu pakai mcm pelacoq..perangai hazabbbb plak tu..huhhh abam tk pandangggg hoccay...sehelai bulu kenin pun tak jungkit cam jana zen haaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergh nama anak anak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 27-2-2020 12:32 PM
wpun rasa sarah ni mencapub jer
tapi ketakutan seorg isteri kehilangan suami is real


Ada ke isteri tak kisah suami meninggal?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, sibuk nak mencapub... benci ar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list