Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
1720
View
70
Reply

[KOREA] TVN HI BYE, MAMA! [KIM TAE HEE, LEE KYU-HYUNG, GO BO-GYUL]

[Copy link]

Author: eddlisa_uyuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2020 08:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 26-2-2020 08:41 PM

Hi_Bye_Mama-mp22.jpg

Hi Bye, Mama! (Korean: 하이바이, 마마!; RR: Haibai, mama!) is a 2020 South Korean television series starring Kim Tae-hee, Lee Kyu-hyung and Go Bo-gyul. It premiered on tvN on February 22, 2020.



Hi Bye, Mama!

Other name: Hello, Mother; Hello, Mom; haibai, mama!; 안녕 엄마; Annyeong Eomma; Goodbye Mom                        
Country: South Korea                        
Genres: Comedy, Drama, Family, Fantasy, Romance, Supernatural                        
Date aired: Feb 22, 2020 - Apr 12, 2020                        
Status: Ongoing                                      Views: 126,180  

Summary:                           
It's the story of a mother who died and begins a 49-day long project of reincarnation, and a husband who has barely begun to live a new life after overcoming the pain of losing his wife.  Jo Kang Hwa is a skilled thoracic surgeon. After losing his wife four years ago, he had been working as a single father until he got married again two years ago. While he seems like a caring person, he does not offer a hand nor intervene when needed.

Cha Yu-ri has been a ghost since she died in a tragic accident five years ago. Through a reincarnation project, she is given the possibility to become human for 49 days. She goes back to her daughter and husband, now remarried, and tries to ease their pain before leaving for good.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:43 PM | Show all posts
99066059.1-600x400.jpg

hi-bye-mama-poster1.jpg

hi-bye-mama.174861.jpg

Hi_Bye_Mama-teaser1.jpg

989928735406686389323731091.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
New wife nampak creepy.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
The queen is back!iols masa dia hiatus dlm dunia lakonan gigih iols ulang drama love story in Harvard.

Tak sangka budak yg berlakon jadi her daughter is a boy! Sedih part yg dia nangis cari anak dia kat nursery tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-2-2020 09:06 PM

Citer ni memang masuk dalam list... tapi tak sempat lagi nak tengok... citer Money game pun tak sempat tengok lagi...

Nak tengok Looney & Kim Taehee...

I speku ending mesti sedih... sebab dia dah passed away kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2020 09:05 PM
Citer ni memang masuk dalam list... tapi tak sempat lagi nak tengok... citer Money game pun tak semp ...

X yah tunggu ending..start pun dah sedih..
Kena sediakan tisu byk2 kalau nak tgk..
Epi 1 pun dah berjurai2 airmata tgk..

Writer ni walaupun drama dia ada sikit unsur fantasy tapi part hubungan ibu-anak memang menyentuh betul..mcm drama dia sblm ni Go Back Couple..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2020 09:51 PM
X yah tunggu ending..start pun dah sedih..
Kena sediakan tisu byk2 kalau nak tgk..
Epi 1 pun dah ...

Uols dah tengok eh... adoi uols awal2 dah sedih ke... ingatkan ending baru sedih... yela citer pasal ibu anak kan... ibu passed away pulak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2020 09:59 PM
Uols dah tengok eh... adoi uols awal2 dah sedih ke... ingatkan ending baru sedih... yela citer pas ...

Iols ni kan suka check dulu kalau ada drama baru..selalu iols tgk 1 epi dulu..kalau best iols sambung tgk..

Drama ni sedih sebab heroin dok perhati je anak dia tapi x boleh buat apa2..mula2 tu dia hantu..epi 2 baru jadi manusia..

dia ingatkan hubby dia happy sebab dah kahwin lain tapi rupa2nya hubby dia blm blh move on lagi..teruk jugak hubby dia tu depressed lps dia pass away..

Best jugak tgk Kim Tae Hee bwk watak heroin ni sbb dia sendiri pun dah jadi omma..so part2 sedih tu sgt menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2020 10:22 PM
Iols ni kan suka check dulu kalau ada drama baru..selalu iols tgk 1 epi dulu..kalau best iols samb ...

Baca komen uols ni buatkan I nak tengok citer ni dulu... lepas tu nanti baru catchup citer Money game... tak sempat tengok sebab sibuk baca pasal politic...

Uols... anak dia tu boy @ girl? Sebab terbaca anak dia boy... but why macam girl je... cute la budak tu... tengok kat preview...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2020 10:29 PM
Baca komen uols ni buatkan I nak tengok citer ni dulu... lepas tu nanti baru catchup citer Money g ...

Dlm cerita ni anak dia girl..tapi actually in reality budak yg bwk watak anak tu boy..tapi cantiklah budak ni..dgn bulu mata lentik lagi..x nmpk mcm boy pun..

PD ambik budak ni berlakon sbb ada iras Kim Tae Hee katanya..ntahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh masuk dalam mylist
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 07:08 AM | Show all posts
Edited by merrissa at 27-2-2020 07:09 AM
xyla73 replied at 26-2-2020 10:37 PM
Dlm cerita ni anak dia girl..tapi actually in reality budak yg bwk watak anak tu boy..tapi cantikl ...

if my sis x bgtau yg kid tu boy...mmg i takkan tau  

comel budak tu..suka waktu dia jawab panggilan mak dia buat pertama kali ..kat ruang tamu tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:18 AM | Show all posts
dah tgok 2 ep. memang terasa mcm tgok Go Back Couple. ep 1 dah sedih
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
iols x minat kim tae hee...tp suka cerita fantasy mcm ni...teringat plak dulu2 moyan tgk 49 days...
lgpun ada looney...kena layan ni...

tgh usaha nk naikkan mood balik...so kena jengah forum hari2...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:03 AM | Show all posts
wima replied at 27-2-2020 09:33 AM
iols x minat kim tae hee...tp suka cerita fantasy mcm ni...teringat plak dulu2 moyan tgk 49 days...
...

lama tak nampak..
lately byk citer best lah..
iols nak seru uols pun takut uols x masuk forum..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 27-2-2020 10:03 AM
lama tak nampak..
lately byk citer best lah..
iols nak seru uols pun takut uols x masuk forum..
...

lama jugak x jengah forum ni uols...
biasala...ada musim2 tu mood ke laut kn..
iols layan variety show je..yg ni mmg x bleh tinggal...ubat stress kekdahnya..haha

iols pun br study balik drama2 akan dtg ni...mmg byk best2 n pelakon2 kegemaran yg lama senyap..
harapnya mood kembali pulih...
skrg iols tgh layan cloy uols...br epi 2...huhu

uols seru jela xpe...iols pun dh byk ketinggalan...x tau mana nk start..haha
byk drama uols tgh layan skrg ek?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:46 AM | Show all posts
wima replied at 27-2-2020 10:54 AM
lama jugak x jengah forum ni uols...
biasala...ada musim2 tu mood ke laut kn..
iols layan variet ...

skrg iols layan itaewon class, tell me what you saw, money game & hyena selain drpd drama ni..
yg dah abis chocolate dgn teacher kim 2 pun best jugak..
kalau uols suka slow burn romance bolehlah tgk chocolate tu..
dlm awaiting list ada hospital playlist dgn kingdom next month..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:59 AM | Show all posts
wah....KTH kembali lagi berlakon..

boleh ler layan nti.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 27-2-2020 11:46 AM
skrg iols layan itaewon class, tell me what you saw, money game & hyena selain drpd drama ni..
yg ...

Oooo...byk tu uols...tp baca sinopsis mmg best2 drama ongoing skrg ni..mmg rs bersemangat nk tgk balik...terutama hyena tu...suka akak tu berlakon..park seo joon iols kureng pastu plak imej tempurung la plak dlm drama tu..huhu

chocolate iols layan uols...tp malangnya terhenti di tgh jalan..bile tah nk sambung..iols suka kawan hero tu..mati plak..trus x layan dh..haha

hospital playlist mmg iols x sabar tunggu...rsnya dh start nnti trus nk layan..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:26 PM | Show all posts
wima replied at 27-2-2020 12:11 PM
Oooo...byk tu uols...tp baca sinopsis mmg best2 drama ongoing skrg ni..mmg rs bersemangat nk tgk b ...

haha..iols pun suka kawan hero chocolate yg dah mati tu..
dia ada dlm money game tapi jadi jahat..
demi dia iols bertahan tgk money game tu walaupun sakit kepala gak nengok citer tu..

iols pun tak berapa suka park seo joon tapi surprisingly iols boleh layan itaewon class tu..
maybe sebab jln cerita dia yg uplifting gitu..
tapi agak heavylah..kalau binge watch rasa agak stress gak..

hehe..kita ni asyik OT je..
ampunkan kami TT..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list