Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1493
View
24
Reply

[Tempatan] konfiden Anwar jadi PM8, Ezam kembali menjilat bang non. Ezam dedah komplot Azmin-Hisham-Mokhzani

[Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2020 05:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by harizs at 21-2-2020 05:53 PM

Ezam dedah komplot Azmin-Hisham-Mokhzani.

Menurut Ezam dalam video terbaru beliau:

1. mahathir adalah diktator, lantik diri sendiri jadi Menteri Pelajaran tanpa bincang dgn kabinet
2. saya paling tahu perangai mahathir. Selain saya, anwar juga sangat tahu perangai diktator Mahathir.
3. anwar orangnya penyabar. anwar sebagai perdana menteri ke-8 tidak boleh membuka mulut hentam mahathir.
4. sabar anwar ibrahim dgn mahathir adalah tahap dewa
5. kita perlu buang mahathir sebab mahathir sudah jadi diktator balik
6. saya marah dgn azmin sebab ganggu tarikh peralihan kuasa.
7. mahathir main tarik tali bila sebut tunda tarikh peralihan kuasa hingga selepas APEX
8. undi dewan rakyat yg boleh tentukan siapa PM, kepala hotak mahathir
9. bila mahathir nak mansuh SOSMA ?   
10. mahathir lanjut tol lagi 20 tahun demi kroni11. kongres Maruah Melayu tidak jemput Anwar adalah tak hormat Anwar sebagai PM ke-8
12. amaran Ezam kpd Mahathir....Mahathir akan menghadapi reformasi kali ke-dua

video


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ada benarnya kata ezam.  mahathir memang diktator.  dia jarang nak rujuk kabinet.  byk buat keputusan sendiri mcm zaman PM4.  dia lupa partinya 13 kerusi
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:49 PM | Show all posts
yang pelik lepas keluar pkr dia la yang banyak dedahkan aktiviti nakal bakal PM ke 8

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyLever replied at 21-2-2020 06:49 PM
yang pelik lepas keluar pkr dia la yang banyak dedahkan aktiviti nakal bakal PM ke 8

sbb tu ramai panggil dia Ezam Sesumpah
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:05 PM | Show all posts
kaki jilat mula keluar dari sarang
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
agak2 apa jawatan ezam dpt klu Anwar jd pm?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ezam ni sesuai jd pencari fail sbb 6 kotak fail tu dia blm dedahkan lg...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba try test jadi menantu bang non..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
rasa mcm aura zaman reformasi
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ezam ni dah gila..dia kutuk najib dia sokong najib..dia ceramah sokong azmin sebagai mb..dia tibai azmin..dia kutuk anwar peliwat cam nak runtuh langit...arini dia kata anwar penyelamat negara....kau bkk yutiub sume saya cerita ni suma ada video..bukan pendek2..panjang2 punya ceramah....gila dah dia ni..tai pasaipa dia ni suka pakai kemeja haa?baju t takdak ka?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Bung Nuwar pun dh tak konpiden nk jd PM ke 8...bila Che Det kata terpulang kt dia bila nk letak jawatan...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:36 AM | Show all posts
Bila ubah pendirian terlalu kerap, apapun yang dikata tak boleh dipercayai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:09 AM | Show all posts
Rafizi mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingTomey replied at 22-2-2020 12:14 AM
Ezam ni dah gila..dia kutuk najib dia sokong najib..dia ceramah sokong azmin sebagai mb..dia tibai a ...

xde beza ezam dgn Mahathir.  dulu mahathir kata DAP parti rasis,  tapi masa pru14  mahathir kata DAP sebenarnya tak rasis.  skrg dah nak kena tendang keluar ada kemungkinan mahathir u-turn lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lalang selagi xditebas mmg akn ikut arah angin
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
jilat smpi speech pun mcm bang non
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 11:17 AM | Show all posts
mat kotak ni xnk bawak kotak da ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 22-2-2020 04:36 AM
jilat smpi speech pun mcm bang non

nyampah tgk dia meniru gaya bang non bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 22-2-2020 03:48 PM
nyampah tgk dia meniru gaya bang non bercakap

itulah. dia comolot dgn bang non kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 22-2-2020 04:36 AM
jilat smpi speech pun mcm bang non

Jilat nak dpt duit.. Jadi kena la mcm anwar ibrahim.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list