Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14358
View
164
Reply

[Thread speku] Finalis Hero Remaja 2017 kaki pukul, very brutal! Cuba lemaskan anak orang dengan bantal

[Copy link]

Author: dudaberhias       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 05:35 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-2-2020 01:32 PM
1 month tak bercakap dengan mak heols? Tapi kemain dok puji mak heolss beautiful tetiap masa dan p ...


Dia ni perasaan dia yg mak sayangi padahal adik beradik ramai lagi. Mestilah puji, mak dia kan his "cash cow".


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 05:36 AM | Show all posts
fadz84 replied at 23-2-2020 01:35 PM
Cmne nk kena tekap ngn bantal pulop? Serumah ke? uhukss


Kalau tak serumah sebilik hotel

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 24-2-2020 05:35 AM
Cmne nk kena tekap ngn bantal pulop? Serumah ke? uhukss

Wauuu soalan sensasi... Iolss speku di "Ruang tamu" tingkat atas ketika theyols bersolat jemaah... Husnuzonnn.. bantal tu kebetulan je ada, sofa pillow.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:41 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-2-2020 01:34 PM
Entah, si SA tu anak orang have2 jugak kan?
Si kaki pukul memang la anak orang have2, anak datuk  ...


Mak have have bukan dari old money. Have have sbb cable politik jer. Tapi tak sangka pulak anak boleh jadi mcm ini.





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 05:50 AM | Show all posts
DARSITA replied at 24-2-2020 05:41 AM
Mak have have bukan dari old money. Have have sbb cable politik jer. Tapi tak sangka pulak anak  ...

itulah... tapi anak2 dia kan memanjang dok memuji maknya rajin bekerja lah dengan syarikat trading, kontrak dan courier sheolss tu... beberapa tahun lepas pulak dapat bekerjasama dengan felda lagi la masyuk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Xim at 24-2-2020 06:34 AM
fadz84 replied at 24-2-2020 05:35 AM
Cmne nk kena tekap ngn bantal pulop? Serumah ke? uhukss


Bsangka baik chuolls...dia ade simpan bantal strawbery atau ulat2 yg colourful tu yg slalu org beli wat hiasan dlm kete...hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Adekah bdsm went wrong atau sekadar hobi isi masa lapang??kot ye pn yg pmpuan pn still bersama x rase takut ke??kalau dah kawen slp2 ko kena kerat 100 nnt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ah perempuan tu pun bodoh. Dah sampai memory lost yang ko sampai siap satu logbook masih stay dalam relationship tu dah kenapa??? Pompuan bodoh mcm ni mati kena pukul bf sendiri pun ada aku heran. Sia sia hidup otak letak kat celah kelent*t.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 24-2-2020 05:35 AM
Cmne nk kena tekap ngn bantal pulop? Serumah ke? uhukss

iols pun terdetik dihati huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 06:32 AM
Bsangka baik chuolls...dia ade simpan bantal strawbery atau ulat2 yg colourful tu yg slalu org b ...

haha... tersembur tosai iols pagi2 ni.. bantal stoberi/ulat beluncas tu blh tepis jela uols.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 05:40 AM
Wauuu soalan sensasi... Iolss speku di "Ruang tamu" tingkat atas ketika theyols bersolat jemaah... ...

Wow husnuzon uols.. solat jemaah kah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 24-2-2020 06:38 AM
Ah perempuan tu pun bodoh. Dah sampai memory lost yang ko sampai siap satu logbook masih stay dalam  ...

Dok imagine otak Kat celah tuuu.. uhuksss
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.nona.my/apabila-anak-memuja-kecantikan-personaliti-ibu-tersayang-rahsia-dato-marina-kekal-cantik-meniti-usia-40an/

Ni kan? Maknya ada kaitan dgn FELDA.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena hari2 pun esoknya boleh jumpa lg ke dah mmg serumah, xdapat nak elak
Sebab tu siap naik upstairs tekup dgn bantal lg
Tp elok la dia kata ni jd sejarah kan
Maknanya dah bye2 la tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 24-2-2020 06:38 AM
Ah perempuan tu pun bodoh. Dah sampai memory lost yang ko sampai siap satu logbook masih stay dalam  ...

Asalkan dapat berBoipren kan anak datuk, org have2. Bangga la ngan sedara mara, kwn2
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok macam kelempuk je sis. Tak sangka ganas sampai pukul2 anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:23 AM | Show all posts
9. Rayyan Erwazri

Budak ni kan? Kecoh kat twitterland beberapa hari lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ce tepek gambo
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena pukul hari hari
Soalnya KENAPA MASIH STAY LAGI???????????(??(
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:47 AM | Show all posts
Hero Remaja 2020 aku perasan muka Trivago tu ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list