Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
67065
View
2117
Reply

[Tempatan] Muafakat Nasional Memilih Pembubaran Parlimen

 Close [Copy link]

Author: Remyda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts


Hahahaha
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Persoalan dia, lawak PH air dah ok ke belom?

"Hang pa tunggu depa keluaq statement pasal dividen epf, kita meeting jam tu. Jangan kasi palit kerajaan baru!!"
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap kj ade dalam gomen baru..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 23-2-2020 05:01 PM
Melayu sila sedar diri. Bertuankan bukan melayu memang mintak kena pijak maruah kamu.

Maruah agama. Tgk apa jadi dgn tabung haji pun cukup la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Haihh jangan yg bukan2 dahlaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak update pasal hal ni dalam 1 thread saja
Guna thread ni je
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:17 PM | Show all posts
cantek la UMNO + PAS + BERSATU.. penyatuan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
haiku replied at 23-2-2020 06:17 PM
Boleh tak update pasal hal ni dalam 1 thread saja
Guna thread ni je

Tulah... Iols baru nak ckp, komain byk benang.... Wana skit sini skit
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Agong sampai istana negara naik helikopter.. hey syukurla time camni ade agong semenggah.. buat nye yang jenis gong..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 23-2-2020 03:30 PM
aku harap ini bukan berita palsu berita tidak benar mahupun fake news, adakah bakal dipanggil gaga ...

Hahahahaha very clever jugak JohnnyLever nih !
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
setakat pakai bas lama balik drebar pon sama takyah nak gelabah tetek la, lain la ade plot twist, mcm la tak pernah berPM kan fosil bermenteri kan umngok kerajaan semburit pon semburit la takyah bubar, malass aku nak keluar ngundi bergelumang dgn manusia lain reramai, kang tak pasal2 malaysia pon jd cam korea..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wamakaru Wamakarallah Wallahu Khairulmakirin

"Mereka merancang,
Allah juga merancang, Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang."

Kepada sahabat handai, teman seperjuangan semua, mari kita berkumpul beramai-ramai di kediaman Datuk Seri Anwar Ibrahim di Segambut bermula jam 6.00pm hari ini.

Kita mohon doa, zikir dan Selawat Nuril Anwar  agar diberi perlindungan daripada segala kejahatan dan dipermudahkan segala urusan.

#MohonPetunjuk
#SelawatNurilAnwar
#UntukSemua

***********************************************

Kat sini ada yang nak pi ka ?
Pi la bagi support sikit kat anwaq tu.
Sayu sangat dah tu

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:30 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 23-2-2020 06:28 PM
setakat pakai bas lama balik drebar pon sama takyah nak gelabah tetek la, lain la ade plot twist, mc ...

korea utara atau korea selatan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:31 PM | Show all posts
misspokoyo replied at 23-2-2020 06:21 PM
Tulah... Iols baru nak ckp, komain byk benang.... Wana skit sini skit

wana? wana ali yang lawa tu kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
haiku replied at 23-2-2020 06:17 PM
Boleh tak update pasal hal ni dalam 1 thread saja
Guna thread ni je

Sumber dalaman. PAS telah datang ke Putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 23-2-2020 06:30 PM
korea utara atau korea selatan?

selatan la..kan kes covid19 dari 20+ dah jd 500+ skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tolak atok & jahid & mukhriz....bru msia aman ngan kjaan terbaru nie.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
20 orang tu vip umno kah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 23-2-2020 06:30 PM
Wamakaru Wamakarallah Wallahu Khairulmakirin

"Mereka merancang,



Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
6.40 pm dah ni.. Tak ada update?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list