Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13679
View
336
Reply

Ali Puteh Diuji Lagi! IG Digodam, Hilang Lebih 400 Ribu Pengikut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
OT jap.. org tua demam pun bahaye bleh kene sawan kalo suhu tinggi sgt...org laki dh lar susah nk suh gi klinik...nk suh mkn ubat pon bleh gado aiols ngan asben...geram ok...kadang aiols lantak jer bile heols degil x nk mkn panadol...tp pasni aiols make sure heols mkn ubat...takot lar
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 24-2-2020 06:01 PM
Mohon hack lagi IG Ali Keputihan ni. Meluat aku dok post screenshot wassap chat dia dgn arwah. Tak g ...

mse arwah abam idup, ig abam dgn ig si alisetan ni x byk pun gmba dorg berdua..nmpk fad achey lg byk dlm ig arwah

iols syak fad achey pun lebeh kenal alisetan tu mcmne..mse dayah dibinatangkan pun achey ade komen suh setel elok kan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:46 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 10:38 PM
Hahaha.. Penat tau jari hari ni.. Zombie pun tak sempat kena tembak sibuk membawang.

zombie kata hdp lah lama skt bole mengganas.hahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 24-2-2020 10:46 PM
zombie kata hdp lah lama skt bole mengganas.hahhahaa

Hahaha.. Tak nakkk.. Level tinggi dah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-2-2020 02:46 PM
Abang dayah post gambo fad & achey pi rumah parents dayah tgk hamzah
Sapa je yg nak pi melaw ...

sbb ni alisetan bengang kot? org melawat nk tgk hamzah je..kurg dh kot sumbangan ke rumah tu..tu yg dipersoalnye knp dayah bg acc number..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:54 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 10:48 PM
Hahaha.. Tak nakkk.. Level tinggi dah..

hahahaha sila lah gunakan jari jemari anda secara berhemah tau..kesian hari ni hari yg sgt padat..
jari2 perlu rehat kejap
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 24-2-2020 03:39 PM
dia kan ada bgt mak nya tak bg sbb tkt byk hal lg,padahal alasan jer kan
dia bole jer watsap ukir ...

Confirm omak eh takut si Ali anak harapan keluarga ni terlepas kebebalan kalau pi jumpa Kak Ipar dia tu. Sebab tu mak dia tak bagi kan. Dah masak perangai anak dia yg bijak istiqomah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:56 PM | Show all posts
Lolalala replied at 24-2-2020 10:54 PM
Confirm omak eh takut si Ali anak harapan keluarga ni terlepas kebebalan kalau pi jumpa Kak Ipar d ...

kan tkt makin macam2 kejadian pl nnt..hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 24-2-2020 10:54 PM
hahahaha sila lah gunakan jari jemari anda secara berhemah tau..kesian hari ni hari yg sgt padat.. ...

Tu la.. Penat betul.. Baik politician.. Mahupun artis.. Tak menyabar langsung nak pemes.. Dan bagi bawang ranger membahan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah betul akak, bila insan tak skolah tinggi trending huntok negatif thing.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa kesian tapi rasa nak muntah je.. Wajib selit perkataan islamik Screenshot_20200224_190216.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape la yg beria nak curi ig korg laki bini.. Tokti followers 7M rileks2 je
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 24-2-2020 10:58 PM
Tak rasa kesian tapi rasa nak muntah je.. Wajib selit perkataan islamik

kena curi ke kena report? takpelah. takpayah main ig dah. suruh dia masak sambal telur kat mak metua tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 24-2-2020 10:54 PM
Confirm omak eh takut si Ali anak harapan keluarga ni terlepas kebebalan kalau pi jumpa Kak Ipar d ...

Sila pebetul ejaan chuols yach
Istiqamoh bukan istiqomah ngertiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:10 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 10:56 PM
Tu la.. Penat betul.. Baik politician.. Mahupun artis.. Tak menyabar langsung nak pemes.. Dan bagi ...

ada xtra lah kali ni.kihkihhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:10 PM | Show all posts
ewww kuasa orang nak curik ig bini ko yang mengarang tentang arwah abang ipar macam mengarang untuk kekasih tu. Sorry ek..boleh blahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 24-2-2020 11:10 PM
ada xtra lah kali ni.kihkihhh

Hahaha.. Extra jenuh nak cover...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 24-2-2020 10:58 PM
Tak rasa kesian tapi rasa nak muntah je.. Wajib selit perkataan islamik

Masyaallah depan masyaallah belakang. Ujong2 org dengki khianat alhamdulillah pulak
Setakat dayah jadi balu, hamzah jadi anak yatim tu apa lah sangat dgn nasib Ali susun nih. Heshe ADIK YATIM
Dah la reta arwah abam kena bagi kat dayah anak beranak, abis heshe nak bela mak guna duit sapoooo
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 24-2-2020 11:10 PM
ewww kuasa orang nak curik ig bini ko yang mengarang tentang arwah abang ipar macam mengarang untuk  ...

Isteri heshe bukan yindon mari ka
Tepek la sini ig ADIK IPAR KANDUNG arwah abam tuh
Dayah bukan sape2 dia cuma balu abam jek
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 11:14 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 11:11 PM
Hahaha.. Extra jenuh nak cover...

bukan selalu tau,cuma berturut2 jer bz sesgt semua.hahahhaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list