Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14345
View
162
Reply

Akibat Kayap

[Copy link]

Author: Janna92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-2-2020 02:33 PM
ruam kayap tu kalau datang dia datang banyak or sebiji dua...
my doter yg kecik ni dia ambik vaksin ...

Tu chicken pox. Selalu budak2 je kena... rasa gatal sapu calamine je... yg kayap ni version bisa
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 27-2-2020 07:19 AM
Ex dia tak duduk dgn cep wan tp cep wan belikan rumah klu tak silap floor bawah dr rumah cep wan.. ...

Oh, camtu. Bagusnya dia jaga kebajikan ibu & ibu anak2 dia.  Memang lah sejenis mulut laser cepone ni. Yg iols konfius. Bukan ke ex wife fia ni dah remarried lepas bercerai dgn cepone? Ke tak pernah remarried?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 27-2-2020 04:45 PM
Ade je..nama saintifik dia herpes zoster...lanjutan dr chickenpox.dlu aku igt herpes ni sbb jang ...

Oooo
Thank u
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga cepat sihat chef wan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 27-2-2020 10:25 AM
cuma nak tanya, Qamal tu adik angkat cepwan ke.. mesra nauu mereka berdua.. untung dia cepwan bawa d ...

Qamal tu baik orangnya sbab tu chepwan senang dengan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 27-2-2020 02:19 PM
Ex dia tak duduk dgn cep wan tp cep wan belikan rumah klu tak silap floor bawah dr rumah cep wan.. ...

Memang chepwan belikan rumah level bawah sbb chpwan penthouse. Ex dia kerja jaga anak dia dua tu je. Mmang di tanggung sepenuhnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aku x penah kena chicken pox.. possible tak utk aku dpt kayap ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 27-2-2020 12:16 AM
Kayap kalau bertemu hujung dan pangkal orang kata mati

Ni org kata kayap ular. Bila bercantum blh mati. Ye ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 27-2-2020 08:00 AM
Yang masih jadi suami pun berapa ramai culas bagi nafkah ini kan pulak ex suami memang rare lagipun  ...

Depa cerai sebab janda cepwan tu kuat jeles
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya penyakit kayap ni
Dulu2 orgtua2 suka kata kayap sbb air kotor
Tapi bukanla sebenarnya ye
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Camne Rupa kayap ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 27-2-2020 09:52 PM
Camne Rupa kayap ni


Salah satu contoh kayap.

facebook_1487892191506.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 27-2-2020 08:11 AM
Petua ubat kayap org tua2
Cari mak janda kawen dgn lelaki bujang
Suruh mak janda tu ubatkan..

Boleh laaa mintak Kak Lina pompom ubatkan CW
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 27-2-2020 08:11 AM
Petua ubat kayap org tua2
Cari mak janda kawen dgn lelaki bujang
Suruh mak janda tu ubatkan..

Wahh... sama la petua kita. Iols pikir bnyk kali nak tulis dlm ni.. ttiba baca uols punya komen.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 27-2-2020 08:40 AM
Semua manusia sekali seumur hidup memang akan kena chicken pox kan.. ada ke yg x pernah kena???

I tak kena. Umur 33 tahun ni..ingat lagi dulu masa sekolah rendah. Mak,kakak abang semua kena chicken pox. I dengan bapak je tak kena..mcm pelik kan. Harap2 takkan kena laa..dah tua2 ni xkn nak brparut pula muka..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 27-2-2020 01:23 PM
kayap sbb dlu chicken pox tak abes kelua or xpenah kene langsung
sis kene mase form 4 tau nenek sis ...

Hahh yeke? Iols tak pernah kena chicken pox lagi. Aahhhh seram lah plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 27-2-2020 05:11 PM
Oh, camtu. Bagusnya dia jaga kebajikan ibu & ibu anak2 dia.  Memang lah sejenis mulut laser cepone ...

Xtaulah rasanya tak kot. Tak silap ex dia ni sedara mara dia gak. Anak yatim piatu dan tak pernah bekerja. Rasanya sekolah pun tak tinggi mana tu sbb cef wan tetap jaga dia.

Skrg ni nk kena potong kaki plak sian plak dengar mujurlah cef wan sudi utk jaga kt umah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut murah rezeki kebajikan bekas isteri x pernah culas siap berlebih lagi.semoga cepat sembuh Chef Wan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 27-2-2020 10:13 PM
Salah satu contoh kayap.

Nnti kulit mengelupas ke..Berbiji air Dan bisa sampai saraf ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 28-2-2020 01:15 PM
Nnti kulit mengelupas ke..Berbiji air Dan bisa sampai saraf ke

Mula2 akan merah2 dan berbiji.. Lps tu akan berair.. Dia ikut saraf.. Mmg sakit sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list