Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31681
View
368
Reply

Update : Tashah Shilah dah kawen 28 Feb! Calon suami bukan rahsia lagi!

[Copy link]

Author: cikuduku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 01:20 PM | Show all posts
lasagna replied at 24-2-2020 01:17 PM
nurtizen lama mebi tau, yg hat bbnu mau pelik dgn simbol tu.
iols beriya tergelak baca twitter ni ...

aku rs bbnu lah tuh.klau hat kertu2 cpt je dpt tangkap tuh simbol apa


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 24-2-2020 11:17 AM
aku suka kalau tasha jadi orang jahat dlm drama. geram betul. hahaa. sesuai sgt! moga berbahagia sis ...

kalu jadi baik pn suci btl muka dia pastu tak mekap.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 12:24 PM
Kelako awatni....hareeeeyy

tak pasal2 teringat picture silam...bongokss la
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nara_Gaara replied at 23-2-2020 07:44 PM
Bakal mertua tasha macam muka pn rahimah yeop je

Hahahah.. Mmg Pn Rahimah Yeop. Xsangka. Bakal MIL XPTD, pakar Protokol. Pakat pasni bersopan santun Tasha Shila
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertuah TS dapat laki helok keluarga ada-ada semoga bahagia buka cerita baru lepas jgn dikenang. Moga patiya pun boleh berubah dah bahagia eman pun dah kawin ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 03:41 PM | Show all posts
tahniah tasha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2020 04:33 PM | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 12:24 PM
Kelako awatni....hareeeeyy

ahahahahahhaahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdelah ostad sangat. Apa pun,semoga #tilljannah..
FB_IMG_1582538622413.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 12:24 PM
Kelako awatni....hareeeeyy

Teruknya, tak pasal-pasal orang Google nak tahu kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok tunangnya.. mek doakan tasha n tunang berbahagia ke jinjang pelangi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 11:54 AM | Show all posts
Helok dah tasha sekarang.. tak dengar dah gosip-gosip liar.. Tahniah semoga ke jinjang pelamin
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah jumpa tasha dekat mytown dgn parents and adik dia. Cantik orgnya, rambut hitam lebat. Walaupun make up agak tebal, biasa la retis kan.

Tahniah tasha, semoga berbahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 12:58 PM | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 12:24 PM
Kelako awatni....hareeeeyy

cibainye la trending cmtu..apooooooo!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 05:41 PM | Show all posts
beribu ribu taniaaaa teksha shiloh...

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunangnya nampak muka bebaik. Bakal mentua pun muka bebaik. Harapnya tasha pun berubah menjadi baik juga. Yang lepas tu lepas lah.  Yang penting pandang ke depan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:28 AM | Show all posts
Xim replied at 24-2-2020 12:24 PM
Kelako awatni....hareeeeyy

baca tweet ni, kesian pula aku kat tasha...
orang nak berubah ke arah baik, ada aja lahanat datang mengungkit..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:50 AM | Show all posts
Tasha buat LIVE majlis ijab kabul nya now... congrats Tasha & pasangan.. tak tau kenapa nampak sejuk je couple ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:58 AM | Show all posts
mata dia tak juling pon.. apesal forumer cakap pasal juling ekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 28-2-2020 02:28 AM
baca tweet ni, kesian pula aku kat tasha...
orang nak berubah ke arah baik, ada aja lahanat datan ...

Nk wat cmne...dah tau kan benda tu dosa...kalau x wat dosa xde la aib trsebar...tmbhn plak dia kire public figure...tp manusia ni phm2 je la...x perfect....Kt doakan yg baik2 je la utk nitizen&tasha shila gak....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah! Tahniah selamat dah jadi suami isteri
Even aku bkn peminat dia, tp aku suka je tgk org mendirikan masjid
Benda baik kita sokong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list