Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74341
View
1905
Reply

Mohon Maaf Pada Kakak Ipar, Ali Puteh Sedia Undur Diri Dari Dunia Seni

  [Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlampau byk benang rasa nk muntah plakkk..hmm
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 22-2-2020 11:45 AM
mak angah akan cari dia mak!!

Kejadahnya nak carik kan .. Drama much! Bukak jer fb & ig tu ari2 toklip tu ada buat live ... Siap tgglkan no klu nk jadik pengedar ... Ngok betul si ali susun susun nih!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Blah blah blah ! Syohhh ! G mereput jah hg
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mati2 ingat dia bukak wallet abam nak boh duit..rupanya nak cek duit tinggal berapa..babeee nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:44 PM | Show all posts
org nak  boikot rezeki dia ke.. tu ler pasal.. mulut jgn celupar..

moga urusan dayah dan anak yatimnya hamzah dipermudahkan.. bak kata orang ramai.. ayah awak orang  yg baik hamzah... moga ibumu dayah akan membesarkan kamu menjadi orang yg baik2 jugek.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi mam. Undur diri takde beza kalau kau nak control semua harta abam. Pulang balik wallet hp kereta tu kat bini dia! Anak dia lg berhak la bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:46 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 22-2-2020 11:45 AM
What kind of tolong is that if dia pertikai duit dlm wallet. Kalau niat nak tolong... tkde tunjuk  ...

XPELAH, mungkin tuan lebih maklum dari saya. Saya mohon maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-2-2020 09:35 AM
Haha xde satu pun komen yg +ve daripada forumer cari.. hehe

Harap kita berjmaah ke fb twitter IG dan defend Dayah serta bukakan mata yg sokong Ali tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji tau berundur terus dari industri.

You won't be missed. Annyeong
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 22-2-2020 11:40 AM
Kejadahnya nak carik kan .. Drama much! Bukak jer fb & ig tu ari2 toklip tu ada buat live ... Siap ...

Macam Topinasi minta orang DM alamat alepakoree konon dia nk oi derma otak dan adab.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat ngan umum nk bersara tu org akan merayu2 dia supaya kekal d industri.. Engkau silap
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
espri6006 replied at 22-2-2020 10:57 AM
pada pandangan aku sebagai orang luar dan mendapat info dari internet saja, mungkin niat Ali tu baik ...

U tak rasa ke ni semua terjadi sbb ali ade niat yg tak baik?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengucap panjangggggggg saya dengar ali nak undur diri.... Astaghfirullahalazimmmmm (sambil tet tet tet zikir tasbih digital)... Ini mustahil!

Mana2 producer yg dh sign keli afrika ni terutamanya MLM edisi Ramadhan/Raya, siap la kene boooooooooooo...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 22-2-2020 01:01 PM
U tak rasa ke ni semua terjadi sbb ali ade niat yg tak baik?

khens...sebelum panas viral video iv DTL, video2 Ali lepas beberapa hari abam pergi, lagi2 yang pasal rete peninggalan tu takde rakyat pun speku atau buruk sangka...

orang assume baik2 saja...

patutlah wartawan nak iv balu tapi balunya tak sehat kata Ali sambil tangan die cekak bahu wartawan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:12 PM | Show all posts
RumiMenari replied at 22-2-2020 01:01 PM
U tak rasa ke ni semua terjadi sbb ali ade niat yg tak baik?

Insya Allah, tak. KIta ni kalau dengan adik beradik mesti sayang menyayangi antar satu sama lain. Kalau adik beradik meninggal kita pun ingin menolong apa yang patut. cuma cara dia tu mungkin sedikit salah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpenah tau group Ali puteh ni.. tau2 nak undur
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 22-2-2020 01:22 PM
nuno replied at 22-2-2020 10:19 AM
Jangan la li..nanti kami takde bahan nak keji nak maki li..
Kau jangan malukan keturunan syed li
S ...


Jap nak tnya bkn ke dia br menang rm500k ka? Kump dia kan? Ke sapa.. Kalu grup dia kira xlawak pon dpt rm500k.. Huntungglahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
espri6006 replied at 22-2-2020 01:12 PM
Insya Allah, tak. KIta ni kalau dengan adik beradik mesti sayang menyayangi antar satu sama lain.  ...

"Jangan direntap apa yg ada di tangan"
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong pengunduran anda... Sila gi mamam..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 22-2-2020 12:40 PM
Kejadahnya nak carik kan .. Drama much! Bukak jer fb & ig tu ari2 toklip tu ada buat live ... Siap ...

ali susun susun ali faraid.. ali wallet.. ali roadtax.. ali cari mak.. ali pencen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list