Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31684
View
368
Reply

Update : Tashah Shilah dah kawen 28 Feb! Calon suami bukan rahsia lagi!

[Copy link]

Author: cikuduku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
puracendana replied at 22-2-2020 10:48 PM
Iols tak sebelahkan sapa2
Baik netz or tasha


Kan. She is so talented tp sbb netizen lagi sebok nak belek tex dia, hilang la dia dr radar. Tinggal la sampah sarap
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh dok recal tasha shila who?
Rupanya dia..mcm lama dia menyepi smpai lupa jap pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 22-2-2020 10:53 PM
Kan. She is so talented tp sbb netizen lagi sebok nak belek tex dia, hilang la dia dr radar. Tingg ...

Yer ... Yang tinggal ruhainies kemut jer yg dok laku kiri kanan depan belakang

Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa wedding fawa, ade pic tasha matchy2 dgn malay guy. Yg tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:11 PM | Show all posts
aku selalu konfius Tasha Shila dgn Kilafairy
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 22-2-2020 10:50 PM
Iols syak mat salleh
Dia pun lawa apa

I da tgk die pakai baju hitam kut matchy2 ngn sorg laki gaya mcm pkcik2 sederhana usia 40s/early 50s dan berpoket tebal hehe.. n muka melayu kuat
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
puracendana replied at 22-2-2020 10:48 PM
Iols tak sebelahkan sapa2
Baik netz or tasha


Syg sgt2 ... dedolu sheol sendurina disobabkan kontrobersi sajok ! Ngam2 namo tgh di puncak fofulariti masa tuh , tapi yo laa manusia mano ado yg sempurna  ! Move on plezzz tasha , go tasah go !
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la
Sapa bakal suami?
Kalau yg berduit, tua2 je la mcm tokey sekinchan ikan bakar dl2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
wah senyap2 je ye..tunangpn selang berapa hari dh nikah..bagusla
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape motif tunang esok,,nikah beberapa kendian eh?? Nasib baik la duit dia...kalau aku dah alang2 nikah je la terus...baziaq
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je nampak kat IG production team dia dok shooting

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dato kann bf diaaa yg banyak tolong dia masa fasa depression
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:23 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 22-2-2020 10:53 PM
Kan. She is so talented tp sbb netizen lagi sebok nak belek tex dia, hilang la dia dr radar. Tingg ...

sian dia...yg lelaki burung bertebaran pun elok back to back jd hero.

tgl la plakon pompuan kayu kayan


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah tasha shilla. takpe la sorok dulu pon takpe.. Tunang je kan. Acik2 lebihnya nak kecam.. Kalau reveal pon kecam, x reveal pon kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
para isteri yg somi poket tebal blh gelabah tetek dgn berita ni. kot la laki theyols calon somi tasha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 22-2-2020 10:49 PM
Sorok?..Harap tasha bkn edisi pencaras yachhh...

tunggu dia reveal nanti, kita lihat sapa yg terkena..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2020 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 23-2-2020 12:23 AM
sian dia...yg lelaki burung bertebaran pun elok back to back jd hero.

tgl la plakon pompuan ka ...

tau x pe.  makin popular plak lps burung berkicau. tpi tashah tidak. terus sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah.. moga dimudahkn urusan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tak apa la dia nak sorok pun janji kawen dari si kemut tu sampai kesudah diusung ke sana sini mcm kete sorong. tarikh tunang dgn nikah selang berapa hari jer rasa mcm membazir better sekalikan jer terus.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 23-2-2020 01:18 AM
tak apa la dia nak sorok pun janji kawen dari si kemut tu sampai kesudah diusung ke sana sini mcm ke ...

maybe nk merasa bertunang tu mcm mne kot walaupun mcm membazir
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list