Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8462
View
278
Reply

Tunang langgan pelacur online

[Copy link]

Author: PennyBlanco    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 22-2-2020 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 22-2-2020 12:22 AM
Dok nampak gaya mcm budak ds je ni sis.. rm30 tu mmg harga depa jual nudes.. iols pernah usya ja ehh ...

Macamana nak daftar ds tu?ke dftr twitter je mcm biasa eyh?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 22-2-2020 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
beloomberk replied at 21-2-2020 10:52 PM
Dah kantoi tu angkat kaki la tt.. Nnt dah kahwin dh jdik habit., dok mkn hati ulam jantung pulak.. T ...

So far tak rasa dia ada smpi tidur dgn perempuan lain. Tapi xtau la kan. X kantoi lagi kot huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 04:33 AM From the mobile phone | Show all posts
aku single ni. huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
siput_gondang replied at 21-2-2020 09:58 PM
Tanya apa lagi, putus jelah. Dari lagi merana di kemudian hr. Mula2 sikit2, lama2 ketagih nk lebih.  ...

Kan.. Jangan kerana dia tu gaji banyak belas/puluh ribu sanggup jugak nak hadap. Sanggup membinasakn diri sendiri.
Sebelum nak cinta mati kt org lain, baiklah fikirkan diri sendiri. Hargai la diri sendiri.
Tak kan esok2 dh kawin, beranak pinak baru terfikir nak lari? Untung kalau sihat.. Kalau kene hiv? Kene kat anak jugak? Xke lg huru hara.


Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 21-2-2020 07:24 PM
Kawin segera lps buat HIV test..

HIV pun amik masa 6 bulan nak ada dlm badan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:29 PM
I pon x nak jadi prmpuan bodoh. Cumanya relay kitaorg ni dh nk masuk 6 tahun. Ikot planning bln 8  ...

Common? Never common. Putus je. The trust is broken oredi. Seba dia guna duit simpsnan bersama. Leopard tak akan beubah spot nya. Isu bukan sebab langgan pelacur or whatever but the trust and the shared savings. U tak perlu risau u ceroboh privasi dia ke hapa sebab dia tak rasa aps pun dia croboh dan abuse dan lanyak hak u (hak ke atas duit tu). Confront him and end the relationship. Bunyi mcm keras tapi in life we must love ourselves first! Good luck.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:26 PM
itu budus

benda tu bole dapat free kat tumblr atau dalam twidder

Amboi
Semua orang bagitau ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:29 PM
I pon x nak jadi prmpuan bodoh. Cumanya relay kitaorg ni dh nk masuk 6 tahun. Ikot planning bln 8  ...

Try tanya kias kias la
Time jumpa tu..uols tanya..
Pastu pandang muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 03:32 AM
So far tak rasa dia ada smpi tidur dgn perempuan lain. Tapi xtau la kan. X kantoi lagi kot huhu

Hang dengan tunang pulak cemana tt....ada terlebih X perbuatan sampai tidur sebab akak tengok hang macam boleh maafkan kelakuan dia ni. ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PennyBlanco at 24-2-2020 11:51 AM
noor2 replied at 22-2-2020 09:34 AM
Hang dengan tunang pulak cemana tt....ada terlebih X perbuatan sampai tidur sebab akak tengok hang ...


Tidur dgn dia ke? Tak pernah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 09:41 AM
Tidur dgn dia ke? Tak pernah. Dia pernah ajk..tapi i ckp xnk. I ckp sabar la xlama dah kn. Then di ...

Ada kondom tu dah pasti dia ada main dengan seseorang. ...esok.dah kawin dengan adik. ..dia tetap akan cuba perempuan lain...manusia ni ada berbagai jenis...pilihlah yang jenis baik2. .ni bukan lelaki je....perempuan pun sama....ada yang dah kawin jadi bini orang pun sanggup skandal dengan lelaki lain...ni ramai kes mcm ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PennyBlanco at 24-2-2020 11:54 AM
shernazz replied at 22-2-2020 09:31 AM
Try tanya kias kias la
Time jumpa tu..uols tanya..
Pastu pandang muka dia..


Aah itula yg dirancangkan... I pancing dia ajk jumpa nextweek untuk beli cincin nikah and usha2 sikit. Tgokla jadi apa. i nak dengar explaination dia jugak depan2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Munshi replied at 22-2-2020 09:14 AM
Common? Never common. Putus je. The trust is broken oredi. Seba dia guna duit simpsnan bersama. Le ...

Yup..itula yg pling i terasa. Pasal duit saving kawen sama2..sebb i dengan dia start dari kitaorg grad xdak kerja, xde duit, even 50 pon nilai yg besar time kitaorg xde duit tu. Tp skg bila tuhan bgi rezeki lebih sikit jadi macamni pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-2-2020 09:45 AM
Ada kondom tu dah pasti dia ada main dengan seseorang. ...esok.dah kawin dengan adik. ..dia tetap  ...

Itula. Sebab sekarang ni kitaorg dduk jauh. Jumpa sebulan sekali pon payah. I tau je circle keja dia tu cmna. Entertain cust dgn perempuan laa..cumanya, dia ckp dia x join sekali. Dia just tolong cari untuk bos dia. Dri uni i knl pon dia bukan jenis playboy ke main2 perempuan ke. Sebb tu i pilih dia even xde rupa sgt. I ingt dugaan bertunang ni syaitan kacau. Rupanya tunang i sendiri syaitan. Huhu.sedihnya lahai

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 09:53 AM
Itula. Sebab sekarang ni kitaorg dduk jauh. Jumpa sebulan sekali pon payah. I tau je circle keja d ...

"kalau abg main dgn perempuan lagi syg marah x? Tp abg syg syg sorg je"

Pertanyaan sangat bodoh bagi akak ayat tunang tt di atas tu...kalau dia lelaki yg baik dia x kan tanya ayat mcm.tu....dan jenis lelaki manis mulut....I sayang u sorang je. .sumpah. ...hehe padahal sebaliknya. .orang yang manis mulut ni memang x boleh dipercayai cth ayat...I sayang u sorang. ..u ni cantik sangat. ...euww. ...kaka mmg X berkenan ayat puji2 ni...atau ayat manis2 ni....macam fake. ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:51 PM
Betulll..i mmg dok tanya tau gji dia bln ni brpa.sving brpa dia cm berahsia..sedangkan i tau semua ...

Hi TT..

How did u know his password? Tu joint  account ke cmne

U dgn dia mmg ade ringan2 ke or mmg open style sleeping b4 mrg?

Dia solat jaga x?

Do u still love him?

Dia ade kes curang or u hidu curang x b4 this?

T jwb ni dlu k. i share u some goods solutions
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PennyBlanco at 24-2-2020 11:55 AM
Ladybird910 replied at 22-2-2020 10:07 AM
Hi TT..

How did u know his password? Tu joint  account ke cmne


Hi, passwrd tu dia yg bagi dulu untuk cek ke transfer nth. Tapi lama dah. Dia pon x ingt yg dia pernah bgi dekat i. So i diamkan aje. Tp mmg i selalu check.

Dia yg i kenal dulu jga solat. Even skg pon dia jga solat jgk..cuma kdg2 taktau la kot2 dia ada termissed ke..cuma i pernah la ckp  "abg ni dh lama x pergi masjid kan, mancing jauh2 pergi, futsal mlm2 pergi". Dia iyakan aje. Tp still sama jgk.

Klo ckp pasal syg tipula xsyg. Sebab dh lama kan..mmg dok bayang future together dgn dia je. Mmg b4 ni ramai jgk propose i, semua i tolak tnpa fikir pnjg pon. Straight cakp xnk,. Xde nk layan sikit2 ke bgi harapan ke.Sebb i syg dia ni sorg je kan.

B4 ni mmg kitaorg x pernah gaduh untuk isu org ke 3 ke apa ke. Sebb i pon jenis xnk konkong dia sgt. Dia nk buat apa,buat.nak pergi mana, pergi. Janji inform je dekt i.

Kiranya ini la 1st problem nya. I mcm berbelah bagi nk tinggalkn terus ke atau i bgi 2nd chances dekat dia. Sebb i taktau kesalahan dia ni besar camna. Sebab bukan direct involve org lain cm tidur sekali ke apa. I think dia beli nudes/video ke i taktau laa.huhu..yg pasti ada libatkan duit

U rasa cmna? Thanks btw. Really appreciate
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
PennyBlanco replied at 22-2-2020 10:22 AM
Hi, passwrd tu dia yg bagi dulu untuk cek ke transfer nth. Tapi lama dah. Dia pon x ingt yg dia pe ...

U umur bpe? Kje ape ye..

Dia umur bpe?

Pernah x dia ajk u sleep together? Vid call lucah2 ke..

Sorry tny ni sbb nk tolong u value the situation better
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 22-2-2020 12:30 AM
sis benda ni akan jadi habit taw... tu yang bahaya... tak ley mintak kat sis cari kat sana... nnt  ...

Ds tu mende u
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 22-2-2020 10:26 AM
U umur bpe? Kje ape ye..

Dia umur bpe?

Baca jawapan dia post #72
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list