Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14327
View
164
Reply

[Thread speku] Finalis Hero Remaja 2017 kaki pukul, very brutal! Cuba lemaskan anak orang dengan bantal

[Copy link]

Author: dudaberhias       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-2-2020 02:39 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 24-2-2020 05:51 AM

Ok sebelum mulanya Hero Remaja 2020.
Ada gossip hangat baru mula bulan ni pasal seorang finalis Hero Remaja 2017 ni kaki pukul. Kalau tengok gambar dan cerita wau brutal betul sampai darah2 kau pukul anak orang.

Muka heols agak tasty walaupun pensil 2b, nampak heols macam gentleman tapi tak sangka kaki pukul sampai berdarah2 siap nak lemaskan anak orang pakai bantal bagi mati!

Dia anak orang have2 and what a shame that his mom ni wanita berjaya yang di adore oleh anaknya sebagai wanita hebat rupanya anak sendiri kaki pukul perempuan belakang mak. Lepastu bekap anak sendiri pulak tu!

Ok so so so??? sila speku... iols dah ringkaskan nama finalis, tunggu masa je nak spill the tea or other forumers spill the tea dahuluan.

List nama, sila teka yach

1. Adam Yusuf
2. Aiman Rahman
3. Alif Muhaimin
4. Aziq Mukhriz
5. Ikmal Amry
6. Ilham Anuar
7. Nabil Auril
8. Qalif Qayyum
9. Rayyan Erwazri
10. Safwan Nazri
11. Aiman Zaim
12. Amir Azhari
13. Ashraff Moghni
14. Ezmir Sadriq
15. Farhan Asri
16. Harris Annuar
17. Haziq Farid
18. Irfan Akmal
19. Masrazman
20. Muaz Naufal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 24-2-2020 02:40 AM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 24-2-2020 08:43 AM

Reserved untuk letak gambar bukti (sape tak kuat sila jangan tengok)
Gambar bukti mangsa kena pukul :


  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 02:41 AM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 24-2-2020 05:45 AM

Reserved for stories

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Di pukul setiap hari katanya. Yang cerita kena tekap dengan bantal tu esok meols pos, forum cari kan down time pepagi buta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:01 AM | Show all posts
jahatnya                 
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
So sendu malas nak speku. Iols tgk byk yg hero taun ni besher2 je di mata iols. Anak ikan iols kt office beribu kali lg tasty. Tp iols plak x nak die masuk hero remaja kang abes die tinggalkan iols kah3.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 24-2-2020 04:05 AM
So sendu malas nak speku. Iols tgk byk yg hero taun ni besher2 je di mata iols. Anak ikan iols kt of ...

Yang kaki pukul ni pun sendurina sangat chuolsss... Yang 2020 ni pun semua peserta bagi iolss sendu mendu... Last year pun takde hasil.

Anyway supaya tak OT. Tak sangka kaki pukul, tengok muka macam baik je. Rupanya siap nak tekap orang dengan bantal bagi lemas. Dia masuk hero remaja pun entah2 melalui kabel.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Hint : Anak Datuk yang ada kena mengena dengan isu tanah Felda
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Rayyan tu kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sueda80 replied at 24-2-2020 04:14 AM
Rayyan tu kan

Entah lah, heolss kah??? Nanti meolss up lagi pic and proof.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 04:10 AM
Yang kaki pukul ni pun sendurina sangat chuolsss... Yang 2020 ni pun semua peserta bagi iolss send ...

Kan.. Agaknyer byk yg masuk pakai kabel kot.. Cabuk2 smuanya. Yg hensem2 rasanya byk yg x mnt jadi artis sbb tu ramai kat luar sana yg cando tp rileks2 je kerja besher2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 24-2-2020 04:22 AM
Kan.. Agaknyer byk yg masuk pakai kabel kot.. Cabuk2 smuanya. Yg hensem2 rasanya byk yg x mnt jadi ...

Itu la, yang ijeebster tu pun iols baru perasan, rupanya dia adik kepada hero remaja 2018 nabil aqil. Bapak sedara dia rupanya Syafiq Kyle. Soo uols boleh agak dah kan besar mana? Mana tak tumpahnya pensil 2B mini kalau bukan ke sedara mara?

Yang abuser ni pun iols rasa melalui kabel jugak sebab anak datuk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:04 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-2-2020 12:13 PM
Hint : Anak Datuk yang ada kena mengena dengan isu tanah Felda



Tak kan lah budak tu. Budak tu kan Pak Cik dia orang alim?

Tapi mak dia mana perjuangkan hak wanita pun? yang selalu buat hanya tayang reta dlm instagram.


Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:11 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-2-2020 12:13 PM
Hint : Anak Datuk yang ada kena mengena dengan isu tanah Felda


Dia tak ada bapak (maksud aii mak dia single mom) so tak ada siapa guide him. Perasaan pulak nak jadi Young and Dangerous


Zaman BN mungkin boleh guna kabel sekarang payah ler ~


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 24-2-2020 05:04 AM
Tak kan lah budak tu. Budak tu kan Pak Cik dia orang alim?

Tapi mak dia mana perjuangkan ha ...

Ada chuolsss... Dia selalu di jemput jadi speaker untuk women... Well wanita yang berjaya khennn... Lagipun dia ada title "datuk"
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:24 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-2-2020 01:16 PM
Ada chuolsss... Dia selalu di jemput jadi speaker untuk women... Well wanita yang berjaya khennn.. ...


Oh ya ke?


Last yg aii tau dari IG budak ni mak dia tak bercakap dgn dia selama sebulan sebab dia tindik telinga. Mak budak ni beza dgn adik beradik yang lain. Yang lain semua ke jalan siratulmustakim(spelling).


Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:25 AM | Show all posts

Budak perempuan tu pun kenapa jumpa lagi dgn mamat ni dah tau asyik kena balun? Ni mesti sanggap nak berbf lepas dah tau bf panas baran still tak berani nak move on.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 24-2-2020 05:24 AM
Oh ya ke?



1 month tak bercakap dengan mak heols? Tapi kemain dok puji mak heolss beautiful tetiap masa dan puji2 mak heols wanita kuat n hebat. Ujung2 nya kaki pukul pompuan kat belakang mak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 24-2-2020 05:25 AM
Budak perempuan tu pun kenapa jumpa lagi dgn mamat ni dah tau asyik kena balun? Ni mesti sanggap n ...

Entah, si SA tu anak orang have2 jugak kan?
Si kaki pukul memang la anak orang have2, anak datuk MH yang ada kena mengena dengan skandal tanah felda. Tu yang sheolss redha jah hari2 kena pukul?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cmne nk kena tekap ngn bantal pulop? Serumah ke? uhukss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list