Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6578
View
275
Reply

Tunang langgan pelacur online

[Copy link]

Author: PennyBlanco    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
This post is password protected , Please enter a password 
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin segera lps buat HIV test..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
If puluh2 or seratus bukan fuck/sex/zina la cuols

Dia beli video atau gambar bogel perempuan tu la
Mostly yang jual tu kat twidder budak2 DS

Mcm mana iols tau? Sbb iols dgr org cerita
Gittoohh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:45 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 21-2-2020 07:24 PM
Kawin segera lps buat HIV test..

hiv test 6 tahun lah, bukan esok buat hari ni dpt result. ada windows period. cuma kaka xpasti windows 7 atau windows 10?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:49 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 07:26 PM
If puluh2 or seratus bukan fuck/sex/zina la cuols

Dia beli video atau gambar bogel perempuan tu l ...

harga cmtu dpt bontot shemale je atau pon gay
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-2-2020 07:49 PM
harga cmtu dpt bontot shemale je atau pon gay


Tu pun dorang yang offer nak bayar

"Abg..u ni hensemlah. Boleh tak i nak isap u..i byr u"

Iols terus lari ketakutan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I think u kne confront dgn dia..
Lpstu putus je lah..susah la laki main pompuan ni..
U rasa u akan bahagia ke kalau laki ni mencelop betine lain kejenya?mesti hati u remuk kan? Lebih baik la berundur diri & take all the money to yourself..

Ada je betine jenis dpt topup rm10 pun jalan!!tunang u keje ape?dia terer bab2 IT tak? If not, u skodeng la his conversation via whatsapp web..skodeng la his fon tgk apa apps dia download

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ke....putus jelah...ramai lg boleh syg u...., Kalau terkahwen ngan laki camni u sanggup ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 07:51 PM
Tu pun dorang yang offer nak bayar

"Abg..u ni hensemlah. Boleh tak i nak isap u..i byr u"

Ermm..iols ade tersuka kat sorg mamat ni tp iols terlewat..
Lalu dia menolak perasaan iols
Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ellez replied at 21-2-2020 08:09 PM
Ermm..iols ade tersuka kat sorg mamat ni tp iols terlewat..
Lalu dia menolak perasaan iols
Hmmm

Terlewat sbb heols dh operate buang penis ke?
Kalau mcm tu mmg dh terlewat sangat

Benda yang dipotong xboleh tumbuh kembali
Melainkan lelaki tu daun setawar letak dlm buku pn tumbuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:12 PM
Terlewat sbb heols dh operate buang penis ke?
Kalau mcm tu mmg dh terlewat sangat


Terlewat laa sebab iols xsempat ngorat dia masa masing2 single
Iols nanges guling2 tau takkkk dek kerna penyesalan yg x terhinggaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 21-2-2020 08:04 PM
I think u kne confront dgn dia..
Lpstu putus je lah..susah la laki main pompuan ni..
U rasa u akan ...

Dia engineer..gaji boleh tahan. Ada bulan gaji belas2 k, ada bulan makan basic ja. Reseki tuhan, bulan ni sekali masuk 20k. Ixpernah mention i tau gji dia bulan. Dia pandai it jugak. Tapi x rajin nak belek2 kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 21-2-2020 07:24 PM
Kawin segera lps buat HIV test..

Aah i pernah  cakap dah psal hiv test ni. Boleh pulak dia cakap "kenapa, syg ada hiv ke?" Amboiii sedap tuduh kita.huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 07:26 PM
If puluh2 or seratus bukan fuck/sex/zina la cuols

Dia beli video atau gambar bogel perempuan tu l ...

Yup..i tau..beli benda2 cmtu. I kisahkan sedikit kalau benda tu dia dapat free. Tapi ni dia beli guna duit simpanan kahwin kitaorg.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:25 PM | Show all posts
ellez replied at 21-2-2020 08:16 PM
Terlewat laa sebab iols xsempat ngorat dia masa masing2 single
Iols nanges guling2 tau t ...

hm xpe jgn la smpai terung yang dikejar takdapat, terung yang dikemut berciciran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-2-2020 07:49 PM
harga cmtu dpt bontot shemale je atau pon gay

Nope. All the transaction nama girls. MALAY. I tried nak tracking sapa girls ni. Tapi dekat bank punya resit nama bapak diaorg tak full. Conto lh Nur Afiqah Binti Abd ..haaa abdul apa?huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:26 PM | Show all posts
PennyBlanco replied at 21-2-2020 08:24 PM
Yup..i tau..beli benda2 cmtu. I kisahkan sedikit kalau benda tu dia dapat free. Tapi ni dia beli g ...

itu budus

benda tu bole dapat free kat tumblr atau dalam twidder
atau dlm website www.******.com atau pun www.****.com dan website www.***********.com

iols tau pun sebab orang bagitau iols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Guccibamboo replied at 21-2-2020 08:08 PM
Bodoh ke....putus jelah...ramai lg boleh syg u...., Kalau terkahwen ngan laki camni u sanggup ke

I pon x nak jadi prmpuan bodoh. Cumanya relay kitaorg ni dh nk masuk 6 tahun. Ikot planning bln 8 kahwin. I taktau next step i patot buat apa. Sebb i xtau is benda ni common ke among guys? And i mcm dah invade privacy dia. Tapi..what seen cannot unseen..mula2 i amik langkah untuk care less. I x bukk dh online banking dia. Tp cannot tahan laaa..haha..now everytime i cek, akan da lgi. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:26 PM
itu budus

benda tu bole dapat free kat tumblr atau dalam twidder

Haha org tengah duit banyak kan. Ape nk kisah. Padahal ada 2 3 bulan tu dia punya duit tinggal 50 ja dlm bank. Sapa yg hulur? Muka ni la jugak. Tapi skg tgh bnyk duit dlm 6 hari ni almost rm500 dia laburkan. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-2-2020 08:25 PM
hm xpe jgn la smpai terung yang dikejar takdapat, terung yang dikemut berciciran

Persoalannya takut iols xsempat petik..
Kot org lain sambar dulu xdpt la iols nak buat ulam terung mudaa cecah sambal tempoyak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list