Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74252
View
1905
Reply

Mohon Maaf Pada Kakak Ipar, Ali Puteh Sedia Undur Diri Dari Dunia Seni

  [Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Berhusnozan je la Ali, biar je Dayah uruskan harta tu, nnt bahagian mak KO tu dapat LA. Kalo die x buat die yg berdosa. Pada aku sedekah je LA semua bagi Dayah and hamzah, ko jadi next Abam tanggung family plak.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 22-2-2020 10:31 AM
mohon cari kerja susun susun

I rasa dia sesuai keje kat AmanahRaya la.. boleh susun-susun harta pusaka org.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh...nak jugak petik arwah abam.
Blahlah
Org tak tahu pun kome adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sachacha at 22-2-2020 10:49 AM

Mohon kerjala (kerja susun susun paling sesuai) sambil2 jaga mak korang tu
Jangan jadi bewak hidup pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Yes, mohin blah dr semua rancangan tivi, x best pun nak habakq mai
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
eloklahhhh sila mnggelabah tetek sbb xda org nk hadap lawak bodoh kau!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Karier musnah hanya secebis post kat ig...





Sad... so sad....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku xpasan mamak puteh sapot ali ka apa...
Even si fad ngn acey pun diam ja...
Rasa nya depa lg kenai ali ni..  

Yg sapot si nanaih sorang ja...

Hurm...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Roadtax keta tu kalo betol 'tercabut' jgn lupa pi tampal balik na..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay... Bye bye...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Berlapang dada je lah ali serah semua pada dayah untuk uruskan.hang adik bradik toksah dok kalut lah geledah sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit sumbangan jgn songlap tau ali. Tu duit dayah n hamzah. Bkn duit korang utk tanggung mak. Kalo dayah ikhlas bg baru bole jd dduit mak ko. Ada fhm x ali rentung?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:57 AM | Show all posts
pada pandangan aku sebagai orang luar dan mendapat info dari internet saja, mungkin niat Ali tu baik, untuk menolong kakak ipar dia (balu abam) membuat faraid harta abam tu. Niat dia murni tapi mungkin saja caranya yang salah. Dia dan abam dan adik beradik yang lain mungkin akrab seperti sesetengah dari kita juga..sesama adik beradik kan. bila salah sorang pergi mungkin terkesan. kita doakan yang terbaik untuk mereka. Rasanya Ali pun xnak kacau juga harta abam tu cuma nak tolong saja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm korea plak yer
Ada isu...ckp undur diri dr dunia hiburan.
Tu artis popular korea lah...tp ali puteh popular ke.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 22-2-2020 10:43 AM
eloklahhhh sila mnggelabah tetek sbb xda org nk hadap lawak bodoh kau!

Ok kiah. .posting hang x pernah tinggal perkataan tetek. ..asyik tergelak je kaka baca kat merata thread ada....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 merajuk konon. Ayat playsafe tu takut takde job lepas ni. Moga ko mereput
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi serahkan segala hak Dayah dan Hamzah, baru orang percaya niat kau nak susun-susun tu.

Selagi tak buat, sorrylah Aliblack
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:19 AM | Show all posts
berambus jela
ade ke xde ke
ingat org kisah ke
bajet lucu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 22-2-2020 10:31 AM
mohon cari kerja susun susun

Susun tin sardin kat kedai acheh je senang
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:28 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 22-2-2020 09:46 AM
Sokong .... sila meninggal


aiyyooooo
hahhahaa

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list