Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6036
View
77
Reply

[Politik] Perbincangan tertutup di rumah Tun M

[Copy link]

Author: JohnnyLever    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 01:36 PM | Show all posts
JohnnyLever replied at 24-2-2020 01:30 PM
siapa lalang2 yang dimaksudkan?

lalang2 yg kejap sokong mahathir, kejap kutuk mahathir, kejap kutuk umno, kejap sokong umno, kejap kutuk zahid, kejap sokong zahid, kejap kutuk azmin, kejap sokong azmin, etc, etc
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 01:38 PM | Show all posts
Kecoh memasing skali takde pape pun.. hahahaha.. last rakyat yang kena game..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:40 PM | Show all posts
JohnnyLever replied at 24-2-2020 12:59 PM
siapa yang aku perlu percaya sekarang ini?

semua benang ade muke ni... heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama ni.. Aku rasa esk baru habis.. Sempat la aku jalani urutan badan dan bekam dulu.. Lps tu sambung dgn facial dan pedi medi baru tamat
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:41 PM | Show all posts
gujiwa replied at 24-2-2020 01:38 PM
Kecoh memasing skali takde pape pun.. hahahaha.. last rakyat yang kena game..

pusing la ikut mana pun, mmg rakyat yg kena game & yg untungnya mahathir
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:42 PM | Show all posts
badaksumbu replied at 24-2-2020 01:36 PM
lalang2 yg kejap sokong mahathir, kejap kutuk mahathir, kejap kutuk umno, kejap sokong umno, kejap ...

ingatkan amfibia yang menandatangani kedua dua SD menyokong bakal PM ke 8 dan PM ke 7.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:43 PM | Show all posts
bulan_gerhana replied at 24-2-2020 01:40 PM
semua benang ade muke ni... heheheh

handsome tak?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:44 PM | Show all posts
gujiwa replied at 24-2-2020 01:38 PM
Kecoh memasing skali takde pape pun.. hahahaha.. last rakyat yang kena game..

aku pun fikir begitu, tengok2 tiada apa yang berlaku. kalau itu yang berlaku, kena la tunggu 3 tahun lagi untuk pilihanraya umum.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:45 PM | Show all posts

hensoooooooome sgt...



pandai ang pilih tema kannn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:47 PM | Show all posts

ang ang ang to te mo dai suki dora e mon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:48 PM | Show all posts
aku tidak terkejut jikalau bakal PM ke 8 yang minta supaya parlimen dibubarkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:53 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LGE ckp emotional meeting. Lepas tu dia terus ke pejabat DAP adakan meeting dgn leaders DAP yg lain. Tun dah 139 MP on his side... more than enuf to form new gov tanpa PRU.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:57 PM | Show all posts
JohnnyLever replied at 24-2-2020 01:44 PM
aku pun fikir begitu, tengok2 tiada apa yang berlaku. kalau itu yang berlaku, kena la tunggu 3 tah ...

kecoh kat twitter kata azmin n zuraidah kena pecat..
tapi takde plak nak org post..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:58 PM | Show all posts
Macam-macam asik berjumpa aja.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Madey letak jawatan.

e4df866e-8624-43fa-93b1-6b54821fc50f.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:59 PM | Show all posts
gujiwa replied at 24-2-2020 01:57 PM
kecoh kat twitter kata azmin n zuraidah kena pecat..
tapi takde plak nak org post..

PM ke 7 dikhabarkan letak jawatan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh pocot betul ke ni?

Terbaru...

ANGKAT SUMPAH SEBAGAI PM KE-8, TAHNIAH DS ANWAR

Tahniah diucapkan kepada DS Anwar Ibrahim yang baru sahaja mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri Malaysia ke-8 sebentar tadi.

Dengan itu, berakhirlah sudah penantian selama 20 tahun untuk menduduki kerusi Perdana Menteri.

Berkat kesabaran beliau menghadapi fitnah, diaibkan, didera, meliwat, dipenjara, disepak dan diterajang, akhirnya hari ini beliau berjaya menjadi Perdana Menteri.

Tahniah Datuk Seri!

NOTA: Ini adalah contoh ucapan tahniah.

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 02:01 PM | Show all posts
dengar cerita Tun tak timbul timbul utk bincang dgn mereka...Tun keluar rumah ikut jalan belakang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 02:02 PM | Show all posts
simatakucing replied at 24-2-2020 02:00 PM
Oh pocot betul ke ni?

Terbaru...

kau jangan fake news sangat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list