Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8399
View
285
Reply

[Jenayah] #1 Saksikan Video Siti Kasim - Suaram bidas pertuduhan 'tak masuk akal': Wong Yan Ke mengaku tidak bersalah atas tuduhan dengan sengaja mengaibkan dan mendatangkan marah NC UM! #justice4wongyanke

[Copy link]

Author: I.am.PH       Show all posts   Read mode

Post time 25-2-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya kene juga tindakan. Baru puas ati.. Sy pn ramai je kwn2 yg terdiri dari kaum cina dan india tp xdelh yg perangainya mcm ni. Mereka masih hormat lagi semua bangsa. Kalau nk tunjuk kan rs x puas ati pun gunakanlah saluran yg betul..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-2-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
budak melayu yg buat flying kiss masa convo kena gantung sijil yg cina ni siap provoke lagi atas pentas dijulang2 macam wira. yg x menahan siap dijemput tv8 show lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaaaa

Cash akhirnya!

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:32 PM
Saya yakin masih ada silent reader (my main audience) yang dapat bersimpati dengan nasib yang menimp ...

Kesian pulak aku tengok kau ni. Oklah aku sebarkan.

#justiceforwongfeihung
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ckp VC political puppet, yg dia tu bukan puppet jugak ke? Bodoh punya budak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:08 PM | Show all posts
tuan DAP dia hilang kuasa, budak ni pun merasa lah akibatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:41 PM
Sungguhlah menakutkan jika melihat sikap warga forum ini yang sadis dan bergembira sekiranya ada sau ...

Musibah cari sendiri! Menyalak atas stage  buat ape. Patut dari awal tangkap letak dalam kandang rimau. Melalak2 atas tu mcm jebon kena cili.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 25-2-2020 07:13 PM
kami tak geng dgn cina kiasu dap yg tak boleh ckp bahasa malaysia pun..

cina trg kelate elok je ...

Yes. Kawan i sendiri cakap bahasa melayu tak laku. Kesian anak2 dia kena belajar banyak bahasa sedangkn bahasa melayu hanya terpkai dalam malaysia saje katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan lah muka....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
org jawa ckp "too lateeee already"...kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 07:44 PM
#voiceforthevoiceless

Voiceless mende? Yg bertempik atas stage istiadat konvokesyen tu datang dari bunyi kentut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
domestobot replied at 25-2-2020 08:08 PM
tuan DAP dia hilang kuasa, budak ni pun merasa lah akibatnya.

tunggu kes adib plak amin
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka kau
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka.. Rasa la kan.. Ingat hebat sangat DAP kuasa.. Sekali.. 21 bulan saja.. Baru ang tau langit tinggi ka rendah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:06 PM
Tiadakah rasa belas kasihan dan simpati dari warga forum ini? Saudara Wong Yan Ke hanyalah menyampai ...

Nak kesian kat dia?

Mana keadilan utk arwah adib? Mcm mana kesian kat keluarga dan tunang arwah?

Nak kesian kat budak tak ada adab ni?

Mcm mana dgn keluarga dan tunang arwah adib?

#JUSTICEFORADIB
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:41 PM
Sungguhlah menakutkan jika melihat sikap warga forum ini yang sadis dan bergembira sekiranya ada sau ...

Musibah yg dicari sendiri.. Dah besar patutnya beradap.. Tapi perangai org yg tak ada adab juga dibawanya..

Jadi rasakan pembalasan atas kebodohan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 25-2-2020 06:00 PM
kahkah padan muka.. p cari dap la haha

Pokok dap pun dah timbang.. ko nak paut kat manee.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 25-2-2020 06:01 PM
cina dap dpt kuasa mcm kaduk naik junjung kan..,
tu last la melayu bg kuasa kat korg... dah takdecd ...

Kannn..  baru 2 hari memerintahh mcm mcm dibuatnyaa.. sesuka ati tok nenek dia jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:06 PM
Tiadakah rasa belas kasihan dan simpati dari warga forum ini? Saudara Wong Yan Ke hanyalah menyampai ...

Org lain pun kena hukummm.. sool logiklaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:37 PM | Show all posts
dino replied at 25-2-2020 08:17 PM
tunggu kes adib plak amin

yesss betul tu, semoga Adib terbela jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list