CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JohnnyLever

[Tempatan] Dr Mahathir letak jawatan Perdana Menteri

   Close [Copy link]
Post time 24-2-2020 03:55 PM | Show all posts
limau_lemon replied at 24-2-2020 03:52 PM
time baca komen uols ni iols nk menguap ..bole imejin nk menguap sambil tergelak?

takpe, aku baca komen ko pun aku tengah menguap sambil taip komen ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:55 PM | Show all posts
chicozinn replied at 24-2-2020 03:41 PM
kalu ikut hierarki isnin abam meninggal, ashraf meninggal selasa..tggu la rabu ni sape meninggal.. ...

Adoyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 24-2-2020 03:48 PM
Adun yek?

Yap.. Makcik aku siap tanya.. Pas naik belum.. Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 03:58 PM | Show all posts
Kiah.comei replied at 24-2-2020 03:54 PM
Mat sabu sokong tun M. Tinggalkan Dap kah?

mat sabu sakit jiwa kah? bukan kah PM ke 7 dahulu dikatakan penyamun? orang yang bekerja penyamun dipanggil penolong penyamun kan? orang yang minta kerja dengan penyamun dipanggil "nak jadi penyamun"?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiah.comei replied at 24-2-2020 03:53 PM
Gang Amanah support tun M jadi PM.
Orang tu dah letak.jawatan baru kau nak.keluar sokongan
Ap ...

Ada bc kat fb.. Tun m letak jawatan sbb menang ari tu atas ticket ph.. Skrg ni akan ade mcm undi percaya lps tu dpt la jawatan tu blk kalo x salah faham aku ni la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Amanah pon tinggal bangnon tu sahih ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:00 PM | Show all posts
riena3321 replied at 24-2-2020 02:27 PM
Selepas tamat teori R.A.H.M.A.N, ada teori baru.

Teori M.A.H.A.T.H.I.R

Ha2...semalam hang, hari ni hang, esok hang, tulat pun hang jugak..aku macam mana..tanya Anwari....kwang2.

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:00 PM | Show all posts
Teka teki nama gabungan baharu pulak

Pakatan Baharu (PB)

Muafakat Nasional (MN)

Pakatan Nasional (PN)

Muafakat Baharu (MB)

Pakatan Atokku (PA)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ronin replied at 24-2-2020 03:44 PM
Aku kebiasaan tiap pagi dah start pegang tukul dan pahat tapi sejak lepas subuh tadi dok browse in ...

Aku ingat pukul 4 nak minum petang sambil lipat kain, tapi telefon berjait plak kat tgn aku harini, so gunung everest tak runtuh lagi la kain baju aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 24-2-2020 03:43 PM
Wan azizah jadi MEnteri wanita dan kanak kanak la.. i suka dia.. mcm mcm dasar utk wanita dia buat.. ...

Betul tu.. yang paling saya tunggu potongan epf husband untuk isteri.  Tapi dah jadi lagu ni.. adakah tinggal harapan je?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 24-2-2020 04:00 PM
Ha2...semalam hang, hari ni hang, esok hang, tulat pun hang jugak..aku macam mana..tanya Anwari... ...

Hang berangan je la
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:04 PM | Show all posts
baca kat fb cari forum tadi si menteri kesihatan ckap dia bagi tweet terakhir sebagai YB  Menteri Kesihatan..so konfem bubar la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 24-2-2020 02:06 PM
Nak buat bagaimana, ceramah Menteri Pertahanan sangat menakjubkan.

dah kenapa ayat kau macam ayam ph?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
madey letak jawatan tanpa umum kan calon ke...

ada PRU ka
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 24-2-2020 04:01 PM
Aku ingat pukul 4 nak minum petang sambil lipat kain, tapi telefon berjait plak kat tgn aku harini ...

samalh..dari td dok refresh. takut trlps news.
rugi cuti harini. kalo tak boleh membawang ngan gen opis.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 04:05 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-2-2020 04:04 PM
dah kenapa ayat kau macam ayam ph?

takkan aku nak ikut ayat kau yang menunjukkan nilai2 tidak patuh Hukum Syarak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 24-2-2020 04:01 PM
Aku ingat pukul 4 nak minum petang sambil lipat kain, tapi telefon berjait plak kat tgn aku harini ...

Dah masak? I belum hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:05 PM | Show all posts
Kiah.comei replied at 24-2-2020 03:54 PM
Mat sabu sokong tun M. Tinggalkan Dap kah?

teringin nak join the crowd ke ? dah resign baru kata bagi sokongan penuh  dengan harapan tun bagi jawatan ke dia ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:06 PM | Show all posts
cap_ayam replied at 24-2-2020 04:03 PM
Betul tu.. yang paling saya tunggu potongan epf husband untuk isteri.  Tapi dah jadi lagu ni.. ada ...

bukan ke yg epf somi kena potong tu kena buktikan si pencarum under program e-kasih cuma untuk kategori miskin & miskin tegar je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 24-2-2020 04:00 PM
Teka teki nama gabungan baharu pulak

Pakatan Baharu (PB)

Nasi tambah:

Perikatan Nasional

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.118565 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list