Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8400
View
285
Reply

[Jenayah] #1 Saksikan Video Siti Kasim - Suaram bidas pertuduhan 'tak masuk akal': Wong Yan Ke mengaku tidak bersalah atas tuduhan dengan sengaja mengaibkan dan mendatangkan marah NC UM! #justice4wongyanke

[Copy link]

Author: I.am.PH    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2020 08:12 AM | Show all posts
Padan Muka!!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:13 AM | Show all posts
Rob07 replied at 26-2-2020 12:31 AM
Masalah nya .. boleh ke  si Wong  tu di bimbing? dah jadi buluh der.. kalau rebung tu ada HARAPAN  ...

Tidak salah kita mencuba, sebab kesalahannya tidaklah bersifat jenayah
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kih kih kih. ingat blaja UM pandai dah mereput la ko.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:14 AM | Show all posts
Ayam PH=Asdan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:14 AM | Show all posts
miss_strangers replied at 26-2-2020 02:39 AM
Bukan semua cina jahat..tapi kaum cina Yang Masih berpegang pada fahaman komunis yg perlu Kita hin ...

Saya hormat dan menghargai pandangan saudari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:15 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 26-2-2020 04:55 AM
Warga Forum Cari takde lah sadis mana pun.

Tindakan yang salah tetap kena kutuk tak kira bangsa  ...

Saya hormati dan menghargai pandangan saudari moderator
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:16 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 26-2-2020 04:59 AM
FC salah seorang Silent Reader..

Saya hargai pandangan saudari moderator
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:17 AM | Show all posts
reez18 replied at 26-2-2020 05:00 AM
Dia sendiri yg pilih untuk merosakkan masa depan sendiri. Nk suarakan pendapat boleh, gunalah salu ...

Setiap orang pasti pernah ada lakukan kesalahan, tetapi hukumannya haruslah setimpal
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.  kerajaan PH jatuh baru la boleh dakwa makhluk2 Dapig ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Justice mendenye....elok la kena
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2020 08:19 AM | Show all posts
pujanggacinta replied at 26-2-2020 07:35 AM
keciannya dia
moga adik nie diberi peluang utk kaunseling or therapy
maybe ada mental health issu ...

Nah ini adalah pandangan yang lebih manusiawi. Kita perlu lebih ramai orang macam saudara
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Adan uker ko...mereput ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:23 AM | Show all posts
umur dah lebih 18 tahun.. maka segala tindak tanduk mmg la mendapat..  
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Inilah yang orang cakap,
Belajar sampai universiti pun tetap bodoh.
Padan muka kau setan.

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
padan mukkkaaaaaa.. hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:06 PM
Tiadakah rasa belas kasihan dan simpati dari warga forum ini? Saudara Wong Yan Ke hanyalah menyampai ...

justice for ADIB
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:32 PM
Saya yakin masih ada silent reader (my main audience) yang dapat bersimpati dengan nasib yang menimp ...

justice for ADIB
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:30 AM | Show all posts
ba alip ba yaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 26-2-2020 08:17 AM
Setiap orang pasti pernah ada lakukan kesalahan, tetapi hukumannya haruslah setimpal

Setiap tindakan pasti ada kesannya. Manusia mmg tidak sunyi dari kesilapan. Ini adalah kesan dari tindakan dia sendiri,  moga dia mendapat iktibar dan insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 25-2-2020 06:41 PM
Sungguhlah menakutkan jika melihat sikap warga forum ini yang sadis dan bergembira sekiranya ada sau ...

Harap saudara ayam jgn main racist card. Ini bukan hal bangsa, dia bertindak biada atas kapasiti individu. Sblm ini ada juga graduan melayu yg dikenakan tindakan sebab berselfie atas convo stage. Tiada siapa pon yg pertahan tindakan graduan melayu itu sebab mmg itu tindakan yg tidak patut dibuat. Masing2 bertanggungjawab atas tindakan sendiri. Yg jenis tiada tanggungjawab hanya ayam2 belaan sahaja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list