CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JohnnyLever

[Tempatan] Dr Mahathir letak jawatan Perdana Menteri

   Close [Copy link]
Post time 24-2-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ronin replied at 24-2-2020 03:36 PM
Kedudukan kerusi parlimen skrg. Tak pasti sapa yg sokong Tun dan sapa yg sokong Anwar. Tapi ra ...

Tak update ni.
Kena tolak kerusi bersatu and geng jemin dari PH.
Dah takde majoriti mudah 112.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:41 PM | Show all posts
underground replied at 24-2-2020 03:37 PM
sabah sarawak ambil pendirian utk tidak masuk game tun dan bang non.

yg pasti PH dah jatuh. bukan ...

sabah sarawak the real king maker kali ni


Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
masuk kencing pastu lari tinggal hancing. tapi takpayah la pru yihhhh malas la nak keluar ngundi, atok kau jadi la pm sampai kiamat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:43 PM | Show all posts
Wan azizah jadi MEnteri wanita dan kanak kanak la.. i suka dia.. mcm mcm dasar utk wanita dia buat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 24-2-2020 03:41 PM
kalu ikut hierarki isnin abam meninggal, ashraf meninggal selasa..tggu la rabu ni sape meninggal.. ...

Adoii jd esok yg mendebarkan kita..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau katak tak melompat dari BN, UMNO parti paling banyak menang kerusi majoriti 54 kerusi dari PRU14.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:44 PM | Show all posts
chicozinn replied at 24-2-2020 03:39 PM
aku antara salah sorang yg xleh duduk buat kerja ni..hihihih

Aku kebiasaan tiap pagi dah start pegang tukul dan pahat tapi sejak lepas subuh tadi dok browse internet utk latest news.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-2-2020 03:09 PM
Ni bukan brilliant. Ni keji. Hada beda.

Mmg keji pun
sejenis tak boleh dipecayai
manusia mcm ni org melayu
dok bergantung harap?
yg dia pikir diri dia & kroni jer
rakyat boleh pegi mam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ronin replied at 24-2-2020 03:41 PM
Game ni tak tentu. Ada yg kata sokong tapi last minute belot dan sokong belah sana. Kadang2 its ab ...

Anuar ads duit.. Tp kn ingat kalo sape p ke dia.. Rsnye rakyat akan berpaling tadah.. Sbb ramai mmg x nak dia jd pm.. Dgn sifat gelojoh dia tu.. X yah la.. Kalo dia jd pm.. Dap semakin berjoget2 la
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:46 PM | Show all posts
apa janji anwat kepada sabah sarawak?

anwat sanggup bagi apa saja

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 03:46 PM | Show all posts
kemaruk replied at 24-2-2020 03:40 PM
sorry, bukannya MP umno yang tak jadi join PN

tapi sabah sarawak

apa kata mereka ramai2 sokong Najib?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:47 PM | Show all posts
Kiah.comei replied at 24-2-2020 03:41 PM
Tak update ni.
Kena tolak kerusi bersatu and geng jemin dari PH.
Dah takde majoriti mudah 112.

aku salah tgk tarikh news da...kat atas sekali date hari ni, rupanya kat bawah tarikh 17 Dec 2018.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:48 PM | Show all posts
nobody removed Tun M. He removed himself. Twice
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sepiITUindah replied at 24-2-2020 02:49 PM
wan azizah kan jadi PM

Lps tu kita tgk kak Wan checkmate kan abam non.. Atau abam non checkmate kan kak Wan.. Hahaha.. Sabo je la dia org ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:48 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 02:49 PM
Kedah.. Sbb skrg Pas ada 15, BN ada 2..bersatu ada 6.

Adun yek?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
balqishku replied at 24-2-2020 02:56 PM
kalau pas umno bersatu bergabung, putih mata ler bang non nk jd PM. PH x cukup majoriti

Ye umno+pas+geng atok pun dah ckp kuat.. Lebih kuat dr ph.. Blm campur atas pagar.. Sbb atas pagar ni salah satu penyumbang kemenangan pru ari tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:52 PM | Show all posts
chicozinn replied at 24-2-2020 03:41 PM
kalu ikut hierarki isnin abam meninggal, ashraf meninggal selasa..tggu la rabu ni sape meninggal.. ...

time baca komen uols ni iols nk menguap ..bole imejin nk menguap sambil tergelak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:52 PM | Show all posts
ina_na replied at 24-2-2020 03:45 PM
Anuar ads duit.. Tp kn ingat kalo sape p ke dia.. Rsnye rakyat akan berpaling tadah.. Sbb ramai mm ...

Kita tunggu jer..game belum tamat. Dlm berita tak ada pula kata mahathir letak jawatan dan serahkan jawatan kpd anwar. Skrg ni keadaan masih belum menentu lagi. Bersatu kluar dari PH, Azmin dan geng dia kluar dari PKR...anything is possible.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts


Gang Amanah support tun M jadi PM.
Orang tu dah letak.jawatan baru kau nak.keluar sokongan
Appooooo..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat sabu sokong tun M. Tinggalkan Dap kah?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:58 AM GMT+8 , Processed in 0.113813 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list