Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31655
View
368
Reply

Update : Tashah Shilah dah kawen 28 Feb! Calon suami bukan rahsia lagi!

[Copy link]

Author: cikuduku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah tasha. Nikah kat masjid nanti ye. Mesti kena tutup aurat kan. Semoga barakah..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sha21 replied at 23-2-2020 03:52 PM
Check follower ig tasah. Akan jumpa nama atiqidris ni. Aku speku atiq ni kot tunang dia

Not bad la lakinya
Mcm umur 30an je??
Ada legit career
Sape kata dato tadi tu??
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
puracendana replied at 22-2-2020 11:01 PM
Yer ... Yang tinggal ruhainies kemut jer yg dok laku kiri kanan depan belakang

Huhuhu

I lagi suka tengok Tasha ni berlakon dari ruhainies..watak baik menjadi, watak antagonist lagi la menjadi..watak baik time dia berlakon jadi heroin fahrin n jadi lead cerita Ada tajuk Ramadhan Tu..Ramadhan terakhir kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasha ni macam kesian lah, kisah silam dia macam lah si emma tapi emma ni lagilah dengan versi tudung terbang lagi, tapi nasib emma lagi baik dari dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:44 PM | Show all posts
Who is Atiq Idris:

At a very young age, Atiq was exposed to the game by his father when the family was living in Sydney. When the family returned back to Malaysia in the mid 90s, he started competing in both local and international tournaments such as the MSSM, SUKMA and Amateur Tournaments.

In 2012, he turned professional and started to play on the local tour and followed the ASEAN Development Tour events. After a year of touring, he decided to finish his studies which led him to land his first job in the real estate industry. The role did him well, however it was golf that brought him across the causeway to Singapore to work with an international golf company.

"Golf not only is meant to be played on tour but it can also lead to golf coaching, retail, golf fitness, golf events management, golf tourism and much more. Golf is one sport that can also help develop the individual to be more courteous, learn to play by the rules and keep a positive attitude in any career or business," he said.

Eventhough right now Atiq is in the financial services industry, nothing will stop him from keeping his golf game in tact and regularly practicing or playing when time permits and share this great game with anyone that he cross paths with.

credit : https://masisgolfclinic1.peatix.com/

tahniah TAS114 (tasha plat keta beliau)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambar tunangnye kt ig.xdela org tua..
Helok je muda, sesuai je dgn tasha ni

Iols x bole tepek pix.. uols cek je kt hastag ig
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
HYSB replied at 23-2-2020 04:38 PM
Tasha ni macam kesian lah, kisah silam dia macam lah si emma tapi emma ni lagilah dengan versi tudun ...

Sbb Emma lagi Pan Asian...level cantik Emma lagi up sikit dari Tasha...dgn Putih melepak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Tasha.. Semoga jaga maruah bakal suami dan keluarga lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 22-2-2020 10:50 PM
Iols syak mat salleh
Dia pun lawa apa

X payah nk mat salleh sgt yer sis..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal 2 bulan terus tunang...bagus la..congrats
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 23-2-2020 04:30 PM
Not bad la lakinya
Mcm umur 30an je??
Ada legit career

Umur sebaya ngan Tasha Shila. 33tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-2-2020 05:04 PM
X payah nk mat salleh sgt yer sis..

Nmpk baik2 je tunang & family tasha. Even tasha ni kontroversi tp agk kesian dgn dia ni. Smoga lpas ni sheols baik2 je. Congrats!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by qwerty02 at 23-2-2020 05:19 PM

https://www.bharian.com.my/hiburan/selebriti/2020/02/658361/tasha-shilla-bertunang

Tasha Shilla bertunang

Oleh Zaidi Mohamad
zaidim@bh.com.my



KUALA LUMPUR: Selepas dua bulan berkenalan, pelakon Tasha Shilla melangsungkan pertunangan bersama pilihan hati, Muhammad Atiq Idris di sebuah premis acara di Damansara, di sini, petang tadi.

Pasangan sebaya berusia 33 tahun itu diperkenalkan seorang teman dan dijangka melangsungkan majlis perkahwinan pada akhir bulan ini.

Perkenalan bermula di sebuah acara amal di Masjid Wilayah. Tanpa diduga berputik rasa sayang dan cinta.

Tak sangka segala perancangan dipermudahkan. Saya tidak menjangkakan majlis pertunangan akan berlangsung semeriah ini.

Saya percaya inilah jodoh yang diaturkan Yang Maha Esa, katanya kepada BH Online.

Tasha atau nama sebenarnya, Nastashasheila Abdul Razak berkata, dia rasa tenang dan bahagia ketika berada di sisi Atiq.

Saya percaya inilah cinta sejati yang dicari-cari selama ini.

Insya-Allah, kami akan bernikah dalam masa terdekat. Saya akan umumkan nanti, katanya usai majlis pertunangan berakhir.

Sementara itu, Atiq yang bekerja dalam bidang kewangan di Singapura mengakui menyenangi sifat Tasha.

Meskipun luaran Tasha nampak garang, dia sebenarnya baik, lembut, menyayangi keluarga, suka kanak kanak dan menjaga solat.

Saya tidak akan menghalang Tasha meneruskan kerjaya sebagai pelakon. Cuma, saya berharap dia akan menjaga adab dan solat, katanya.

Pada majlis pertunangan itu, Atiq menyerahkan cincin, tepak sirih dan beberapa hadiah lain kepada tunangannya itu. Sebelum ini, Atiq menghantar rombongan merisik pada 1 Februari lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nway tahniah tasha selamat brtunang
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya tasha....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/p/B851sM6DA_0/?igshid=n6ys3e5vi5p7

X reti tepek gambar tunang nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat pesbuk ramai jantan butthurt dok perli2 laki yang baik takkan tanya pasal masa silam perempuan.. Sooo??? Ape masalah korang kalau tunang dia okay je. Macam la tasha tu tak boleh taubat. Bodoh nye jantan2 rempit
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lesung pipit.. Dalam pulak tu.. @Kurex  x tertawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tunjuk salah sorok salah.... Apa daaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
adindasm replied at 23-2-2020 04:44 PM
Who is Atiq Idris:

At a very young age, Atiq was exposed to the game by his father when the famil ...

Atiq ni tak silap kawan baik farah nabila dan lakinya kira memang circle have have. Tahniah tasya dapat yang helok nasib tak kawin dgn ex dia yang cina bertatu dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list