Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
66970
View
2117
Reply

[Tempatan] Muafakat Nasional Memilih Pembubaran Parlimen

 Close [Copy link]

Author: Remyda       Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 23-2-2020 03:34 PM
macam debaran duduk atas bangku masa suami awak nak diaakad nikah? begitu? atau debaran menanti uc ...

ko dah kenapa? jangan kaco aku, gi main jejauh. aku dok berdebar abih ni, penat tukar channel astro go
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 23-2-2020 03:30 PM
PPBM - Menara Yayasan

UMNO & Pas - Janda baik

Patut ada nampak hilux ada bendera pas ngan umno dkt area bangi.. Pelik juga
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:41 PM | Show all posts
uori replied at 23-2-2020 03:39 PM
ko dah kenapa? jangan kaco aku, gi main jejauh. aku dok berdebar abih ni, penat tukar channel astr ...

belum kahwin lagi la tu. ok. maaf
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakatan Nasional = PANAS

Status whatsapp kawan reporter aku yg sedang ada di Sheraton
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:42 PM | Show all posts
lonso replied at 23-2-2020 03:40 PM
Patut ada nampak hilux ada bendera pas ngan umno dkt area bangi.. Pelik juga

apa nombor pendaftaran kenderaan tersebut? UMN 0 atau PA 5, atau DAP 195, DAP 185
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:43 PM | Show all posts
haiku replied at 23-2-2020 03:42 PM
Pakatan Nasional = PANAS

Status whatsapp kawan reporter aku yg sedang ada di Sheraton

kalau pakatan galau? PANAU?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg kena clear meja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 23-2-2020 03:21 PM
Ya betui.

4 mesyuarat harini

Suratan atau Kebetulan ?

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 23-2-2020 03:42 PM
apa nombor pendaftaran kenderaan tersebut? UMN 0 atau PA 5, atau DAP 195, DAP 185

Tak tengoklah pulak.. Ahakss.. Nampak bendera je
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw, sejak ko tendang TSKI nenyampah sgt ak tgk. Sorry to say muka lapar jawatan. Skg, tang mana ekonomi naik pun ak xnmpak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat dosa kau Zuraida, Azmin pada Khalid Ibrahim
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:56 PM | Show all posts
Melayu.Babiii replied at 23-2-2020 03:53 PM
Ingat dosa kau Zuraida, Azmin pada Khalid Ibrahim

dosa kau maki sarah cmne
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ini media telah melaporkan,

- PPBM meeting tergempar dkt ibu pejabat
- UMNO meeting tergempar dkt Ibu Pejabat
- PKRKartel check in Sheraton
- GPS meeting tergempar dekat Ritz Carlton
- Meja beberapa menteri di Putrajaya dikosongkan.
- Media sudah mula menunggu di istana negara, berikutan khabar angin Tun M dijadualkan menghadap agong pada malam ini dan Anwar dijadualkan menghadap agong pada besok pagi.

Rasanya apa akan berlaku tuan-tuan?

Drama Tamil Madey vs Bang Non

Rujukan:
Desas-desus pembentukan k'jaan baru tercetus
https://m.malaysiakini.com/news/511913

Ministers clear desks, palace audience planned as Putrajaya braces for change
https://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2020/02/23/ministers-clear-desks-palace-audience-planned-as-putrajaya-braces-for-change/
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal menteri clear meja.

nak berambus ke mana?  

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kick guang eng, kick md sabu.. dr dzul kesian sebab dia ok
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tensic~ replied at 23-2-2020 03:38 PM
Wah abes tu anwar jijah meeting kat rumah ka.. huh sapa bakalan checkmate ni

Drama tamil je.. last sekali sidang media sekadar menyokong kepimpinan Dr M..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:01 PM | Show all posts
xlama lagi terencat akal lah budak yang jadi red bean army dalam cariforum ni. mati2 nak anwar jadi PM. akak nak tengok dia jd gila sewel
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 23-2-2020 03:32 PM
Debar nunggu update

Kita tengok kebijaksanaan orang tua bernama Madey ini boleh pakai lagi ke atau makin terok nyanyok nya... nasib azmin & zuraida byk bergantung kpd sokongan madey sbb parti sendiri dah x suka.  Nasib madey pun belum tentu klu MP PAS & Umno tak menyokong
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
status fb papa gomo ...

Mohon standby tahan di airport mana mana pemimpin D4P dan PKR serta PAN yang nak lari keluar negara hari ni.

Minta kerjasama semua pantau pergerakan yang mencurigakan. Jangan kita bagi mereka lari.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:09 PM | Show all posts
Spekulasi kedua-dua pemimpin kanan PKR itu bakal meninggalkan parti berkenaan sedang bertiup kencang dalam kalangan ahli politik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list