CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 11656|Reply: 73

Maki Abang Lagi, Diva AA Nak Saman Netizen Buat Poster PM Kabinet Bayangan

  [Copy link]
Post time 25-2-2020 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Dalam pada rakyat tengah kecoh dengan pergolakan politik negara, sempat juga mereka menyindir Azwan Ali.


Gigih betul mengedit poster dengan meletakkan gambar beberapa selebriti sebagai pengganti menteri kabinet.


'Kabinet Bayangan' katanya. Dalam poster itu, gambar Azwan Ali diletakkan sebagai perdana menteri.




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter




Kredit foto: Twitter




Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA bagaimanapun tidak dapat menerima sindiran warganet.




Kredit foto: Twitter




Malah, bekas pengacara televisyen itu memuat naik kicauan memaklumkan akan mengadakan sidang media berhubung poster berkenaan.





Kredit foto: Twitter




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter




Dalam masa sama, Azwan sekali lagi dilihat memaki Datuk Seri Mohamed Azmin Ali. Kicauan itu dibuat selepas akaun @AzwanHajiAli memuji abangnya itu keluar parti.




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter







Kredit foto: Twitter



Tak tahu apa yang ada dalam kepala Diva AA ni sebenarnya.



Melihat reputasi Azwan selama ini dan kontroversinya sejak akhir-akhir ini, adakah dia serius akan mengadakan sidang media berhubung poster 'Kabinet Bayangan' itu? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Azmin nampak 10thn lebih muda drpd Diva AA.. sbb shading? Contour?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Setiap kali dia nak mencarut, terkeluar ramuan2 resepi instead.
Contoh, dia nak ckp Pu****k, terkeluar bawang dipotong dadu. Dia nak ckp tersi*l, terkeluar cili kering di blend.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:52 AM | Show all posts
twitter account wig pink tu akaun fake la.. twithandle hamlau ni yang ada tersohor tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:55 AM | Show all posts
seriously, he needs the help to become sane again...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:00 PM | Show all posts
Edited by akuMNdia at 25-2-2020 12:03 PM

motip sana-sini kemaruk nak buat PC?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahasa dia ni, adoiii. Carutan dalam setiap nafas ka apa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2020 12:07 PM | Show all posts
Carcosa replied at 25-2-2020 11:49 AM
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Se ...

kan ala ala auto correction gitu
tak leh bayangkan weiiiiii penuh resepi tapi ala ala caca marba lah

sebab mulut dia tu berpuaka kuar ayat tak ikut susunan
kejap bawang hiris nipis goreng
sat g bawang tak perlu kupas sebijik campak dalam kuali

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 25-2-2020 12:07 PM
kan ala ala auto correction gitu
tak leh bayangkan weiiiiii penuh resepi tapi ala ala caca marba  ...

Hahaha kan. Auto correct yg tak boleh switch off.
Nak maki2 aje, lain yg keluar.
Kalau dahabis resepi, dia tak insaf2 jugak, meols tune kan ke character2 cartoon.
Carut je, keluar Tom and Jerry.
Carut lagi, Upin Ipin.
Merana hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pokimak pokimak pokimak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:18 PM | Show all posts
hahaha lawak betul la diva ni.. bila nk masuk MLM
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:20 PM | Show all posts
tapi iols terhibur baca editan itu
tp AA ni memang xsah kalau sehari tak keluar berita pasal dia. dalam hati mesti melompat ade orang sebut2 pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:21 PM | Show all posts
dok caruts kat orang boleh... tapi bila orang troll sikit gelabah nak saman orang...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mana satu acc yg real ni? campur aduk tweet dr 2 acc yg berlainan mmg la pening
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-2-2020 12:23 PM | Show all posts
kesian bapok tua sangkak sangat takde duit sampai nak saman menyaman... duit kwsp bawak keluar haritu dah habis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
diba AA pristijess life
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:32 PM | Show all posts
adui AA, kuat nye carut...

aduihhhhh

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:37 PM | Show all posts
Carcosa replied at 25-2-2020 11:49 AM
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Se ...

hahahahahhaa...terus jadi rendang...ahahhahaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 06:02 PM GMT+8 , Processed in 0.109908 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list