CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JohnnyLever

[Tempatan] Dr Mahathir letak jawatan Perdana Menteri

   Close [Copy link]
Post time 24-2-2020 03:21 PM | Show all posts
angelawoosh replied at 24-2-2020 03:18 PM
X boleh..mungkin org umno lama dlm bakal pakatan baru huuu

ooo.. hishammuddin la kot? yg aku baca kat thread sebelah malam tadi, ada forumer share barisan baru kabinet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-2-2020 03:21 PM | Show all posts

riak muka aku bila baca muhyidin jadi TPM sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:22 PM | Show all posts
This old man is unpredictable

Dia tahu apa yang dia buat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 24-2-2020 03:15 PM
tumpang tanya.. soalan noob ni.. bole ke anwar jadi pm sedangkan PH bukan lagi parti yg mempunyai ke ...

Sekarang dorg tgh pancing Sabah & Sarawak. Swing dari sana yg decide.

Rasa nya malam tadi Orang tua tak boleh locked support dari sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 03:23 PM | Show all posts
chicozinn replied at 24-2-2020 03:18 PM
sumthing wrong somewhere....

takkan masuk DAP?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
riena3321 replied at 24-2-2020 02:27 PM
Selepas tamat teori R.A.H.M.A.N, ada teori baru.

Teori M.A.H.A.T.H.I.R

Hahaha
Selagi tak mati atok tu kan
Pusing2 dia ja
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:25 PM | Show all posts

muhyidin bersatu kan, kenapa nk msk pkr pulak..tp kalau bersatu masih dalam PH la..ni dah haru biru
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat patut diberi cuti arini mana leh pokus wat kije
Iols yg wat kije kat umah pun tak senang duduk, nk deal ngn customer pun takde mood

Nih dah seram sejuk plak, permainan apakah ini oii plot twist sana sini

Gilaa ah tiap senin kita semua dikejutkan mcm2 berita tergempar sejak bulan februari nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 24-2-2020 02:29 PM
atuk letak jawatan..pastu tubuhkan pakatan baru gabungan bn ngan pas skali. pastu skali lagi dipilih ...

Ternyata..sel2.otak dia sentiasa berhubung dan makin aktif. Atok2 lain baya2 dia dah merengkok kt tilam
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:26 PM | Show all posts
tulah nmpk pic zahied, hishamuddin... satu meja
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:31 PM | Show all posts
Kiah.comei replied at 24-2-2020 03:16 PM
Tun M letak jawatan pengerusi bersatu.

Mungkin letak jawatan kedua-duanya...PM dan penegerusi Bersatu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sprm time ni patut alert lah... Mesti ada sbb ada nye vote swing. Lge mlm td buat apa kat ofc...trsf online ke...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa betolla ramalan tun M dulu2 yg malaysia akan jadi negara maju tahun 2020. Tunggu lepas ni..mana tau meloncat naik saham kitaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-2-2020 03:25 PM
Rakyat patut diberi cuti arini mana leh pokus wat kije
Iols yg wat kije kat umah pun tak senang dud ...

Nasib isnin hr ni bukan kejutan retis mati lagi kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:36 PM | Show all posts
noor2 replied at 24-2-2020 03:04 PM
Serius? ....betul ke ni....



Kedudukan kerusi parlimen skrg. Tak pasti sapa yg sokong Tun dan sapa yg sokong Anwar. Tapi rasnya jumlah yg sokong Anwar lebih kot?





































Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:37 PM | Show all posts
sabah sarawak ambil pendirian utk tidak masuk game tun dan bang non.

yg pasti PH dah jatuh. bukan lagi majoriti.

Agong akan umumkan Parlimen dibubarkan.

60 hari lagi PRU15.

Tun n bang non bersara lepas ni jaga anak cucu.

LGE kena dakwa balik.

LKS sakit jantung.

Mat Sabu buka restoran western.

Ngakok meroyan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 03:39 PM | Show all posts
Suchi replied at 24-2-2020 03:25 PM
Rakyat patut diberi cuti arini mana leh pokus wat kije
Iols yg wat kije kat umah pun tak senang dud ...

aku antara salah sorang yg xleh duduk buat kerja ni..hihihih
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:40 PM | Show all posts
sorry, bukannya MP umno yang tak jadi join PN

tapi sabah sarawak

dan atok dah tak jadi ketua PPBM lagi dah

so, camne atok nak jadi PM-8?

PM mestilah ketua satu2 parti politik

go figure

fuck la.. bangkem tak nak anwat jadi PM
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:41 PM | Show all posts
naina replied at 24-2-2020 03:34 PM
Nasib isnin hr ni bukan kejutan retis mati lagi kan

kalu ikut hierarki isnin abam meninggal, ashraf meninggal selasa..tggu la rabu ni sape meninggal..aku syak "PH" meninggal..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:41 PM | Show all posts
Cassieopeia replied at 24-2-2020 03:08 PM
tp skrg ramai MP kelaur PH. majoriti PH dh kurang. atok punye game semua ni. skrg PH berpecah dah. ...

Game ni tak tentu. Ada yg kata sokong tapi last minute belot dan sokong belah sana. Kadang2 its about duit. Berapa byk duit dihulurkan utk beli sokongan. Anwar has tons of money. So, anything is possible where the money is available.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:36 PM GMT+8 , Processed in 0.124734 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list