Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14656
View
164
Reply

[Thread speku] Finalis Hero Remaja 2017 kaki pukul, very brutal! Cuba lemaskan anak orang dengan bantal

[Copy link]

Author: dudaberhias    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 04:33 PM
Page 6 ada gambar dia... Kurex tak taste ke? Kalau taste relakah kurex menjadi punching bag heolss ...

dia belum kena lagi teknik usapan ngilu dari iols.. kalau kena, tobat dia tak kan sesekali kasari iols
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 05:13 PM | Show all posts
Itulsh pompuan. sbb setia punya pasal. dah tahu lelaki tu baran kaki pukul pun masih setia kt laki tu. tak tahu apa yg di tunggu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 24-2-2020 12:21 PM
Oh zed zaidi tu hero remaja ke?

Hahahahaha.. U jgn smpai zed zaidi masuk bertanding lg sekali ye.. Confirm menang nnt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 06:06 PM | Show all posts
Esel768 replied at 24-2-2020 05:18 PM
Hahahahaha.. U jgn smpai zed zaidi masuk bertanding lg sekali ye.. Confirm menang nnt

menang as??? Bapa Remaja khennn takkan hero pulak.. dah nak jadi atok jaapar onn dah heolss
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:45 PM
Bila uols cerita pasal ni teringat plak iols dekat satu tweet yang berfakta ni... adik capiq kyle  ...

Telinga legolas sangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 24-2-2020 08:20 AM
gigih kaka gugel si jejanz ni
nmpk muka adik2 sgt tp baran
Dan cam poremer lain tanya dah hari2 ke ...

Kalau you baca twitter tu ramai je bbnu duduk serumah dgn bf.
I kesian kat parents je, tapi ada juga yang have have duduk dgn partner ( parents tak kisah kut)
Lepas tu bila bantai banyak kali, terus melalak kat twitter. Bukannya buat report polis terus smh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mak nye MH ni taulah jua.. Dulu acha PA fattah rapat dgn dato MH ni.. Selalu lepak rumah dato ni.. Pernah jua Rayyan tu ade dalam live acha... Dulu zaman2 fattah berlakon surihati mr pilot tgh meletop rajin acha buat live IG... Nampaklah kelibat dato MH ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih iols baca komen sorang2, walau sorang pun x kenal,  tahu norman hakim je hero remaja,  ohh tuanya iols
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp wajahnya terserlah ke kelempukan nya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 24-2-2020 10:59 AM
kaki pukul orang komen kat bawah tuh wakakakka


Berganding pun tatau makna. Bimbonya kau
dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 12:55 AM | Show all posts


Oh bergitu kisah emak eh. Aii first time tgk MH dlm IG PS (mak jejai) time itu selekeh jer (meaning tak ler rambut berspray keras & blonde). Keganasan budak ni tak mungkin akibat perkahwinan kawin cerai si emak. Tapi mungkin dia ni tak ada pembimbing/father figure.

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Si rayyan tu. dulu ckp bapak nya trash la apa bagai buat kat mak nya mcm2. Tengok2 hmhh.. mana tumpah nya kuah kalau tak ke nasi. Yg kakak nya si nurin tu dulu pun kemain dipuja puji ummah netizen sbb dia la yg 'mengetuk' pintu hati vivy utk berhijab. Maklum la. Tetiba masa tu dpt hidayah sekejap. And kemain dulu quotes islamic ke hulu ke hilir. Berjubah meleret2 bertudung labuh mcm telekung. Skrg? Pakaian pun singkat & tak segan silu update gmbr free hair tapi cover pakai topi mcm erin malek. Mak nya pun kejap bertudung kejap bukak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:39 AM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 24-2-2020 09:33 AM
Si rayyan tu. dulu ckp bapak nya trash la apa bagai buat kat mak nya mcm2. Tengok2 hmhh.. mana tumpa ...



Jap jap ... yang dua lagi tu bukan anak MH ke?


Setau aii anak MH ada tiga group


1)2
2)4 <---- adik beradik ryann

3)2 <---- adik adik tiri

Group first apak lain.


Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:39 PM
Ni lakinya... muka nampak innocent jah... rupanya pendebik

Awat muka macam rizalman masa zaman anak dara ni noks?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:47 PM | Show all posts
Dayus nye pukul orang, x kira la pukul pompuan ke laki ke. Eeeee!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka adik2 je laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 04:10 AM
Yang kaki pukul ni pun sendurina sangat chuolsss... Yang 2020 ni pun semua peserta bagi iolss send ...

Duduk sekali ke diorang bangggg?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2020 10:10 PM | Show all posts
fezy replied at 25-2-2020 09:57 PM
Duduk sekali ke diorang bangggg?

entah lah... tengok macam duduk rumah parents... parents jenis bagi anak bawak masuk keluar jantan kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lidah pendek. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh. Knp tadi dkt Meletop, si Rayyan ni takde?
Hero2 remaja dtg, tapi mcm tak kelihatan muka kelempuk kaki pukul tu. Ke meols tertinggal keretapi dia dah terkeluar?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list