Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4428
View
35
Reply

Ammar Alfian Berang Dituduh Pelaku Video S*ks Songsang

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2020 10:42 AM | Show all posts |Read mode
Semalam kecoh mengenai penularan video tidak senonoh di laman media, dan pelakon Ammar Alfian tampil menyuarakan pendapat mengenai perkara itu di Instagram.


Foto: Instagram



"Apabila anda tahu itu berita palsu dan cubaan untuk menjatuhkan anda tapi anda terus bermain dengannya.

"Orang yang percaya kepada khabar angin dan berita palsu boleh digelar kambing," tulisnya di Instagram.





Foto: Instagram



Ammar percaya kebenaran akan ditegakkan.


"The truth will come out," katanya.



Foto: Instagram



Ada juga netizen yang cuba mengapi-apikan keadaan dengan menuduh perlaku tersebut adalah dia. Berikut jawapan balas Ammar:


"Ohh asal ada tatu, badan tegap saja aku la? Ramai cakap sama, kau pun ya saja? Macam tu? Patutlah fitnah semakin berleluasa. Okay kita tunggu ya."



Foto: Instagram



Memetik laporan Harian Metro, video tidak $eks mirip pelakon lelaki yang tersebar beberapa hari lalu itu akan disiasat pihak polis, Ketua polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal untuk tindakan lanjut. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:54 AM | Show all posts
geli aku tgk mamat ni. trisome je ngan ngan atikah mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:10 AM | Show all posts
ala, nk heran apa. sejarah mungkin berulang ~ (nyanyi dlam nada sengau tomok)
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:22 AM | Show all posts
Resultnya : perlaku tidak dapat dikenali kerana video kurang jelas
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:23 AM | Show all posts
who caressss.... kau tetap sendu mendu....
malu la tu di cop bottem khennn...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies: geli aku tgk mamat ni. trisome je ngan ngan atikah mcm dulu
hahaha ni mmg confirm ke diaorg 3 tu threesome dulu ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
gelilah tengok lagi badan ketak3 mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:30 AM | Show all posts
ada chance dpt duit free

samang fitnah jgn tak samang kasi jotah2
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
geli aku tengok mamat ni. tatto penuh di badan. dapat bini cantik dulu kau curang. ke dah jadi ex wife ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
geli aku tengok mamat ni. tatto penuh di badan. dapat bini cantik dulu kau curang. ke dah jadi ex wife ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:52 AM | Show all posts
dari awal pembabitan dia dalam industri perfileman banyak buat kontroversi je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 27-2-2020 11:25 AM
hahaha ni mmg confirm ke diaorg 3 tu threesome dulu ?

Ye betul dan ammar bottem nya. Tikah tolong cuci2 pakai mulut bila ada benda2 kuning melekat dekat derih
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-2-2020 11:56 AM
Ye betul dan ammar bottem nya. Tikah tolong cuci2 pakai mulut bila ada benda2 kuning melekat dekat ...

jijik nya... so betullah kes threesome tu.. apa sal tikah boleh terjebak dgn dua ekor tu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:16 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 27-2-2020 12:13 PM
jijik nya... so betullah kes threesome tu.. apa sal tikah boleh terjebak dgn dua ekor tu...

tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-2-2020 12:16 PM
tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang

oh.. so takde adegan dorg dgn tikah lah yer... motif sgt tikah nak tejebak dgn dua ekor tu. aku igt tikah dh di kenduri dua org tu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:19 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 27-2-2020 12:16 PM
tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang

sian tikah sampai pening kepala dia nk tolong cuci
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:20 PM | Show all posts
bammar dah mara.. chuols la ni sukew jew tudo-tudo dierrrr
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:51 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 27-2-2020 12:19 PM
sian tikah sampai pening kepala dia nk tolong cuci

maksud uolss sakit lelangit khen??
nak kata sakit tekak... kekontot je macam baby carrot
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Haruslah heols melenting.. ddh la kena tuduh gay.. bottom lak tu.. tercalar imej..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list