Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8310
View
278
Reply

Tunang langgan pelacur online

[Copy link]

Author: PennyBlanco    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 12:36 PM
Baru je. I perasan 14/2 haritu. Then i check2 transaction bnd ni bermula 9/2 tahun ni..

Yg jmp condom tu bila plak?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 22-2-2020 02:17 PM
sofyayra replied at 22-2-2020 01:35 PM
1st thing, hang tak takut kena saman ka kalu dia dpt tau hang intrude account dia. Tak memasal ja sa ...


Yg first tu xle saman la..sbb tng yg kasi password..worst pn dia akn moody n tukar password

Tp aku pon mcm ko..bila dah ade tanda..blah je laa..

Perempuan yg malang adalah perempuan yg salah memilih suami
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PennyBlanco at 24-2-2020 12:01 PM
Ladybird910 replied at 22-2-2020 02:09 PM
Yg jmp condom tu bila plak?


Jumpa condom tu bln 11 taun lepas. Pastu jumpa belah selit2.huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mintu replied at 22-2-2020 02:08 PM
ko ni bodoh ke apa dik?
ko sure ke dia g thai tu memancing ikan?


Aah mancing. Ada dia bgi vid. Tp lepas mancing tu ada prmpuan..diaorg pegi mana nth.danok x silap. Client dia cina nk cri prmpuan. Then i mcm suspicious gila i paksa jgk dia wasap i smpi lewat mlm.then main pubg.. Smpi lewat2..time tu mmg confirm dia x involved dgn prmpuan2 tu..tp tu yg i tau laaa..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 02:16 PM
Jumpa condom tu bln 11 taun lepas. Saja belek2 dompet dia. Sebab dompet dia dah buruk. Sambil2 tu  ...

Dia dh keje dgn boss dia tu bpe lama TT?

Fyi beberapa kaki yg red flags utk proceed kawen- kaki botol, kaki judi, kaki pukul, kaki dadah dgn kaki perempuan...

Since tt muda lg, lom kawen, dia pon gemok pendek..TT angkat kaki ok..
Susah jenis xsetia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 07:26 PM
If puluh2 or seratus bukan fuck/sex/zina la cuols

Dia beli video atau gambar bogel perempuan tu l ...

BJ ada kot 110 tu, hahahaha. Bukan FL punya rate hala2 gitoh ka? But betul la cakap chuol, if puluh2 tu bukan ngesek. Unless heol bayo ayam Chow Kit yang paling kertu, paling takda rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:26 PM
itu budus

benda tu bole dapat free kat tumblr atau dalam twidder

Ek eleeeeeh orang bagitau la sangat, hahahaha!

Mungkin tunang TT tatau kat Tumblr bersepah gamba ngan bidyo sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pelacur online tu cemana? pakai vc saja macam sapik belakang sikit ke? ke memang heol berzina? murah juga dia dapat eh, gred c kah. (iols tak tahu harga pelacur sebenar,cuma tgk drama nur saja hehe)kalau betul dia berzina,buktikan betul2 dan putus saja. melalui transaction ni sahaja bukti tak clear sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 01:14 PM
Aik tu contoh ke betul2. Haha. Tp i dh jumpa profile one of the girl ni

Mmg nudes ke ape...tlg post..ade byk nk bt thesis research paper nnt
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 11:51 AM
Tu pun dorang yang offer nak bayar

"Abg..u ni hensemlah. Boleh tak i nak isap u..i byr u"

yelah tu lari ketakutan,pastu berenti hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 22-2-2020 02:15 PM
Yg first tu xle saman la..sbb tng yg kasi password..worst pn dia akn moody n tukar password

T ...

Ada TT taip tunang dia tak tau TT ada password acc dia. Mungkin TT found out somewhere la.

If TT still nak teruskan tapi takut duit kawin guna untuk purpose yg bukan2, hang mntk la card utk pegang ke.

Bkn senang nak melupakan percintaan yg bertahun tapi kena ingat kalu TT rasa nak proceed, hang akan hidup bertahun tahun tahun dgn dia wuth assumptions.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:47 PM
Kannn..i mmg dah rancang plot nak check mate kan dia. Nextweek i nak turun kl nk confront dia.. I  ...

kena check mate kan dia dgn cara dia xtau yg u tahu passwaord bank dia...rugi le klu dia thu mesti dia tukar password, dahu xleh stalk lg dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 22-2-2020 04:41 PM
dua_chzy replied at 22-2-2020 02:22 PM
BJ ada kot 110 tu, hahahaha. Bukan FL punya rate hala2 gitoh ka? But betul la cakap chuol, if pulu ...


Well kt tinder tu blmbk je ngesek xbyr ape...ni siap kantoi main michat..kantoi ada kondom..haha...500 spend in less 1week..hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 22-2-2020 02:26 PM
pelacur online tu cemana? pakai vc saja macam sapik belakang sikit ke? ke memang heol berzina? murah ...

Ade bc dulu upah sebijik burger ja...ade upah raba2 just mkn2 ja..xde makna la mahal..

Bdk kt taiping bgeselan free jah..tepi jln pon onz.hiks
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 22-2-2020 02:29 PM
Ada TT taip tunang dia tak tau TT ada password acc dia. Mungkin TT found out somewhere la.

If  ...

Ade dh tny td how she got it..try belek komen page 2 @ 3  xslp
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:21 PM
Dia engineer..gaji boleh tahan. Ada bulan gaji belas2 k, ada bulan makan basic ja. Reseki tuhan, b ...

Terer u.tau password bank heol.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 09:41 PM
Owh phm2. Tapi  I x boleh terima jugk. Sebb dia tipu i and guna duit kahwin ujtuk benda tu. Boleh  ...

Hi tt. If porn its normal as long as dia x addicted should be ok. But in this case, guna duit kawin utk porn  is very unacceptable & irresponsible. Is he that horny to pay for porn or etc?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:26 PM
itu budus

benda tu bole dapat free kat tumblr atau dalam twidder

Hohhhhh. Byknyer sumber chuolssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 22-2-2020 02:30 PM
Well kt tinder tu blmbk je ngesek xbyr ape...ni siap kantoi main michat..kantoi ada kondom..haha.. ...

Ah, gitulah alpha jantan. Pandai gimana pon, tetap kalah dengan puki. Kecuali yang berhati feminim, emphatic macam Mark Zuckerberg tu memang takkan curang la or rendah potensi nak curang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 22-2-2020 02:21 PM
Dia dh keje dgn boss dia tu bpe lama TT?

Fyi beberapa kaki yg red flags utk proceed kawen- kaki ...

Dah 4 5 taun cmtu la..dri awal kerja mmg dia selalu cerita bos dia cmni2. Time tu bos dia bujang lgi. Tp sekarang bos dia dh kawen anak 1 pon still perangai cmtu jugak..order2 perempuan kt michat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list