Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3057
View
95
Reply

[KOREA] TVN HI BYE, MAMA! [KIM TAE HEE, LEE KYU-HYUNG, GO BO-GYUL]

[Copy link]

Author: eddlisa_uyuk       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 10-3-2020 10:31 PM

Sedihnya bila tengok episode 5 ni walaupun ada selit funny scene sikit termasuk epilogue rasa emotional... bergenang je airmata... Yuri tak tau Seowoo ada allergic Strawberry pun sedih... yela dia tak tau anak dia allergic tu automatic rasa bersalah... dia ingatkan dia mengidam strawberry tu Seowoo suka...  

Geun sang tu sengal la...
Boleh tahan kelakar jugak dia ni...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-3-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak bagi Seowoo kat Yuri untuk sementara... adoi... sedih betul tengok Yuri...

Tak kisahlah ending dia Ganghwa berbaik dengan Minjeong pun... tapi iols harap scene Yuri & Ganghwa banyak la... Suka tengok chemistry diorang...

Finally lepas rindu appa Yuri kat cucu kesayangan...

Ni Yuri belum jumpa omma dia lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka pulak tengok gambar wedding diorang... simple je... tak over... Sorry rain oppa...

  


  
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-3-2020 10:33 PM
Make sense jugak ni...

Dah mati mana boleh hidup balik
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 9-3-2020 11:18 PM
Dah mati mana boleh hidup balik

Betul2... tapi citer ni fantasy...
Maybe after 49 days dia dissapear la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-3-2020 10:44 PM
Suka pulak tengok gambar wedding diorang... simple je... tak over... Sorry rain oppa...



Ganghwa lagi berkimia dgn yuri drpd dgn min jeong..tapi kalau tgk writer ni punya past work kemungkinan besar ganghwa remain dgn min jeong & yuri balik ke tempat asalnya..tapi iols punya preference iols nak yuri yg balik kat ganghwa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 10-3-2020 11:32 PM
Ganghwa lagi berkimia dgn yuri drpd dgn min jeong..tapi kalau tgk writer ni punya past work kemung ...

Kan... that's why nak tengok banyak scene Yuri & Ganghwa... rugi je... padahal good chemistry between them...

I dah tak kisah ending citer ni... I prefer Yuri dapat spend time dalam masa 49 hari ni dengan Ganghwa & anak dia Seowoo... Hope episode 16 nanti baru Ganghwa berbaik dengan Minjeong...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur Ganghwa agree Yuri jadi pickup helper Seowoo... walaupun dia serba salah... plus masalah phobia dia lagi... itupun tak tau la boleh jadi doctor kat hospital tu lagi tak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni walaupun ada citer pasal hantu ada mesej jugak... like chairman ghost tu... sombong betul dengan driver dia... ghost lain pun menyampah tengok dia... sekali tengok news family bergaduh pasal harta pulak bila dia mati... kesimpulannya walaupun kita banyak harta tak boleh bawak mati...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuri dah jumpa omma dia...

Tak sanggup tengok Yuri menangis bila dia cakap Ganghwa love Minjeong tu...
Hyeon jeong pun dah tau dia akan mati semula...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok ig seowoo...Ada gambar dia dgn pyo chi su(comrade cloy)
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni memang buat iols
Paling sedih tengok Yuri sebab
1. Dia dah meninggal
2. Husband ada wife baru
3. Seowoo tak tau dia mak kandung
4. Terpaksa pendam perasaan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 31-3-2020 08:50 AM

https://www.soompi.com/article/1391273wpp/hi-bye-mama-and-m-countdown-will-not-air-this-week

This week xde ye sbb SK baru kuarkan arahan utk social distancing..x tau whether affect production lain ke x..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 31-3-2020 07:46 AM
https://www.soompi.com/article/1391273wpp/hi-bye-mama-and-m-countdown-will-not-air-this-week

This ...

Laaa... patut takde preview next episode... latest ending best pulak tu... tq xyla...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:40 PM | Show all posts
citer ni best sgt...!!

sebagai seorang mama..iols memahami Cha Yu Ri..

citer ni berapa ep??

setiap epi mesti ada ketawa  dan nangis at the same time..

kim tae hae dlm ni sggggtt cantik..berbeza betul watak dia dgn yg sebelum2 ni...dahlaa cantik pandai lak belakon.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hunny_bunny replied at 1-4-2020 03:40 PM
citer ni best sgt...!!

sebagai seorang mama..iols memahami Cha Yu Ri..


16 episode... tinggal 4 episode je... tapi this week takde pulak sebab covid 19...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 06:11 PM | Show all posts
Rahah replied at 1-4-2020 10:49 PM
16 episode... tinggal 4 episode je... tapi this week takde pulak sebab covid 19...

seriuslaaa xda minggu ni??...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hunny_bunny replied at 2-4-2020 06:11 PM
seriuslaaa xda minggu ni??...

Takde... kat post #73 xyla ada bagi link info tu... dah la ending haritu sedih giler buatkan i tertunggu next episode...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2020 10:37 PM
Dlm cerita ni anak dia girl..tapi actually in reality budak yg bwk watak anak tu boy..tapi cantikl ...

dah tu knp nk buat watak anak pmpuan, buat jela watak as anak lelaki. still cute and sedih ape klu watak boy. pelakon kanak2 korea mmg x kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 11:46 AM | Show all posts
min jeong lawa la... dia berlakon dlm cerita apa lg ek. rasa cam tak penah dia jd lead kan. mesti 2nd lead. iols suke dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list