Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14655
View
164
Reply

[Thread speku] Finalis Hero Remaja 2017 kaki pukul, very brutal! Cuba lemaskan anak orang dengan bantal

[Copy link]

Author: dudaberhias    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-2-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 24-2-2020 12:13 PM
sejuk beku batch diorang ni ada 20 nama tp kenal ikmal amry ja

Meolss kenal ikmal amry pun sebab gossip heolss leaked jah dekat forum ni haritu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 24-2-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 24-2-2020 10:59 AM
kaki pukul orang komen kat bawah tuh wakakakka

Tengok takde la charming mana. Apesal sheolsd stay jah jadi punching bag? Ikutkan pompuan tu pun dari keluarga kaya jugak
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:30 PM | Show all posts
masyaAllah kena debik smpai hilang ingatan pn masih leh stay....

once kena pukul, always la kena pukul dek....

aku pukul laki aku xper....tapi, kalau dia naik tangan skit, balai crita....


sis xpernah d pukul oleh pasangan, tp di pukul perasaan, ada ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:34 PM | Show all posts
tak paham pompuan yg masih bertahan dgn abusive boyfriend..belum menikah lagi kot..mengada ngada much..pastu up dlm soc med bagai mintak simpati..udah fefet ko yg gatal sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:35 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 12:26 PM
Meolss kenal ikmal amry pun sebab gossip heolss leaked jah dekat forum ni haritu

iols tiap kali tertengok ikmal ni berlakon, tiap kali jua lah iols teringat lobang jambannya..eeeuwww..tukaq channel teruih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 24-2-2020 12:35 PM
iols tiap kali tertengok ikmal ni berlakon, tiap kali jua lah iols teringat lobang jambannya..eeeu ...

Choiiii, meolss tak dapat tengok lubang jamban heolss lagikk sebab pic yang di share di bod goss tu di censored.... Mesti serabai dan serabut khenn??? Sebab kalau heols bottom jah ada kemungkinan akan terjaga rapi macam taman KLCC
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:44 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 12:38 PM
Choiiii, meolss tak dapat tengok lubang jamban heolss lagikk sebab pic yang di share di bod goss t ...

heshe vottem la chuols..tak serabut pun..tapi tetap takleh terima la heshe tayang lobang jamban tu..
btw iols speku chuols ni jelmaan semula kak kiah ronggeng

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur bukan haris anuar or ikmal. Ekekeke. Dedua ni iols suka gak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 12:49 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 24-2-2020 12:44 PM
heshe vottem la chuols..tak serabut pun..tapi tetap takleh terima la heshe tayang lobang jamban tu ...

kalau vottem... terjaga rapi ke idok? kalau terjaga rapi memang sah rogayah bottomiah tegarina
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jantan tu xdela hensem pun. Putih jer lebih. Kalau hitam legam hmmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:16 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 24-2-2020 09:10 AM
Toxicnyaaaa..idk how la masih blh bersayang lepas dilempang sampai lempeng

Minah bimbo tu pon sat ...

report polis pun kalau kena tangkap esok keluar... or tak kena tangkap pun... heolss kan anak datok...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknya cantik
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:16 PM
report polis pun kalau kena tangkap esok keluar... or tak kena tangkap pun... heolss kan anak dato ...

Tak buat report mmg lg la xkn kena apa2..get it?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:20 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 24-2-2020 01:18 PM
Tak buat report mmg lg la xkn kena apa2..get it?

itu yang sheolss harus redha je lah... janji di taburin duit
3 tahun katanya bersama... uols rasa berapa kali agak2nya kena jadi punching bag tu? agak2 ada SA tu kena gantung macam punching bag gym..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 24-2-2020 01:34 PM
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:20 PM
itu yang sheolss harus redha je lah... janji di taburin duit
3 tahun katanya bersama... uol ...


SA tu sapo...iols dh mention td..toxic relay.play victim.deserved each other la kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 12:27 PM
Tengok takde la charming mana. Apesal sheolsd stay jah jadi punching bag? Ikutkan pompuan tu pun d ...

Maybe 2b hebat.. Wakakaka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:33 PM | Show all posts

SA Sherry ameen... ex gf heolss..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 01:33 PM | Show all posts
sarah82 replied at 24-2-2020 01:31 PM
Maybe 2b hebat.. Wakakaka..

boleh jadi plus bad boy khennn.... harus lerr ganas di ranjang
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:33 PM
boleh jadi  plus bad boy khennn.... harus lerr ganas di ranjang

Hahaha.. Mamposs.. Possibility perempuan ni boleh sabar maybe si lelaki hamjad ni pandai pujuk. Tapi iols lebih berani bertaruh.. Pensel 2b hebat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-2-2020 01:33 PM
SA Sherry ameen... ex gf heolss..

Lakinye sapa ye..i xknl anak ikan sgt.heheee...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list