CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 16806|Reply: 85

"Jijik Tengok Hisap Leher Perempuan,"- Ramai Meluat Tengok Video Muzik

  [Copy link]
Post time 24-2-2020 04:41 PM | Show all posts |Read mode
Video muzik terbaharu Andi Bernadee yang berjudul Shimmy kena kutuk.


Nampaknya ada yang kurang senang dan tak puas hati dengan konsep video ini.


Foto: IG


Katanya jijik, lucah dan terlampau seksi.



Foto: Twitter



Boleh tengok di bawah:





Menurut netizen yang meluahkannya di Twitter, babak menghisap leher wanita dalam video tersebut dianggap sebagai memalukan orang Islam.


Ada juga babak di mana wanita-wanita tersebut menghisap leher Andi.








Kenyataan tersebut disokong oleh ramai dan masing-masing mempunyai pendapat mereka sendiri. Baca:




Apa pendapat anda? Melampau ke atau biasa sahaja? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
semakin vongok to the max demi viewers n like. kejadahnye???!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanak aku sumbang view YT tu...twitterjaya tu patut report ja ke utube.xperlu nk bt benang..mcm nk bg publisiti je..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik MV die. Lagu pun sedap. Niceeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
oh ye..shimmy tu mende..hantu lapor leher kah? So bodow si andi gayah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
leher aku ni ada je suneo oiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:09 PM | Show all posts
konsep dia tak best laaa...boring dh dgn ala2 vampire ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:16 PM | Show all posts
halla halla geget leher terus melimpah2 darah
mcm geget beg darah aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 05:17 PM | Show all posts
Yang ni youtube taknak buang ke? Mcm Aina Abdul kena
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:21 PM | Show all posts
x sesuai lah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:21 PM | Show all posts
apooo? another lagu sampah tp org akan terikut menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh Otw bakalan sendurina jugek nih , congrate andi yenaadeeyy
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
REport ramai2..{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:29 PM | Show all posts
koser nk tgk bideo tu. tgk gambo pun paham dah.
konsep vampire lah ni ya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:35 PM | Show all posts
lasagna replied at 24-2-2020 05:29 PM
koser nk tgk bideo tu. tgk gambo pun paham dah.
konsep vampire lah ni ya..

hantu belah sana jelah buat buat scene tu.. kalau hantu belah malaysia ni byk nak kena fikir constume, xleh jadi ensem2. nak2 kalau dia kena jadi hantu minyak ke, hantu raya ke, pocong ke.. huuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tong sampah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo sekali gigit darah terus memancut meleleh banyak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam sunio
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan twitter tu ckp "pecah dara anak org lepastu buang tengah jalan"

Hm apsal iols xterpikir mcm ni sblm2 ni
Bole buat lepasni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:06 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.092662 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list