Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11571
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
masalahnye tak bole ke simpan sensorg..pd i org yg gigih dok karang ayat cenggini konon risau la ape, FAKE!! same la cam laki si wawa tu

ko risau, tadah tgn kt Allah, doa mtk pjg umur..luah kt Allah jela..ni siap pakej dgn gmba laki tgh tdo...ha elok..

singa tine lapar jantan berduit ni perhati je bile nak ngappppp
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-2-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Siyesssslaaaa bengap nau! {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
I masuk thread ni nk baca komen je..  bongok lucu kejam btl hencapan porumers..  terhibur baca
Ni kalo siti sarah baca confirm depress..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tiba-tiba meninggal, bertabah la korang semua.
Habis semua video dia post nanti.

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 1-3-2020 10:10 AM
Kalau tiba-tiba meninggal, bertabah la korang semua.
Habis semua video dia post nanti.

Haha teringat aku kt pin jamal. Masa mmbe dia yg manatah meninggal, menangis sambil pakai telekung.. kahh.. kaio aku nk nangis sbb org mati, aku tak terfikir pulak nk capai phone bukak camera, tukar ke mode front camera, upload ig.. eh.. gile..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Eew nyampah over nau
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ari jumaat tu dgr hot fm ttba si soeb bukak cita kata eh itu ari yg org rumah aku letak vdeo aku tdor
Trus aku ttup radio bukak tingkap menjerit maki aku harap kata makian aku smpai kt telinga dua2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo yg sangat dalam tah. Nak jgk selit lakibini ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-2-2020 04:18 PM
Yap.. Aku kan tido tak cukup.....jadi aku install apps ni utk pantau corak tido aku..

iols ade mi fit,xcheck pun deep sleep ke x hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 1-3-2020 01:09 PM
iols ade mi fit,xcheck pun deep sleep ke x hahaha..


Ada uols utk mi Band.
Screenshot_20200301_131108_com.xiaomi.hm.health.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Caption udah takyah la video tido tu adoyai
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet jer laki bini ni.. ok kot ..cuma  xyah la buh kat ig laki ko tgh tido camtu tu.. i tgh makan kek butter ni terus rasa loya
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 01:42 PM | Show all posts
ye laa..dalam sgt lah tu tido nyerrr huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kdg2 akak perasan si chucky ni menaip caption ig mcm org bengap.. ko skolah tak??? bukan masalah typo tp ejaan kelaut.. bm sah tak lulus..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 02:00 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 27-2-2020 12:08 PM
Cer kalau Soeb nih x kaya, Miskin????...apa2 pon tido gitu dah rupa kelindan lori tido kat RnR...... ...

dia kan pelawak.. memang muka x siap.. jarang2 sangat pelawak muka tampan.. pelawak kalau muka tampan, mana nak datang kelakarnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-2-2020 12:13 PM
Amboi masing2 kannnnnn...

Benda2 mcm ni dia dtg x diduga tau.. bukannya aritu tgok laki org mati. ...

Kan... arwah Ashraff mmg nmpk sgt2 ikhlas mencintai Bunga.. cara dia pandang Bunga nampak setiap hari kasih dia membara....aku mmg x leh bayang kalau aku kt tmpt Bunga..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rengsa la dengan manusia kuat puji laki kat socmed ni..
Bukan aku jeles ke.. tapi perlu ke ko.nak show off bagai..
Tak takot dengan penyakit ain ke..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 27-2-2020 08:08 AM
Rengsa rasanya video mcmni elok ko tgk sensorg bkn share.. lain la laki ko muka mcm pietro boselli

Lainlah kalau muka shuib tu macam david gandy atau lucas gil
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 6-3-2020 03:33 AM
Lainlah kalau muka shuib tu macam david gandy atau lucas gil

Hahaha nak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayornara replied at 5-3-2020 07:37 PM
Kan... arwah Ashraff mmg nmpk sgt2 ikhlas mencintai Bunga.. cara dia pandang Bunga nampak setiap h ...

Harus tak keluar bilik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list