Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15137
View
153
Reply

"Sherry Ibrahim, Berpakaian Tapi Nampak Macam Telanjang"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-2-2020 12:44 PM | Show all posts |Read mode
Jangan main-main dengan mata netizen sebab ada sahaja benda tak kena yang mereka nampak pada pemakaian artis.


Baru-baru ini Sherry Ibrahim ada memuat naik gambarnya memakai seluar sukan berwarna nude.

Kredit foto: IG


Ramai yang mendakwa pelakon ini seolah-olah tak sensitif dan sengaja mencari perhatian kerana warnaya menyerupai warna kulit.


Sekali pandang macam tak pakai seluar pula kata mereka.


Kredit foto: IG


Lagi pula fesyen ketat dan nipis ini tak sesuai dengan imej wanita bertudung.


Lagi teruk apabila ada yang melabelnya seolah-olah macam berbogel.


Kredit foto: Gempak


Sementara itu, ada juga yang menasihati Sherry agar berhati-hati dan fikir terlebih dahulu sebelum berkongi gambar kerana takut akan menimbulkan fitnah.


Harap Sherry menerima teguran ini dengan hati yang terbuka. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa laki yg tengah tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:47 PM | Show all posts
Dah tau bertudung pakai la leklok sikit. Legging pun jangan kaler cerah and baju pakailah panjang sampai menutup camel toe/buntut.  Sweatpants kat Terranova murah2 and selesa lagik untuk pakai ke gym
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow nude colour

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa si saiful ni????
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:56 PM | Show all posts
saje nak mengundang hencapan, takkanlah tak tahu legging kaler tu dah seakan- akan skin colour pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg geli tengok..
Jelas nmpk lekuk2 kaki dia tu
Mmg mcm tengah bogel
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:59 PM | Show all posts
My eyes
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:00 PM | Show all posts
kosser... dah lama xde story.. buat la hal gini... mcm tak biasa retis sendu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
geli puka tengok.. tak cantik lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun tau bleh nmpk segala benda sbb tu dia cover dgn beg la kasut la
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aah la mcm bogel
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-2-2020 12:46 PM
siapa laki yg tengah tu

Bambang owner Hair Kunst.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:13 PM | Show all posts
seluar yg sama kah




Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 25-2-2020 05:02 AM
Dia pun tau bleh nmpk segala benda sbb tu dia cover dgn beg la kasut la

Kadang2 tertanya2 juga para artis ni takde common sense ke? Dah tahu nak upload gambar, sauklah sweater labuh sikit. Ni confident tayang bonjol sana sini lepas tu cover dgn kasut.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 25-2-2020 05:13 AM
seluar yg sama kah

My eyes! Hodohnya lah nampak peha sasa macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 25-2-2020 01:13 PM
seluar yg sama kah

Buy 1 free 1
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:36 PM | Show all posts
Never like nude skin colour, macam ni lah rupenye...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe nak jadi trendsetter kot tayang lurah kelentit
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:45 PM | Show all posts
electricopop replied at 25-2-2020 01:36 PM
Never like nude skin colour, macam ni lah rupenye...

yes
white sama grey pon sama

menaikkan bentuk2 yg tak sepatutnya

kalau nak pakai juga baju nya kena labuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list