Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1382
View
29
Reply

[Gambar] Hidup ini mudah maka janganlah disusahkan

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2020 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Jadilah bijak seperti kucing..


image.png
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahhahaha ye jugak kan....smg dpermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kelepet jah kertas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..kesian juga nak salahkan...

Benda mcm ni kena guide budak2 mcmna nak buat puzzle dan selesaikan dengan betul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai budak ni fikir cara kucing, kucing mana tau ikut peraturan, dia main terjah jer asal apa yg dia nak dia dapat
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pndai bdk ni.. siap dpt bintang tu.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:32 PM | Show all posts
Nak kata salah, betul jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha hahaaaahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:56 PM | Show all posts
pandainya dia..

mesti teacher dia pun fikir logik jgk ..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow, budak ni pemikiran luar kotak.
Hahhahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:24 PM | Show all posts
pandai adik.. buat ape nak saratkan kepala
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu yg malas or budak terlanpau pandai?time sek dulu kalo Jwb mcm ni memang cikgu pangkah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok, ni budak genius kot ni. Fikiran out of box sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Intanterpilih09 replied at 21-2-2020 06:10 PM
Cikgu yg malas or budak terlanpau pandai?time sek dulu kalo Jwb mcm ni memang cikgu pangkah.

Cikgu dulu2 pemalas berfikir, malas explain kat pelajar dan sentiasa rasa dia yang betul walau terang2 dah salah. Jika nak kata jawapan ini takleh diterima, apa argumentnya? If akak cikgu budak ni pun, akak terima jawapan ni kerana soalan terlalu umum tidak beritahu pon the cat has to pass through the maze in order to reach the milk soooooo, jawapan budak ni memang tak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bijak2...tapi kalau exam buat macamni dah hilang markah dah..walaupun betul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Student kawan sy pn ada mcm ni jgk bila buat maze ni..just draw straight line across the maze..nak marah x boleh sbb dia pun mcm blur2..

Kids...they could be the devil and they could be an angel at the same time
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-2-2020 06:26 PM
Cikgu dulu2 pemalas berfikir, malas explain kat pelajar dan sentiasa rasa dia yang betul walau ter ...

Betol tu..sokong.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
berfikir diluar kotak betul budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul yg salah. Salah yg betul
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
I main game out of box.. level brapa ntah ada pasal maze.. gigih i cari jalan.. rupanya jwpnnya mcm pic kucing tu la..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list