Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11589
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-3-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 28-2-2020 04:37 PM
Berdekah aku bc...adoi..lawak

Aku yang tak de laki ni tengok je lah yerrr. Taklah sampai telan air liur, mencemar pemandangan
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-3-2020 06:08 PM | Show all posts
Sayornara replied at 5-3-2020 07:37 PM
Kan... arwah Ashraff mmg nmpk sgt2 ikhlas mencintai Bunga.. cara dia pandang Bunga nampak setiap h ...

Maunya anak pun trpaksa family take over kejap memandangkan mak dia dah mcm mayat hidup tak leh nk brain cinta sejati pergi secepat itu kan..hehehhe

Pernah tgk video interview yg BCL mention, Ashraf ni bukan jenis buat surprise sgt or mcm set yg something special mcm founder2 bbnu skrg ni.
Sbb BCL tak boleh ingat bila yg paling special Ashraf buat kejutan.

Katanya BCL, perbuatan Ahsraf yg kita nampak romantik tu adalah routine daily life dia.
Like bukakan pintu keta utk BCL dr dia couple smpai current. Tarik kerusi utk BCL duduk.
Mmg dia tunjuk yg dia appreciate wanita yg jadi bini dia tu.

So boleh bayang tak cemana klau hilang sepesis suami sebegini..
Sbb tu aku klau yg jenis sesajeeee nk tunjukkk ni rasa annoying teramat..

Klau kurang idea nk buat content sekalipun, please la jgn cite psl family sgt.

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 27-2-2020 12:08 PM
Cer kalau Soeb nih x kaya, Miskin????...apa2 pon tido gitu dah rupa kelindan lori tido kat RnR...... ...

Kejammmmm hahahhaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list