Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14415
View
162
Reply

Akibat Kayap

[Copy link]

Author: Janna92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 27-2-2020 12:36 PM
kayap boleh kena kat kemaluan jugak ke?

Kenapa u tanya soalan ni?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 27-2-2020 08:11 AM
Petua ubat kayap org tua2
Cari mak janda kawen dgn lelaki bujang
Suruh mak janda tu ubatkan..

Terus terpk elly mazlein.... Huhuy
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 02:56 PM | Show all posts
munchkin replied at 27-2-2020 02:49 PM
Kenapa u tanya soalan ni?

sbb kat gambarajah tu
macam dimerahkan kawasan kemaluan
jadi i curious
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 27-2-2020 02:56 PM
sbb kat gambarajah tu
macam dimerahkan kawasan kemaluan
jadi i curious

Gambar tu tak berapa jelas. Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:09 PM | Show all posts
munchkin replied at 27-2-2020 03:01 PM
Gambar tu tak berapa jelas. Hmmmm

i nampak kawasan bontot ke bawah dgn private part tu merah
tu yg i curious
anggota badan lain tu i biasa dengar tapi private part ada ke?
cuma tgok based on kaler
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 27-2-2020 08:11 AM
Petua ubat kayap org tua2
Cari mak janda kawen dgn lelaki bujang
Suruh mak janda tu ubatkan..

Kalau org jawa, janda kawin teruna tu kena kunyah buah nangka yg baru berputik lps tu tempek kunyahan tersebut kat tmpt kayap.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 27-2-2020 10:32 AM
Ex wife dia dah bercerai ke dgn husbandnya? Kenapa kena duduk rumah chefwan? Mulut chefwan mang hans ...

Ex dia tak duduk dgn cep wan tp cep wan belikan rumah klu tak silap floor bawah dr rumah cep wan.. ex dia tinggal dgn anak2.. cep wan dok sorang.. ex dia bkn dok goyang kaki aje tau.. sumber family depa bg tau.. ex wife dia d bayar jugak gaji bila ada event or kemas2 ex wife dia tolong sama mcm pembantu lain... family mmg dah paham mulut cep wan ni adoiiii laser..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 27-2-2020 12:25 PM
tgk kat ig chep semalam, kawan dia bw perawat traditional cina utk ubat kayap kat hospital.

i was ...


Masa akak warded spital pakar.. bilik sebelah siap panggil bomoh cina ubatkan pesakit tua yg sakit.. kita yg kat bilik sebelah ni ngeri dengar mentra dia berlagu2... adoiiii sib baik sis ada bran sikit masa tu.. klu tak dah cabut larikk dah.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:42 PM | Show all posts
mak sis pernah kena kayap.. kesian sangat dengan dia time tu sebab dia kena bawah payudara... malam2 mengadu sakit dada sampai ke emergency room hospital... doktor buat ECG la, semua suspect jantung padahal bacaan jantung normal..

kena tahan masuk ward, esok pagi nya nurse datang nak tengok apa yang sakit... terus nurse tu kata ooo ini kayap bukan sakit jantung.. just imagine doktor2 yang kerumun mak sis tak boleh detect sakit apa... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru je kena kayap penghujung last year..dekat leher pulak tu.sakit chuolls...perit,pedih,panas..kulit jadi melepuh macam terbakar.nak menoleh tak boleh,nak baring pon tak selesa.tapi seumur hidup i tak pernah kena chicken pox.tiba2 je kayap ni timbul..gi hospital pon dorang bagi ubat sapu je,kayap takda ubat khas katanya..last2 i berubat dengan nenek saudara yg dulunya janda berkahwin lelaki bujang..i tak tahu apa kaitan status perkahwinan dengan air liur dorang yg jadi penyembuh kayap ni tapi ramai yg datang cari penawar dan terbukti berkesan. Tapi katanya ramai jugak yg meninggal sebab kayap ni.huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 27-2-2020 03:09 PM
i nampak kawasan bontot ke bawah dgn private part tu merah
tu yg i curious
anggota badan lain t ...

Betul u ckp. That area. Gambar pun penerangan tak jelas
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 27-2-2020 12:16 AM
Kayap kalau bertemu hujung dan pangkal orang kata mati

Xde lah. Mitos jer
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 27-2-2020 12:18 AM
Kayap bukan pasal pengotor. Kayap ni pasal virus yg hibernated dalam badan sekian lama yg attack ...

I pnh bc. Those yg ada history chickenpox akan ada tendency kena kayap sbb virus tu tgu imun rendah utk attack balik
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 27-2-2020 12:36 PM
kayap boleh kena kat kemaluan jugak ke?


Ade je..nama saintifik dia herpes zoster...lanjutan dr chickenpox.dlu aku igt herpes ni sbb jangkitan kelamin je.. eventho aku xsuka cep n cep penah block aku sbb sentap dia kemain...tp aku maapkn ler org2 tua kan..semoga diberi ketabahan & ksembuhan ..moga lepas sihat nnt cep kurang2 kn lah mulut longkang tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-2-2020 02:33 PM
ruam kayap tu kalau datang dia datang banyak or sebiji dua...
my doter yg kecik ni dia ambik vaksin ...


Kalau x silap, bintik berair kayap tu samada berpusat atau berbaris (dia elok jer bersambung dalam satu barisan lurus). Ada yang teruk bintik air tu berbaris melingkari satu badan n bertemu. Bukan bersepah macam bintik berair chicken pox.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-2-2020 02:33 PM
ruam kayap tu kalau datang dia datang banyak or sebiji dua...
my doter yg kecik ni dia ambik vaksin ...

Tu chicken pox. Selalu budak2 je kena... rasa gatal sapu calamine je... yg kayap ni version bisa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 27-2-2020 07:19 AM
Ex dia tak duduk dgn cep wan tp cep wan belikan rumah klu tak silap floor bawah dr rumah cep wan.. ...

Oh, camtu. Bagusnya dia jaga kebajikan ibu & ibu anak2 dia.  Memang lah sejenis mulut laser cepone ni. Yg iols konfius. Bukan ke ex wife fia ni dah remarried lepas bercerai dgn cepone? Ke tak pernah remarried?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 27-2-2020 04:45 PM
Ade je..nama saintifik dia herpes zoster...lanjutan dr chickenpox.dlu aku igt herpes ni sbb jang ...

Oooo
Thank u
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga cepat sihat chef wan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 27-2-2020 10:25 AM
cuma nak tanya, Qamal tu adik angkat cepwan ke.. mesra nauu mereka berdua.. untung dia cepwan bawa d ...

Qamal tu baik orangnya sbab tu chepwan senang dengan dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list