CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4882|Reply: 29

Isu Kontroversi Keluarga Arwah Abam, "Tutup Cerita" - Alif Syukri Moho

  [Copy link]
Post time 25-2-2020 11:03 AM | Show all posts |Read mode




Niat ahli perniagaan, Dato' Aliff Syukri untuk membuat amal kebajikan kepada balu arwah Abam telah mencetuskan spekulasi berikutan perkongsian balu arwah, Nor Hidayah Mohd Ali mengenai keadaannya kini termasuk mendakwa mendapat kekangan daripada keluarga Abam terutama dalam soal kewangan.


Enggan terus-menerus dipersalahkan Aliff Syukri hari ini tampil memohon maaf secara terbuka kepada pihak yang terjejas susulan sesi wawancara itu.


Kredit Foto - Media Hiburan




Aliff berkata demikian dalam satu sidang media khas yang diadakan di pejabatnya di Kota Damansara, Petaling Jaya. Ikuti sidang media penuh Aliff Syukri di sini.





“Sebenarnya, saya sendiri masih tertanya-tanya kenapa perlu minta maaf? Jangan salahkan saya atas kebenaran yang berlaku.

"Saya hanya jadi asbab mengapa perkara ni diketahui orang. Tapi tak mengapa. Biarlah berdamai, saya tak nak dipersalahkan sama seperti isu adik Balqis yang pernah terjadi sebelum ni.

"Saya nak tutup cerita sampai sini saja. Buat apa nak cari gaduh dengan orang, nanti mati mengejut. Ni dah nak dekat bulan puasa, biarlah saya mengalah.

  


"Jangan bercerita pasal saya, ceritalah pasal situasi dalam kerajaan sedang berlaku sekarang.

"Justeru, saya Aliff Syukri Kamarzaman mohon maaf. Saya tujukan kepada Ali Puteh, Nor Hidayah, keluarga mereka dan seluruh rakyat Malaysia,” katanya yang dipetik dari Harian Metro.


Semoga permohonan maaf Aliff Syukri ini dapat diterima pihak  yang terjejas. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2020 11:13 AM | Show all posts
kenapa masih ada manusia yang amplify dia ni lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:29 AM | Show all posts
Leh x jangan layan org2 cmni.
Penat la
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:56 AM | Show all posts
there are more important things in Msia right now rather than this....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 25-2-2020 12:00 PM
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?

Isteri boleh diganti, anak2 tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 25-2-2020 12:00 PM
Anak2 je harta yg paling bernilai? Isteri?

Rasa2 tgh krisis. Sebab x nmpak dah video / gmbar sesama.

And same m.o. like last crisis - memasing ala2 bawak haluan sendiri. Si alif dok upload pasal anak2 tu nyawa dia laa, dunia dia laa (exclude wife). Wife plak same m.o. gak - continue update life pasal anak2 dia, pasal peel p.a. dia yg bengong2. Ala2 nothibg happen. Tapi... bole "perasan" yg something is wrong somewhere.

Pastu gi umrah ngan anak2. Laki dh laa x pergi. Hantar pun tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap ni yg last. Bosan da gosip ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2020 02:27 PM | Show all posts
semoga alif yang sorang ni jadi semakin baik...perangai & sikap yang tak disukai ramai tu kalau dapat ubah la ya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyalah tu..lepas ni ada lagi komtroversi yg dia buat
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 03:47 PM | Show all posts
hulurkanlah bantuan pekerjaan ke kepada si balu wahai org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 03:54 PM | Show all posts
Kri, puas bonda pesan.
Kri masih jugak buat perangai memalukan mak, memalukan isteri.
Kri, berubah ye nak.
Penat mak Kri..
Isteri awak tu pun dh penat makan hati dgn perangai kau Kri... tolooongggg lah Kri...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 04:11 PM | Show all posts
media boleh tak kalo heshe panggil PC tak payah cover?
heshe live igstory ke youtube channel sendiri sudah... so semak
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 04:26 PM | Show all posts
dia sendiri pun tak upload yg dia ada buat PC minta maaf ni.
tak ikhlas ka tok lip?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup bagaikan roda........ one day ko akan raser aper yang ko buat kat orang. Ko pun ader anak2 isteri dan ahli keluarga lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Everything has it’s two or more sides. Jika dia tak haplod bideo tu, kita semua tak tahu keadaan sebenar balu Abam dan baby Hamzah. Bab mengaibkan keluarga Abam, bukankah Hidayah dan Hamzah juga ahli keluarga Abam juga? What is the most important thing now? The life of Abam‘s infant son and his widow. Just my two cents.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 25-2-2020 12:45 PM
Rasa2 tgh krisis. Sebab x nmpak dah video / gmbar sesama.

And same m.o. like last crisis - mema ...

Gaduh je memanjang smpai orang anggap tu pun drama.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:05 PM | Show all posts
polluxsstar replied at 25-2-2020 03:54 PM
Kri, puas bonda pesan.
Kri masih jugak buat perangai memalukan mak, memalukan isteri.
Kri, berubah ...

Ko ni mak Alip ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Heloklaa krisis perangai hangsuang ..bini mana tahan dgn perangai mcm loji tu.cerai pn helok
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
x blh blah ayat toklip ni "Saya nak tutup cerita sampai sini saja. Buat apa nak cari gaduh dengan orang, nanti mati mengejut.“
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:52 AM GMT+8 , Processed in 0.211107 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list