Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13698
View
336
Reply

Ali Puteh Diuji Lagi! IG Digodam, Hilang Lebih 400 Ribu Pengikut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak la. Ada aku kesah{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 01:13 PM
Kekeke.. Istilah arab kat mana2...iols suka guna istilah melayu...

Ye la.. Kalau guna istilah m ...

bangga sungguh heols dgn keturunan syed saripah dia. tp bidaah istiqomah pn berterabur #donecerca
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols kan dh nak berundur.. so hilang IG apedehal.. x kan masih hadap jumlah followers?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 24-2-2020 01:18 PM
bangga sungguh heols dgn keturunan syed saripah dia. tp bidaah istiqomah pn berterabur #donecerca  ...

Kekrke.. Kalau dia bangga dgn keturunan syed dia.. Dia takkan buat perkara yg memalukan mcm skrg.

Kalau dia bangga dgn keturunan syed dia.. Dia takkan sibuk hal duit sedekah/sumbangan sbb keturunan dia tak boleh ambik sedekah.

Nampak sangat dia sendiri x faham
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:23 PM | Show all posts
aku dah unfollow pun IG dia..tak kira la kena hacked or what de heck
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 12:34 PM
Tak henti2 cash Ali ni. Takpelah kalau hilang terus karier heolsss

Lagipun beliau yg declare undur diri
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
begitulah riwayat si ali yang suatu ketika masyhur dengan nama timangannya ali susun susun, ali wallet, ali faraid, ali pencen, dan ali akancaridiamak.. setelah berundur dari bidang seni, kini dikenali pula sebagai ali bidaah.. hebatnya ali yakinnya ali
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:29 PM | Show all posts
Allah bg cash kat kau dah banyak dah ALI, mohon taubat dan munasabah diri,
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko ali
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 12:53 PM
BIDAAH?? What the heckkkkk...

Jap.. Main ig bukan bidaah ka?

Hahahhaa kan.

Maafkan lah Ali. Dia baru belajar tentang bab bidaah kot. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:33 PM | Show all posts
Mementang dah jadi PU, Daie dengan hukum hakam faraid, laaa ni dengan segala bidaah disebatnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-2-2020 01:09 PM
Mabuk ketum ke Ali kerbau nih
Ig kena hacked pun jatuh bidaah ke
Ko nak buat apa polower  ...

Ali kan nak undurkan diri dari bidang seni.
Kira ada lah manusia2 yang tolong tunaikan permintaan Ali. Haha

Bilangan 400K follower untuk orang yang tak involve dalam bidang seni, sangat banyak. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:35 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 12:53 PM
BIDAAH?? What the heckkkkk...

Jap.. Main ig bukan bidaah ka?

sabar sarah

org kalau dok tunggang agama gitu la ...semendang ayat islamic dia guna
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 24-2-2020 01:31 PM
Hahahhaa kan.

Maafkan lah Ali. Dia baru belajar tentang bab bidaah kot. Hihi

Hahahaha.. Ye laaa... Tak baik kan buli dia.. Nanti dia cari mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:36 PM | Show all posts
ig dia kena hack ke kena report sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 24-2-2020 01:35 PM
sabar sarah

org kalau dok tunggang agama gitu la ...semendang ayat islamic dia guna

Kekekeek.. Ali ni sibuk nak limelight juga masa seluruh rakyat malaysia sibuk sapa kena checkmate.. Tak sabar2 nak bag rakyat malaysia rehat jap
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bidaah ke bedaah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bedooh iye la

Bedo'oh btoi kami ni.
Hahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:45 PM | Show all posts
hahahahahhahahhaa aku ketawaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ali ni yg hari tu anak dia meninggal jugak ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list