CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Isteri Dedah 10 Tanda Sebelum Abam Bocey Meninggal Dunia

  [Copy link]
Post time 26-2-2020 12:54 AM | Show all posts


Dalam video interview dayah ada tanya abam "abam  tak jemu ke dia masak telor hari hari" .. arwah suami dia ckp "tak".


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2020 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 25-2-2020 06:49 PM
Org yg nk pergi ni mmg tau dia akan pergi...allah..ckup la aku lalui dulu...mcm arwah suami aku...sm ...

Sedihnya baca. Moga Allah swt selalu melindungi awak sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 11:04 AM | Show all posts
untuk Ali, sila hadam yer menda nih…. eventhough ko adik beradik dah hidup sama ngan dia selama 31 tahun, still dia sgt menjaga dan berkongsi byk rahsia lagi ngan isteri dia yg baru 2 tahun hidup ngan dia yer…… even yg paling dpt rasa perangai pelik arwah pon, hat bini nih lar..... air tangan yg dia cari pon, hat bini nih lar, mintak mandi, mintak suap makan pon hat bini nih lar.....

so, ko sebagai adik jer, sila lar sedar diri dan jaga lar isteri dan anak arwah nih sebagai amanah di dunia spi akhirat selagi mana balu arwah nih tak kahwin lain....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 12:29 PM | Show all posts
roti_banjir replied at 26-2-2020 11:04 AM
untuk Ali, sila hadam yer menda nih…. eventhough ko adik beradik dah hidup sama ngan dia selama 31  ...

kekadang orang susah nak terima hakikat..
even ibu bapa yang basuh kencing berak anak tu masa kecik pun takkan boleh kenal perangai anak lebih dari pasangan dia..
tu yg banyak kes mak bapak tak percaya anak dia buat jahat..
laki bini yang tidur sebantal lebih tau perangai memasing so kenapa Ali still kata Dayah tu "balu je" seolah2 orang luar kan

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper pulak nak carik habuan kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 03:25 PM | Show all posts
Al-Fatihah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 09:22 AM | Show all posts
Al-Fatihah untuk arwah Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan.. aka Abam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.071804 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list